• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

iyi geceler hemen ne yediğimi yazıp yatayım pek bi ağrım var:(

sabah 11,00 kkk süt,badem

akşam 18,00 tarhana çorbası, köfte(teflonda yağsız kısık ateşte pişirdim indirmeye yakın tereyağı ekleyip çevirdim), yoğurt

saat 20,00 1 portakal yarım elma:17:

su :2 lt civarı, 1 yeşil çay

spor: YOKKK

Allah rahatlık versin herkese:16:

akşam 18,00 tarhana çorbası, köfte(teflonda yağsız kısık ateşte pişirdim indirmeye yakın tereyağı ekleyip çevirdim), yoğurt

canım dikkat et kendine hem o hemde kendini yorduysan ağrı iyice artmıştır:50:

20 deki olmamış:50: ama yapmışsın bi kere canın çekti belkide:1:

iyi geceler sanada allah rahatlık versin

10:40 gibi maden suyla ayran yapıp içtim. :39:Form çay içeceğim şimdi, zaten sürekli içtiğim birşey değil. Kayısıyı soğuk veya sıcak su hangisinde bekletiyorsunuz. Ben normal oda sıcaklığında suya koydum doğrumudur?

Sabah ;
8 gibi sucuklu yumurta-domatesle kk

Öğlen ;

2 gibi lahana dolması-yoğurt
2-3 kaşık aşure

Akşam ;

6 gibi bir tabak kuru fasülye ,turşu,yoğurt

Aralarda bol bol temizlik,cam silme dolap toplama ,kuaföre gitme :52::52::52:

7 de pilim bitti,uzandım..kalktım biraz meyve yedim..eşimle oğlum şefkat tepe izliyor:44::44: sinemaya gidicektim seansa yetişemeyiz diye oturduk yerimize..işime geldi,heryerim ağrıyor,keşke kendimi bu kadar yormasaydım..yorgunlukla nasıl çay içiyorum varya su gibi gidiyor :)))))

Sizin sohbet süper yine maşallah...
canım kendini yormanın dışında hamilelere şarküteri ürünlerini önermiyor jinekologlar.aşerdiysen onu bilemem ama ben yine de uyarayım dedim.salam sosis sucuk gibi şaküteri ürünleri zararlı hamilelere.tabii tercih senin ben 9 ay boyunca yemedim şimdi de yemiyrm emzrdğmden.
5 tibet egzersizinin amacı nedir, neye yarar?

"Bedenin, Batı dillerine 'girdap' olarak tercüme edilebilecek yedi enerji merkezi vardır. Hindular bunları çakralar olarak adlandırırlar. Çakralar, güçlü elektrik alanlarıdır ve göze görülmezler ama son derece gerçektirler. Bu yedi enerji girdabının her biri bedenin salgıbezi sistemindeki, kana hormon salgılayan bezlerin bir tanesi ile ilişki içindedir ve bu bezlerin hormon üretimini uyarırlar. Beden işlevlerini düzenleyen bu hormonların arasında yaşlanma süreciyle ilgili hormonlar da vardır…

Sağlıklı bir bedende bu girdaplardan her biri büyük bir hızla döner. Yaşam enerjisinin, aynı zamanda 'prana' ya da 'eterik enerji' olarak adlandırılan enerjinin salgıbezi sisteminde yukarıya doğru akmasını sağlar. Fakat bu enerji girdaplarından biri ya da birkaçı yavaşlamaya başlarsa, yaşamsal enerji akışı engellenir ve böylece yaşlanma ve sağlık sorunları başlar.

Yeniden gençlik, canlılık kazanmanın en hızlı yolu, bu enerji girdaplarının normal dönüş hızlarına ulaştırılmasıdır.

Sağlık ve gençliğin anahtarı şu olabilir: Çakraların dönüşünü hızlandır ve yaşlanma sürecini yavaşlat! Buna göre, Bradford'ın bize söylediklerini göz önünde bulundurursak, Beş Ayin' in sırrının çakraların dönüş hızı ve uyumunda olduğunu anlarız.

Beş Ayin, saf yaşam gücü enerjisini endokrin bezlerine ve böylece bedendeki tüm organlara dağıtır. Bunun sonucu ise uzun ömür ve gençleşmedir.

Alıntıdır, Kozmik Bakım

Aslında hatırladıkça midem kötü oldu ve acıktım. :1:

:1::1: Tarifi bir sorayım, yazarım.
kedicim sağolasın canım.yogaya benziyor gibi geldi bana..

canım sen eğer esneme hareketi yaparsam spor yaPMAMDA Bİ SAKINCA OLmadığını söylemiştin değil mi hem spor öncesi hem spor sonrası yapıyoruz sanırım..

kızlar samimiyetim biraz balıklama dalar gib oldu ama umarım sürçi lisan etmiyorumdur...sonradan katıldım aranıza çünkü..

Sabah ;
8 gibi sucuklu yumurta-domatesle kk

Öğlen ;

2 gibi lahana dolması-yoğurt
2-3 kaşık aşure

Akşam ;

6 gibi bir tabak kuru fasülye ,turşu,yoğurt

Aralarda bol bol temizlik,cam silme dolap toplama ,kuaföre gitme :52::52::52:

7 de pilim bitti,uzandım..kalktım biraz meyve yedim..eşimle oğlum şefkat tepe izliyor:44::44: sinemaya gidicektim seansa yetişemeyiz diye oturduk yerimize..işime geldi,heryerim ağrıyor,keşke kendimi bu kadar yormasaydım..yorgunlukla nasıl çay içiyorum varya su gibi gidiyor :)))))

Sizin sohbet süper yine maşallah...

daha doğrusu bebeğe zararlı..

canım kendini yormanın dışında hamilelere şarküteri ürünlerini önermiyor jinekologlar.aşerdiysen onu bilemem ama ben yine de uyarayım dedim.salam sosis sucuk gibi şaküteri ürünleri zararlı hamilelere.tabii tercih senin ben 9 ay boyunca yemedim şimdi de yemiyrm emzrdğmden.

kedicim sağolasın canım.yogaya benziyor gibi geldi bana..

canım sen eğer esneme hareketi yaparsam spor yaPMAMDA Bİ SAKINCA OLmadığını söylemiştin değil mi hem spor öncesi hem spor sonrası yapıyoruz sanırım..

kızlar samimiyetim biraz balıklama dalar gib oldu ama umarım sürçi lisan etmiyorumdur...sonradan katıldım aranıza çünkü..
Aslında temel yoga hareketleriymiş diye okumuştum. Kitabı tekrar okuyorum, eğer o kısmı bulursam yazarım tekrar. :)

daha doğrusu bebeğe zararlı..

Prenscim marketten almıyor, geleneksel yöntemlerle yapılan sucuk tükettiği için rahatlıkla tüketiyor olabilir. Geleneksel yöntemlerle yapılan sucukta zararlımı acaba bebek için?

Bu sabah kahvaltı hazırlamaya üşendim, zaten yeşil zeytinim ve zeytinyağımda bitti. Bende hazır ton balığı yedim, hepsini yiyemeyince, kalanını dışarıdaki kediye verdim. Küçük bir parça helva yedim. Ondan öncede geceden beklettiğim kayısılar vardı, suyunu içtim, kayısılar şişmiş rengi açılmış, onları yedim, 1 tane mandalina, birkaç tane fındık. 8,5-10 arası.
Bu aralar fındık yemek istemiyorum, başka şeyler almam lazım. Antep fıstığıda oluyordu galiba.

en güzel son

$76009_545125612177624_1403508596_n[1].jpg

10:40 gibi maden suyla ayran yapıp içtim. :39:Form çay içeceğim şimdi, zaten sürekli içtiğim birşey değil. Kayısıyı soğuk veya sıcak su hangisinde bekletiyorsunuz. Ben normal oda sıcaklığında suya koydum doğrumudur?

ben sabah ıslatacaksam sıcak suyla ıslatıyorumki kahvaltıya kadar yumuşasın
akşam ıslatacaksam normal suya ıslatıyorum sabaha kadar yumuşuyor

Son düzenleme:
Prenscim marketten almıyor, geleneksel yöntemlerle yapılan sucuk tükettiği için rahatlıkla tüketiyor olabilir. Geleneksel yöntemlerle yapılan sucukta zararlımı acaba bebek için?

hayır canım evde yapılanlar zararlı değil içine kıyma, iç yağı,soğan ve baharat konuluyor katkı maddesi olmadığı için zararsız

Bu sabah kahvaltı hazırlamaya üşendim, zaten yeşil zeytinim ve zeytinyağımda bitti. Bende hazır ton balığı yedim, hepsini yiyemeyince, kalanını dışarıdaki kediye verdim. Küçük bir parça helva yedim. Ondan öncede geceden beklettiğim kayısılar vardı, suyunu içtim, kayısılar şişmiş rengi açılmış, onları yedim, 1 tane mandalina, birkaç tane fındık. 8,5-10 arası.
Bu aralar fındık yemek istemiyorum, başka şeyler almam lazım. Antep fıstığıda oluyordu galiba.

ne alemsim hemde evdeyken üşeniyorsun
kafana göre krallar gibi bir sofra hazırlasaydın rahat rahat oturup işe gitme derdi olmadan keyfini çıkartsaydın ya ben hafta sonunu iple çekiyorum acele etmeden koşturma derdi olmadan rahat rahat yapayım diye...:21:

ton balığı.....artık alınmayacak canım :20: pakete girmiş ürünler yasak

antep fıstığıda işlenmemiş olacak tuzsuz

..

canım biz her gelene birbirimize davrandığımız gibi samimi davranırız eski yeni ayırımı yapmayız...

sende samimi davranarak topiğimize ayak uydurdun ...

bazıları topiği devamlı takip ediyor ama yazmaya cesaret edemiyor, bizde yeni eski ayırımı olmaz herkese aynı davranır, herkesin sorularını cevaplar birlikte karatayımızı yaparız:36:

Yeniden simsicak merhabalar canlarim,hayirli haftasonlari diliyorum hepinize.Ikigundur hic giremedim ama cikmadimda,sifremi sabit biraktim tamamen ayrilmis gibi olmayayim diye.Binlerce sukur prensesimle dopdolu iki guzel gun gecirdik;ilkgun oglum ve gelinim de geldiler sagolsunlar,kardesine pasta ve bircok cesit cukulata karisimi getirmisler ve ben sifir kacamak masallah.Benimde cukulatam kuru erigim ve kayisilarim.Masallah kalanlar da hic ziyan olmaz sagolsun esim mukemmel bir anti-diyetcidir.Diyete uymayan ne varsa bitirip,canim cekmesin diye bana yardimci oliuyor.Prensesimi yikadim,gereken butun bakimlarini yaptim icime sine sine,rabbime bin sukir ki bu hafta da bana bu imkani verdigi icin.Zaten butun bakim bitip sicacik giydirdikten sonra kizim bana,anne sen bana gene ohhhh yaptin,deyince dunya bana geliyor anlatilamaz bir duygu.Bugunde yesilcayim,ihlamurum,cubuk tarcinim bitmisti,onlari alip geldim hemen sizlerin hatirlarinizi sormak istedim.Saglik ve esenlikler dilerim.

Yeniden simsicak merhabalar canlarim,hayirli haftasonlari diliyorum hepinize.Ikigundur hic giremedim ama cikmadimda,sifremi sabit biraktim tamamen ayrilmis gibi olmayayim diye.Binlerce sukur prensesimle dopdolu iki guzel gun gecirdik;ilkgun oglum ve gelinim de geldiler sagolsunlar,kardesine pasta ve bircok cesit cukulata karisimi getirmisler ve ben sifir kacamak masallah.Benimde cukulatam kuru erigim ve kayisilarim.Masallah kalanlar da hic ziyan olmaz sagolsun esim mukemmel bir anti-diyetcidir.Diyete uymayan ne varsa bitirip,canim cekmesin diye bana yardimci oliuyor.Prensesimi yikadim,gereken butun bakimlarini yaptim icime sine sine,rabbime bin sukir ki bu hafta da bana bu imkani verdigi icin.Zaten butun bakim bitip sicacik giydirdikten sonra kizim bana,anne sen bana gene ohhhh yaptin,deyince dunya bana geliyor anlatilamaz bir duygu.Bugunde yesilcayim,ihlamurum,cubuk tarcinim bitmisti,onlari alip geldim hemen sizlerin hatirlarinizi sormak istedim.Saglik ve esenlikler dilerim.

merhaba canım
oğlun, kızın, gelinin maşşallah hepsi bir arada allah mutluluğunuzu daim etsin
prenseste missler gibi olmuş bütün sevdikleri yanında, ne zaman götürüyorsun prensesi
bende geceden beri bel ağrısıyla uğraşıyorum doğru dürüst uyuyamadım hala ağrıyor, 1.5 yattım oruç tutacaktım leptin çalışsın diye 4.15 te kalktım tekrar yattım belden uyumaya çalışırken alarm çaldı kıza kahvaltı hazırladım dershaneye gitti, 8.30 tekrar yattım 11 de kalktım....yat kalk yat kalk doğru dürüst uykumuda alamadım

Canim Gulcugum,cok gecmis olsun.Acaba soguklardan mi,yoksa ters bir hareket sonucu mu oldu?Hemen bir agri kesici ile onlemini almaya calis ki,daha da ilerlemesin.Prensesimi dun aksam geri goturdum,toplamda iki gun bir gece oluyor,nasil geciyor anlamiyorum bile kendi evladim bana miadafir,sonra diyorum Canan farzetki kizin evli ziyaret etti ve gitti,polianyacilik oynamaktan yoruldum ama baska caremde yok.Buna bin sukur ki basini sokacak bir evi var yarin oburgun kimselere yuk olmayacak insallah.

Birde canlarim guzel Ankara min sogugunu,karini buzunu cok iyi bilirim.Yillar once genc kizligimda ailemle Ankara ziyaretimiz tam da kisa denk gelmisti.Hertaraf bembeyaz.Aksam da rahmetli tiyatrocu Yildirim Onal in tek kisilik oyununa gitmistik.Ciktigimizda heryer cam gibi buz olmustu.Anilar anilar...

Canim Gulcugum,cok gecmis olsun.Acaba soguklardan mi,yoksa ters bir hareket sonucu mu oldu?Hemen bir agri kesici ile onlemini almaya calis ki,daha da ilerlemesin.Prensesimi dun aksam geri goturdum,toplamda iki gun bir gece oluyor,nasil geciyor anlamiyorum bile kendi evladim bana miadafir,sonra diyorum Canan farzetki kizin evli ziyaret etti ve gitti,polianyacilik oynamaktan yoruldum ama baska caremde yok.Buna bin sukur ki basini sokacak bir evi var yarin oburgun kimselere yuk olmayacak insallah.

çok ayakta kalmaktan oldu bir iş bitiyor dinlenmeden öbürüne geçiyorum yetişmiyor yoksa zaten 3 tane fıtık var epeydir ağrı olmuyordu...
2 gün çok az göz açıp kapayana kadar geçer zaten alıp gelmen cuma akşamıı buluyor doğru dürüst vakit geçiremiyorsunuz...pollyannacılık oynamazsan üzüntüden yataklara düşersin...ev işini çok iyi yapmışsınız...
bende olumsuz giden herseyde pollyannacılık oynarım başta üzülürüm sonra hemen onu benzer bişeyle kıyaslarımsenın evi farzetmen gibi, farzet ki böyle şöyle bu da geçecek buda olacak takma kafana diye pozitif düşünmeye çalışırım, yoksa 3 çocuk ve sorunlarıyla uğraşmak insana kafayı yedıttırır hele oğlumun sorunları 27 yaşına geldi hala bitmez çocukluğundan beri hep üzer beni

Birde canlarim guzel Ankara min sogugunu,karini buzunu cok iyi bilirim.Yillar once genc kizligimda ailemle Ankara ziyaretimiz tam da kisa denk gelmisti.Hertaraf bembeyaz.Aksam da rahmetli tiyatrocu Yildirim Onal in tek kisilik oyununa gitmistik.Ciktigimizda heryer cam gibi buz olmustu.Anilar anilar...

2 gündür iyice soğuk ben dışarı çıkmadım ama kızım dershaneden donmuş geliyor....bende evin ısısından anlıyorum 3 senedir burada oturuyorum ısı 26-27 nin altına düşmez kısın bile evde şort la yarım kollu tişörtle gezerdik.2 gündür 22 dereceyi geçmiyor ilk defa hırka ve tayt üstüne eşofman giydim üşüyoruz...12 daireli merkezi sistem kapıcı her zamanki ısıda kazan diyor...yine gazla ilgili sorun vardır ankarada

Mutluluğunuz hiç bozulmasın :nazar:

Back