ben de hergün yumurta yiyorum canım bebeğim için özellikle..aynen dediğin gibi marketten serbest dolaşan yumurta diye alıyorum ama ne kadar güven,ilri diye bir de size sormak istedim.teşekkür ederim kuruyemişçilere bakıcam.
safir diye bi marka var onda direk öğütülmüş kaya tuzu yazıyor.ben hep onu kullanıyorum
ben karatay ın kitabını okudum ama bayağı zaman oluyor okuyalı.kitap elimde mevcut.ancak bebeğim müsade ettikçe bakabiliyorum..en temel prensipleri biliyorum.çok teşekkür ederim.canan karatay sanırım 2öğün yiyin diyor.yanlış mıyım?
patates pirinç kola(gazlı içecek) hatta taze sıkılmış meyve suyu,hatta ve hatta meyve de yasak.her türlü ekmek yasak.ayçiçek yağı mısır yağı yerine zeytin yğı fındık yağı yada tereyağ kullanmalıyız.kebap pastırma et kuzu eti özellikle yenebilir.kuruyemiş ve yumurta can kurtarır.mantık kana çabuk karışan şeyler yerine gilisemik indeksi yüksek olan şeyler yiyerek daha geç avıkmak..bunun dışında bulgur öneriyor.mesela bazı çorbalar var ki un konulmazsa olmaz buna nasıl bi çözüm buldunuz ablacım..2 öğün mü yiyorsunuz..daha başka bilmem gerken hah bir de sporu akşam yaparsanız daha iyi kg veririsiniz diyor canan hoca.
ya ben bu kadını çok sev,yorum inşakllah zayıflayarak şükran borçlu oalcağım kendisine..
aslında ben bizzat ona gitmak isterim ama mümkübn mü? ayrıca istanbul avrupa yakasındayız...
canım safir sadece kaya tuzu benim bildiğim safirse ben onu turşulara kullanıyorum...karatay hoca kristal kaya tuzu kullanın diyor bunlar marketlerde satılmıyor
hmalaya var satılan onuda hoca tavsiye etmiyor boşa o kadar para vermeyin çankırıdan krıstal kaya tuzu alın diyor
alışana kadar 3 öğün alışınca 2 öğün yeyin diyor karatayda ac kalmak yok doyana kadar yenecek 2 öğün yapıp doymazsanız olmaz önce 3 le başlayın kalkma saatınıze göre ayarlayın...
çoğu şeyler doğru canım...glisemik indeksi yüksek şeyler kg yapar orada yanlış hatırlamanız var Gİ düşük şeyler yiyoruz daha fazla tok tutup kilo almayalım diye .....
bulgur 3-4 yemek kasığını geçmeyecek
unulu çorba yapmıyoruz sadece tarhana var...çorbaların ve yemeklerın suyu az olacakkı acıkmayalım ekmek aramayalım...sporu istediğin saat yapabılırsın gece yatmadan da yapmak çok ıyı hıc bısey yapamayan dans etsın dıyor
canan hoca hazırana kadar doluymuş