• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

şimdi sporumuda yaptımmm:32: leslie ile 4mil fast... bu diğerlerınden daha hareketli daha hoşuma gitti... birazdan yatarım arkadaşlar hepinize iyi geceler... güzel bi hafta diliyorum hepinize:16::16:

şimdi sporumuda yaptımmm:32: leslie ile 4mil fast... bu diğerlerınden daha hareketli daha hoşuma gitti... birazdan yatarım arkadaşlar hepinize iyi geceler... güzel bi hafta diliyorum hepinize:16::16:

Leslie 4 daha fazla ter attiriyor....bende begendim bide leslie 3 le ayni dakika suruyor 4 u yapmak daha iyi,,, iyi geceler canim

zayıflamak isteyen bayan arkadaşlarım hepiniz
hoş geldiniz​

:46::46::46:

Arkadaşlar varmısınız hep birlikte türkiye’yi zayıflatan profesör ve ezber bozan profesör olarak tanınan ….prof. Dr. M.canan efendigil karatay’ın “ karatay diyeti” ile yiyerek, aç kalmadan depomuzdaki yağları yakarak zayıflayalım ve bir sürü hastalıklarımızdan da kurtulalım
:kkk:
Karatay diyeti ile genç kal uzun yaşa...:21:

Bu diyette kalori hesabı ya da diyet ürünlerin peşinden koşmak yok! Et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve kuruyemişler serbest...:56:

Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız 24 saat 365 gün her yaşta kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir diyet…:24:
"eşinin, çocuklarının, sevdiklerinin sağlığını (ve elbette kilosunu) düşünen herkesin bu diyeti uygulaması gerekir…

tavsiyelere uyarak 'sağlıklı ve mutlu bir hayata tekrar merhaba' demek artık çok kolay!

Ben 5 ay önce merhaba dedim ve haşimato hastası olduğum halde 11 kg verdim :46: Ve bunu sağlıklı yaşam biçimi olarak devam ettireceğim….karatay diyeti sayesinde doğru beslenmenin ne demek olduğunu anladım.

Karatay diyeti'nin diğer diyetlerden daha rahat uygulanabilir ve farklı olmasının
temelinde, düşük glisemik indeksli besinlerin tüketilmesinin öneminin öne çıkması yatmaktadır…..

düşük glisemik indeksli besinler vücudumuzda ne gibi değişikliklere
neden oluyor?

• gün boyunca kan insülini düşük kalır ve dalgalanma göstermediği için
acıkma hissi olmaz. Uzun süre tokluk hissedilir.
• ara öğün olarak göbekte biriken yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
• yağlarımız depolanmaz, daha hızlı yıkılarak giderek azalır, karaciğer ve
göbek yağımız erir ve göbek çevremiz incelir.
• kilolarımızı rahatlıkla verir, tekrar geri almayız ve verdiğimiz kiloda kalırız.
• hiçbir şekilde isteksiz, sinirli, sıkıntılı ve umutsuz duygular olmayız.
. Kendimizi bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
• kaslarımız erimez. Su kaybımız olmaz.
• karaciğerde biriken yağımız eridiği için, karaciğerimiz sağlığına kavuşarak normal çalışır.
• metabolizmamızda yavaşlama olmaz, bilakis hızlanır.
• fizik aktivitemize yorulmadan devam edebiliriz.
• kan yağlarımız normalleşir; hdl yükselir, depo yağ şekli olan trigliseridler düşer.
• bağırsaklarımız düzenli şekilde çalışmaya başlar. Kabızlık varsa giderilir.
• şişmanlık ve obezite önlenmiş olur.
• obezite sonucu gelişen sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar da geriler ve düzelir.
• tansiyonumuz normalleşir.
• kalp hastalıkları, felç, inme, alzheimer riski azalır.
• her türlü kanser riski azalır. çünkü sürekli şeker ve insülin yüksekliği ve fazla kilolar kanser nedeni olarak kabul edilmektedir.
• şeker hastalığı gelişmez. Diabet hastalarında şeker kontrolü daha kolay olur, hatta düzelir.
• şeker hastalığına bağlı tehlikeli komplikasyonlar azalarak yok olur.
• eklem ağrıları ve artrit gelişmez. Oluşmuş olanlar geriler ve şikâyetler azalır.
• fibro kistik meme hastalığı oluşmaz.
• polikistik over hastalığı gelişmez.
• yaygın fibromiyosit ağrıları geriler ve kaybolur.
• düşüncelerimiz berraklaşır. Uykularımız düzene girer, horlama biter.
• hepsinden en önemli olanı, vücut bağışıklık sistemi güçlenir.
• bakteri, virüs, alerji ve kansere sebep olan etkenlerle hastalanma zorlaşır.
. Hastalanma durumunda da kısa süre içinde sağlığımızı kazanırız.
Tüm bunların sonucunda bütün hiperinsülinemik hastalıklar önlenir,

bunları okuyan arkadaşlarım çoktan karatay diyeti ile hem zayıflayıp hem bir sürü hastalıktan kurtulmaya karar verdi bile :1:

Ben çok araştırdım ve 5 ay önce başladım, öğrendiklerimle çevremdekilere çok faydam dokundu şimdide elimden geldiğince sizlere faydalı olmaya çalışacağım.....takıldığınız her konuda bana soru sorabilirsiniz...

Topiğimizle ilgili kuralları, kilo bildirim formatını, çizelge nasıl yapılır gibi gerekli bilgileri sonraki sayfada vereceğim..

Topiğimiz hepimize hayırlı olsun bu topik sayesinde 1000 lerce bayanımız fazla yağlarından kurtulup sağlıklı bir hayata başlayacaklar.....

Aşağıda vereceğim linkleride ziyaret ederseniz sizin için çok faydalı olur.....

http://www.kadinlarkulubu.com/portal...in-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal...edir-6025.html

canan karatay resmi sitesi

merhaba,
bende 20 kasımda basladım son 4/5 gundur durdu kılo vermem..75 dım 69,6 da kaldım..simdi bu hafta yemeklerımde bulgur pilavı vardı bşr gunsadece onu yedım mesela..birgun balıgın yanında çigköfte yedım birgun yemegon yanında kısır yedim..simdi 1 tabak 1 tabak yedıgımı dusunursek acaba kılo vermem bundan dolayı duraklamıs olablir mi acaba?

Ee haftada 3 kere balık yersem ne olacak. Bu aralar çok yemiyoruz ama biz hafta 2-3 balık yeriz normalde. O zaman tahin yemeyeceğim.

Tahinin icine baska seyler katmayi deneyeceksin....ya benim gibi uzum ya kayisi ya sade:)....ya findik fistik yada cekirdekkk:):):) citler icine atarsin citlemeye bayiliyorsun,,,

merhaba,
bende 20 kasımda basladım son 4/5 gundur durdu kılo vermem..75 dım 69,6 da kaldım..simdi bu hafta yemeklerımde bulgur pilavı vardı bşr gunsadece onu yedım mesela..birgun balıgın yanında çigköfte yedım birgun yemegon yanında kısır yedim..simdi 1 tabak 1 tabak yedıgımı dusunursek acaba kılo vermem bundan dolayı duraklamıs olablir mi acaba?

Merhaba hosgeldiniz
Bulgur pilavi sislik yaptigi icin genelde sonraki gunlerde arti cikariyor yorumlardan genel izlenim boyle,,,sizde hergun bulgurlu bisey yediginiz icin kg verememissiniz kg verme asamasinda bulguru fazla yememek lazim

merhaba hosgeldiniz
bulgur pilavi sislik yaptigi icin genelde sonraki gunlerde arti cikariyor yorumlardan genel izlenim boyle,,,sizde hergun bulgurlu bisey yediginiz icin kg verememissiniz kg verme asamasinda bulguru fazla yememek lazim

hep aynı kıloda cıktım birde bu hafta yuruyus yapamadım..her sabah tartılırım leptin gece çalısmıs mı dıye :1: 69,6 hep ..neyse kı evde bulgur bıttı almam bende :1: Ona bıraz ara verelim.tskler cnm

hep aynı kıloda cıktım birde bu hafta yuruyus yapamadım..her sabah tartılırım leptin gece çalısmıs mı dıye :1: 69,6 hep ..neyse kı evde bulgur bıttı almam bende :1: Ona bıraz ara verelim.tskler cnm

Ayni kg da cikmakta iyi herkes bulgur yeyince arti cikiyor :) ......bende tartilma huyundan vazgecemiyorum her sabah tartiliyorum :) ....yuruyuse firsat bulamayinca evde leslie yapabilirsin

Ayni kg da cikmakta iyi herkes bulgur yeyince arti cikiyor :) ......bende tartilma huyundan vazgecemiyorum her sabah tartiliyorum :) ....yuruyuse firsat bulamayinca evde leslie yapabilirsin

leslie nedir acaba? ben actıgın forumun bir basını birde sonunu okudgum için bilemedim :)

günaydınnnn

$735066_528737973816388_55331115_n[2].jpg

günaydın arkadaşlar, gece hiç uyumadım sabahta erkenden kalkınca bu hafta bana pek bi uykusuz başladı ya hayırlısı...

dün yediklerimi yazamadım topiğe gelemedim pazar koşturmacasından..gece girerim dedim sagolsun bebeğim nöbet tutturdu bize:27::37::37::37:

dün güzel bi kkk ile güne başladım..her hafta sonu olduğu gibi yine 2 öğün yaptım:46:

akşamda mercimek çorbası,dünden kalan 3 köfte,tadımlık 1 yemek kaşığı PİRİNÇ PİLAVI:57:
yoğurt, kocaman bir borcam salata ve bir avuç fındık

su az içtim, spor yokkk (koca evi baştan aşağı silip süpürüp akşamda yapılan ütüyü saymazsak):21::10::32:

bu gün inşallah jilliana kaldığım yerden devam edeceğim

canım sen eğer esneme hareketi yaparsam spor yaPMAMDA Bİ SAKINCA OLmadığını söylemiştin değil mi hem spor öncesi hem spor sonrası yapıyoruz sanırım..

kızlar samimiyetim biraz balıklama dalar gib oldu ama umarım sürçi lisan etmiyorumdur...sonradan katıldım aranıza çünkü..

merhabalar, evet ben söylemiştim esneme hareketini spordan sonra yapmak gerektiğini...sporla oluşan laktik asit sütünden bebeğe geçermiş ama esneme hareketi yapınca laktik asit oluşmadığı için böyle bi sorun oluşmazmış...
spor öncesi esneme yapmıyorum ben...kolay gelsin :16:

leslie nedir acaba? ben actıgın forumun bir basını birde sonunu okudgum için bilemedim :)

leslie yada tibet anladığım kadarıyla spor türü mü acaba ablacım?ilk kez duyuyorum nasıl bi spor türü acaba?ben yüzmeyi de çok severim ama bebeğim biraz büyüsün de bakalım yürüyüş ,trambolin ,arada da yüzmeyle toparlıcam inşallah..

sdf82 canım ben sana sorduğunda cevap yazmıştım şimdi aradım aynısını kopyalayıp deniş_34 e yazayım diye cevaplar arasında bulamadım şok oldum:44: ben yazıp cevaplama tuşuna bastıktan sonra kedi ye de faceden yazdım ben tibet yapmadığım için açıklayamam sen açıklarmısın diye oda tamam dedi kedi benden sonra yazdı onun açıklaması var benimki yok...:50: kusura bakma canım sayfada çıkmamış...

LESLİE'nin

bir çok videosu var bunları isimleri ve açıklaması ile ekliyorum evde yapılabilen bir kardio. .leslie sansone yazınca internetten çıkıyor Lesli1-2-3-4-5- milleri var

fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz

expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar, lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik alabilirsiniz

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

bunlarda videoların bulunduğu linkler

Walk away the pounds with Leslie Sansone - 5 Mile Advance Walk - Walk At Home - YouTube bu 2
Leslie Sansone-Start Walking 2 Mile - YouTube bu 2
How much weight can i lose in a month by walking - Walk off even more weight 2 Miles - YouTube bu 2
startwalkp2.flv - YouTube bu 2
Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss Walk - YouTube bu 3
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bu 3
Leslie Sansone Walk Your Belly Flat Walk Away The Pounds 3 Mile Walk - YouTube bu 3
Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube bu3
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube bu 4
Walk away the pounds with Leslie Sansone - 5 Mile Advance Walk - Walk At Home - YouTube bu 5
walk at home 5 mile - YouTube bu 5
InHomeWalking with Leslie Sansone - YouTube bu InHomeWalking with Leslie Sansone

günaydın arkadaşlar, gece hiç uyumadım sabahta erkenden kalkınca bu hafta bana pek bi uykusuz başladı ya hayırlısı...

dün yediklerimi yazamadım topiğe gelemedim pazar koşturmacasından..gece girerim dedim sagolsun bebeğim nöbet tutturdu bize:27::37::37::37:

dün güzel bi kkk ile güne başladım..her hafta sonu olduğu gibi yine 2 öğün yaptım:46:

akşamda mercimek çorbası,dünden kalan 3 köfte,tadımlık 1 yemek kaşığı PİRİNÇ PİLAVI:57:
yoğurt, kocaman bir borcam salata ve bir avuç fındık

su az içtim, spor yokkk (koca evi baştan aşağı silip süpürüp akşamda yapılan ütüyü saymazsak):21::10::32:

bu gün inşallah jilliana kaldığım yerden devam edeceğim

günaydın canım

bende senin gibi yine uykusuzum izinliyim diye gece 2.5 ta yattım doğru dürüst uyuyamadan 8.30 da uykum kaçtı dön dön uyuyamıyorum laptopu alıp geldim yatakta oyalanıyorum kızım ve kızkardeşim 10.30 da kalkacaklar o zamana kadar biraz oyalanırım:34:

bebek rahatsızmı canım

prinç için gerekli cezayı vermişsin kendine...:9:

günaydın canım

bende senin gibi yine uykusuzum izinliyim diye gece 2.5 ta yattım doğru dürüst uyuyamadan 8.30 da uykum kaçtı dön dön uyuyamıyorum laptopu alıp geldim yatakta oyalanıyorum kızım ve kızkardeşim 10.30 da kalkacaklar o zamana kadar biraz oyalanırım:34:

bebek rahatsızmı canım

prinç için gerekli cezayı vermişsin kendine...:9:

evet abla verdim cezamı aslında pirinç pilavını sevmem ama eşim çok ısrar etti, bi kaşık ye çok güzel olmuş diye tereyağlı falan ya koktu 1 yemek kaşığı o yüzden aldım

izinli misin ne güssseellll:52::52::52:
vucut her günkü düzeni istiyor o yüzden erkenden uyanmışsındır..bende senin gibiyim bebişim totoyu devirmiş yatıyor geceye inat ben pc başında geziyorum asla uyuyamam..

ablacım 2 gecedir böyle tüm apartmanı ayağa dikecek kadar çok kuvvetli ve saatlerce ağlıyor..tamamlamadığı dişlerinden mi bilemedim sona kalanlar en zor çıkıyor ya..gündüz gayet iyi hafif bi burun akıntısı var o kadar...inşallah altından başka bir şey çıkmaz:18:

Günaydın kızlaaaaar :54:
Dün akşam yine ip atladım ama bugün sabah tibet egzersizlerini unuttum evden apar topar çıktım ağzıma 1 muz yepebildin sadece. Şimdi de 1 fincan sütlü filtre kahve ve 1 parça 80 lik bitter çikilata yedim:80:

Back