Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ooooo sen karatay yapmıyorsun ki canım hergün bişey ler var,,,once kafanda bır toparla erken kalkayım kahvaltımı tam yapayım öğlen yanıma cerezlerı alıp hafif bişeylerle atlatayım aksam da normal yemek yiyeyim diye ,,,

her seferinde harikasın diyorum gerçekten harikasın azmine hayranım...kg vermen azaldı cunkı kg da azaldı

Haklisin gül abla dedigin gibi yapayim ben bi okulda kahvalti yapabilirim 9 gibi kahvalti yapsam ikide kuru yemisimi yesem bide meyve aksamda yemek yesem olur heralde. Öğlende kuru yemisi ne kadar yesem acaba

Geçen hafta bildirim yapamadım bu iki haftalik

Rumuz: cirkinordek
Başlangıç tarihi:19/01/2014
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:79,6.....iki hafta onceki
Bu hafta:78,3
Fark: 1,3 ....iki haftalık fark
Toplam fark:-2,500 gr
Spor : sadece 3 gün yuruyus
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 55

Bi kaç gündür bozdum diyeti ama çok şükür vermişim az da olsa. Tam yapsam bi de sporla harika olur

tebrikler canım.....
bu hafta çok güzel vermişsin.

Haklisin gül abla dedigin gibi yapayim ben bi okulda kahvalti yapabilirim 9 gibi kahvalti yapsam ikide kuru yemisimi yesem bide meyve aksamda yemek yesem olur heralde. Öğlende kuru yemisi ne kadar yesem acaba
sabahki nın yarısını al yanına.. öğlen meyve yok canım...yoğurt olur salata veya hafif bir yemek okulda cıkıyorsa

iki haftalık farkı 2 ye bölerek 650 gram diyelim bu hafta kine...tebrikler

Saliha nerdesin çık ortaya artık aaaa kızıcam ama beğeniyorsun ama yazı yazmıyorsun söyle bakalım neler yaptın görüşmeyeli kaç kilo verdin ve de niye yazmıyorsunn

teşekkür ederim :)
yaa ne bileyim artık pek yorum yapmak da istemiyorum kendimi kaybedip anca yorum yapiyorum..biraz kendime sinirlama da getirmek istedim..

arzu annenin rahatsızlığı ne ? Allah acil sifalarvversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…