ooooo sen karatay yapmıyorsun ki canım hergün bişey ler var,,,once kafanda bır toparla erken kalkayım kahvaltımı tam yapayım öğlen yanıma cerezlerı alıp hafif bişeylerle atlatayım aksam da normal yemek yiyeyim diye ,,,Başlangıç tarihi:17.01
Başlangıç kilosu:62.8
Geçen hafta:61.6
Bu hafta:61
Toplam fark:1.8
spor: 1 defa 25 dk dans
hedef: ilk 58 ikinci hedef:55
cumadan bu yana 100 gr almışım cuma dikkat etmedim pazar da misafir vardı yedim pideleri turşuları tatlıları. asıl en önemlisi cuma tartıldığımda 5 günde 700 gr verdim die sevindirik oldum yedim ondan bundan. bu sabahda simit yedim okul başladı ne yiyeceğimi bilmiyorum evde olsam kolay da
her seferinde harikasın diyorum gerçekten harikasın azmine hayranım...kg vermen azaldı cunkı kg da azaldıRumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:62,5
Bu hafta:62
Fark: -0,500
Toplam fark:-17,900
Beden: 38-40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 ULAŞILDI sonra 58
iMarzucuk çok geçmiş olsun annene acil şifalar..
Haklisin gül abla dedigin gibi yapayim ben bi okulda kahvalti yapabilirim 9 gibi kahvalti yapsam ikide kuru yemisimi yesem bide meyve aksamda yemek yesem olur heralde. Öğlende kuru yemisi ne kadar yesem acabaooooo sen karatay yapmıyorsun ki canım hergün bişey ler var,,,once kafanda bır toparla erken kalkayım kahvaltımı tam yapayım öğlen yanıma cerezlerı alıp hafif bişeylerle atlatayım aksam da normal yemek yiyeyim diye ,,,
Cnm bundan sonra dikkat edelim beraber bence sen bundan sonra kilo vermeye başlicaksin bak nasil gidecek patır patır yağlarhiç kilo veremeyenler var Ferayeee (Şekil A Bennn) sonuçta kilo veriyor olman da güzel biraz daha dikkat edersen iyi sonuçlar alacağına inanıyorum
tebrikler canım.....Rumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:15.12.2014
Başlangıç kilosu 79,600
Geçen hafta:73.500
Bu hafta:71.700
Fark: -1.800
Toplam fark:7.9
Spor:spor yok ogun tempo annem yanimda ve rahatsiz
Boy: 1,61
Hedef:ilk hedef 75 ULAŞILDI sonra 70
sabahki nın yarısını al yanına.. öğlen meyve yok canım...yoğurt olur salata veya hafif bir yemek okulda cıkıyorsaHaklisin gül abla dedigin gibi yapayim ben bi okulda kahvalti yapabilirim 9 gibi kahvalti yapsam ikide kuru yemisimi yesem bide meyve aksamda yemek yesem olur heralde. Öğlende kuru yemisi ne kadar yesem acaba
iki haftalık farkı 2 ye bölerek 650 gram diyelim bu hafta kine...tebriklerGeçen hafta bildirim yapamadım bu iki haftalik
Rumuz: cirkinordek
Başlangıç tarihi:19/01/2014
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:79,6.....iki hafta onceki
Bu hafta:78,3
Fark: 1,3 ....iki haftalık fark
Toplam fark:-2,500 gr
Spor : sadece 3 gün yuruyus
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 55
Bi kaç gündür bozdum diyeti ama çok şükür vermişim az da olsa. Tam yapsam bi de sporla harika olur
Saul ablam belki daha fazlaydi afedersiniz daha yeni tuvalete cikabildim cok sislik varditebrikler canım.....
bu hafta çok güzel vermişsin.
ABLACIM TEŞEKKÜR EDERİM SAYENİZDE OLDU.her seferinde harikasın diyorum gerçekten harikasın azmine hayranım...kg vermen azaldı cunkı kg da azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?