Nerden aldin peki bende almak istiyorum :))ba ba ba bıde ceyızıne alacakmıs....sımdı al ceyızıne ben alırım
gecen sene 5 tl ye almıstım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden aldin peki bende almak istiyorum :))ba ba ba bıde ceyızıne alacakmıs....sımdı al ceyızıne ben alırım
gecen sene 5 tl ye almıstım
o zaman aramızda seni de görmek isteriz :) hep birlikte hem motive oluyoruz hem de yanlışlarımız varsa uyarıp düzeltiyoruz :)mrb. ben de 10 gün oldu karatay diyetine başlayalı.boyum 1.58 kilo 62 ydi.bu sabah 59.7 yi tartıda görünce hem şok oldum hem de inanılmaz mutlu oldum.ben daha önce diyetisyene gitmiş 3-4 ayda 7 kilo vermiştim...çok aç kalıyordum.bu diyet benim yeme tarzıma da çok yakın...onunla tanıştığım için mutluyum...
afıyet olsun...az yemıssın canımgünaydın herkese
kahvaltıda
şekersiz çay
avuç içi kadar peynir
20 adet zeytin
bol marul
5 tanede fındık yedim
mutfak esyaları satan yerlerde ve bıllurıye lerde var....Nerden aldin peki bende almak istiyorum :))
afıyet olsun canımselamlarr :) haftasonları durgun oluyor buralar..
sabah : kkk
akşam : menemen & ayran
gün içinde yeşil çay & su
aramıza hosgeldınızmrb. ben de 10 gün oldu karatay diyetine başlayalı.boyum 1.58 kilo 62 ydi.bu sabah 59.7 yi tartıda görünce hem şok oldum hem de inanılmaz mutlu oldum.ben daha önce diyetisyene gitmiş 3-4 ayda 7 kilo vermiştim...çok aç kalıyordum.bu diyet benim yeme tarzıma da çok yakın...onunla tanıştığım için mutluyum...
doydum gül abla. zaten sabah kahvaltısı malum tok tutuyor. akşam yemeği de yumurta içerikli olunca. içinde peynir de vardı menemenin. bir de ayran olunca tuttu. bolca da su içtiğimden mide boş kalmıyor maşallahafıyet olsun canım
az gıbı olmus doydunmu canım
günaydın canımHerkese Günaydın
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta
peynir
1 bardak süt
Haftasonu 2 gün eşimle beraber spor salonuna gidip spor yaptık içimde spora başlayabilmenin mutluluğu var...
günaydın canımgünaydın kızlar iyi haftalar;
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :64,1
bu hafta:64,0
toplam fark:1,5
spor:yok
Beden: 38-40
bu hafta yaptığım tek kaçamak 1 adet profiterol yemek ama veremedim folic asit kullanıyorum acaba ondanmı
ondandır canım haftaya fark guzel olurRumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:28/01/2015
Başlangıç kilosu 56,4
geçen hafta :56,3
bu hafta:56,3
toplam fark:0
sporCtesi- Pazar 40 dk fitnes yapıldı)
Beden: 38
İlk Hedef:54
İkinci Hedef:52
Bu hafta kilom sabit ama bugün yarın regl olcam herhalde bel ağrıları başladı ona veriyorum artık :) :)