• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

mrb. ben de 10 gün oldu karatay diyetine başlayalı.boyum 1.58 kilo 62 ydi.bu sabah 59.7 yi tartıda görünce hem şok oldum hem de inanılmaz mutlu oldum.ben daha önce diyetisyene gitmiş 3-4 ayda 7 kilo vermiştim...çok aç kalıyordum.bu diyet benim yeme tarzıma da çok yakın...onunla tanıştığım için mutluyum...

mrb. ben de 10 gün oldu karatay diyetine başlayalı.boyum 1.58 kilo 62 ydi.bu sabah 59.7 yi tartıda görünce hem şok oldum hem de inanılmaz mutlu oldum.ben daha önce diyetisyene gitmiş 3-4 ayda 7 kilo vermiştim...çok aç kalıyordum.bu diyet benim yeme tarzıma da çok yakın...onunla tanıştığım için mutluyum...
o zaman aramızda seni de görmek isteriz :) hep birlikte hem motive oluyoruz hem de yanlışlarımız varsa uyarıp düzeltiyoruz :)

aramıza hosgeldınız

karatayı farkı bu zaten doya doya yıyoruz ve kg verıyoruz

afıyet olsun canım

az gıbı olmus doydunmu canım
doydum gül abla. zaten sabah kahvaltısı malum tok tutuyor. akşam yemeği de yumurta içerikli olunca. içinde peynir de vardı menemenin. bir de ayran olunca tuttu. bolca da su içtiğimden mide boş kalmıyor maşallah :D

253386_10151592803428678_253927428_n[1].jpg

günaydın kızlar iyi haftalar;
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :64,1
bu hafta:64,0
toplam fark:1,5
spor:yok
Beden: 38-40
bu hafta yaptığım tek kaçamak 1 adet profiterol yemek ama veremedim :KK43: folic asit kullanıyorum acaba ondanmı :KK43:
günaydın canım
her kaçamak insülin direncini başa döndurur tek kaçamak ama ağır bir kaçamak,,, ilaçın o kadar etkisi yoktur

Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:28/01/2015
Başlangıç kilosu 56,4
geçen hafta :56,3
bu hafta:56,3
toplam fark:0
spor:(Ctesi- Pazar 40 dk fitnes yapıldı)
Beden: 38
İlk Hedef:54
İkinci Hedef:52
Bu hafta kilom sabit ama bugün yarın regl olcam herhalde bel ağrıları başladı ona veriyorum artık :) :)

Başlangıç tarihi:17.01
Başlangıç kilosu:62.8
Geçen hafta:61.6
Bu hafta:61
Toplam fark:1.8
spor: 1 defa 25 dk dans
hedef: ilk 58 ikinci hedef:55
cumadan bu yana 100 gr almışım cuma dikkat etmedim pazar da misafir vardı yedim pideleri turşuları tatlıları. asıl en önemlisi cuma tartıldığımda 5 günde 700 gr verdim die sevindirik oldum yedim ondan bundan. bu sabahda simit yedim okul başladı ne yiyeceğimi bilmiyorum evde olsam kolay da

hiç kilo veremeyenler var Ferayeee (Şekil A Bennn) sonuçta kilo veriyor olman da güzel biraz daha dikkat edersen iyi sonuçlar alacağına inanıyorum

Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:28/01/2015
Başlangıç kilosu 56,4
geçen hafta :56,3
bu hafta:56,3
toplam fark:0
spor:KK43:Ctesi- Pazar 40 dk fitnes yapıldı)
Beden: 38
İlk Hedef:54
İkinci Hedef:52
Bu hafta kilom sabit ama bugün yarın regl olcam herhalde bel ağrıları başladı ona veriyorum artık :) :)
ondandır canım haftaya fark guzel olur

Back