- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
teşekkür ederim.1 aydır geçmeyen burun akıntısı bademcik vs.hiç düzenli uykumuz yokgeçmiş olsun canım üşütmüşler mi
allah şifa versin,dua ederiz tabiki.İ.g burayi ihmal ediyorum ama cok yogun günler beni bekliyor 3gündur full temizlik yapiyorum yarin annem geliyo annem hasta ve bakima ihtiyaci var yine zaman bulup grerim ins.arkadaslar annem icin dua edin sizi seviyorum i.g diyetimi devam ediyorum inşallah bu stresli gunlerde bozmam annem 3ay kalick doktor ev yemek derken full tempoda olcm
benim de aklım hep tatlı şeylerde ama yemedim şimdilik.bir yedim mi tamamdır...:)))Ve tutamadım akşam bisürü browni ve cips yedim....
Omega 2 demissin ya gül abla nasıl alabiliriz
gül hanım söylediğiniz omega3 fiatı gn.ninse çok iyi nerden nasıl alabiliriz acaba.benim baktığım 80 tl idi ama adetini hatırlamıyorum.sanki kilo alıyorumda veremiyorum gibi.yemek miktarını azaltayım diyorum bu seferde çabuk acıkırsam ara menü yapmak istemiyorum.kitapta bir haftada 6 kilo veren var.nerde hata yapıyorum ben.daha 5.gün yanlış mı düşünüyorum acaba.saat 11 tamamen kkk-16.00 bir kase dolusu kurufasulye-turşu-4 dolma.aralarda sadece limonlu su.
7.30 gibi de ya az kuruyemiş ya da yoğurt yerim o kadar.