Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun, annen daha önemli inşallah tez zamanda iyileşirGecmiş olsun cnm tabi dua ederiz
kolay gelsin canımselam kızlar nasılsınız ? bende 1 haftadır giremedim malesef evdeki tadilat yüzündenve henüz bitmedi inşallah bu hafta sonu bitecek temizlik ile birlikte salihacıgım nasılsın canım ???
hayırlı cumalar gül abla...
teşekkürler gül ablacıgım...kolay gelsin canım
bu son olsunnnn :) (gül abla senin yerine dövdüm :))Ve tutamadım akşam bisürü browni ve cips yedim....
Omega 2 demissin ya gül abla nasıl alabiliriz
allah yardımcın olsun canım,,,annene de acıl sıfalar versın...sen herseyı karataya uygun yap anne nede faydası olur sağlıklı beslenmiş olur vucuduna zararlı seyler gırmemıs olurİ.g burayi ihmal ediyorum ama cok yogun günler beni bekliyor 3gündur full temizlik yapiyorum yarin annem geliyo annem hasta ve bakima ihtiyaci var yine zaman bulup grerim ins.arkadaslar annem icin dua edin sizi seviyorum i.g diyetimi devam ediyorum inşallah bu stresli gunlerde bozmam annem 3ay kalick doktor ev yemek derken full tempoda olcm
gercekten nerede bu salihaHerkese Günaydın...
Saliha nerelerdesin neye kime alından bilmiyorum (alındıysann)ama seni çok özledim gel yaaaa
bu son olsunnnn :) (gül abla senin yerine dövdüm :))
o yanlıs oldu canım omega 3 olacak ,,,su an bizim gruplara özel oce an omega 3 lerde kampanya var 49 tl den 24 e ınıyor yarın bıter belkıdeVe tutamadım akşam bisürü browni ve cips yedim....
Omega 2 demissin ya gül abla nasıl alabiliriz
söyleyen dogru söylemiş canım, karatay da kalktıktan sonra yarım saat ıcınde kkk yapmak lazımÇOK TEŞEKKÜRLER EVET BENDE O ŞEKİLDE DÜZN OTURTMAK İSTİYORUM..GÜNDE 2 ÖĞÜN OLLSUN DÜZENLİ OLSUN :)AMA BANA KALKINCA YARIM SAAT İÇİNDE KAHVALTI YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE KARARSIZ KALMIŞTIM..SİZİN FİKRİNİZ ÇOK İYİ OLDU ÇOK SAĞOLUN
canım sen yanlıs bilgi vermemıssın dogruyu soylemıssın, bilen bildiğini söylemeli yoksa nasıl ögrenecek bilmeyenler bizler heran burada olamıyoruz kiyarım saat içinde yapman gerektiğini ben demiştim. ben de buradan okudum. kimseye yanlış bilgi vermek istemem. ben okudugumu söyledim .
en iyisi yorum yapmamak.
60.9kg bu sabah tartildim :))
ben gerekli açıklamaları yaptım canım....bazen bu tür karısıklıklar oluyorben kimsenin alınması gereken bişey yazdığımı düşünmüyorum..yazmadım da :) boşu boşuna huzurumuzu kaçırmayalım kızlar :)
Bende karatayi daha tam oturtamadim bir haftada bi defa tatli biseyler yiorum ama veriyorumdamerhaba hanımlaaarr :) ay bugün ne kadar güzell güneşli hava.. gözüm gönlüm açıldıı :) yaz gelsin istedim bu havayı görünce.
sabah kkk yapamadım. evde bir yumurta kalmış farketmedim.o yüzden şu şekilde oldu kahvaltı.
1 yumurta & tarhana çorbası & peynir &zeytin & kuru kayısı & şekersiz çay & bir yudum da cevizli lokum yedim.
gerçi biliyorum ekmek türü şeylerin bir yudumu da çok yudumu da aynı etki ama tutamadım kendimi. yiyince de pişman oldum zaten
kaçamaklar olsa da eskisine oranla az ve düzenli yediğimizden verebiliyoruz yine de sanırım :)Bende karatayi daha tam oturtamadim bir haftada bi defa tatli biseyler yiorum ama veriyorumda
sanıyorum aldırmaz çünkü karatay kilo takibine aldığı hastalarda d vitamini ve b12 vitamini eksikliği olanlarda iğnelere başlatmış ve değerleri normale döndürmeye çalışmış. d vitamini değeri 80, b12 800 değerinde olmalıymış.kizlar bisey soracam b12 eksikligi kilo vermeyi
etkiliyor mu? benim b12 sinirin altinda cikti dr igne verdi bi igneler iyice kilo aldirir mi bana....
Hakettim gerçektenbu son olsunnnn :) (gül abla senin yerine dövdüm :))
Bidaha olmayacak inşallah istediğim kiloya gelene kadarellerıen saglık canım bende tam dovmeye hazırlıyordum senın yorumunu gorunce vaz gectım haketmıs o