Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçmiş olsun canım üşütmüşler mi
teşekkür ederim.1 aydır geçmeyen burun akıntısı bademcik vs.hiç düzenli uykumuz yok

allah şifa versin,dua ederiz tabiki.

Ve tutamadım akşam bisürü browni ve cips yedim....
Omega 2 demissin ya gül abla nasıl alabiliriz
benim de aklım hep tatlı şeylerde ama yemedim şimdilik.bir yedim mi tamamdır...:)))

gül hanım söylediğiniz omega3 fiatı gn.ninse çok iyi nerden nasıl alabiliriz acaba.benim baktığım 80 tl idi ama adetini hatırlamıyorum.sanki kilo alıyorumda veremiyorum gibi.yemek miktarını azaltayım diyorum bu seferde çabuk acıkırsam ara menü yapmak istemiyorum.kitapta bir haftada 6 kilo veren var.nerde hata yapıyorum ben.daha 5.gün yanlış mı düşünüyorum acaba.saat 11 tamamen kkk-16.00 bir kase dolusu kurufasulye-turşu-4 dolma.aralarda sadece limonlu su.
7.30 gibi de ya az kuruyemiş ya da yoğurt yerim o kadar.

kizlar bisey soracam b12 eksikligi kilo vermeyi
etkiliyor mu? benim b12 sinirin altinda cikti dr igne verdi bi igneler iyice kilo aldirir mi bana....
melekımsı guzel cevap vermıs

karatay kahvaltılarından örnekler buldum. gayet göz ve karın doyurucu

saglıklı yasıyoruz dan mı aldın :)

mesaj attımm canım omega 3 ile ılgılı

gec kk yaptıgın ıcın 2,5 ogun fazla gelıyor demek kı

Iyı gecelerarkadaslar ıyı dılekleriniz icin tesekur ederim saulu insallah iyilesir kendinizi iui bakin daha yeni yataga girdim baya yogunduk misafirler oglan beni ordular yatmadan size yazayim dedim bugun tam karata yaptim ama salataya nar eskisi kattim carsi isi allaha emanet mujuķkkkkkkkkkk

Ja su kayisi kivamini ben bir tutturamadim kac dakika kaynamasi lazim ocaga koyduktan sonra kac dk tutmaliim bilen soylesin pleas

kemal kuk rer ın nar eksisi var katkısız
Ja su kayisi kivamini ben bir tutturamadim kac dakika kaynamasi lazim ocaga koyduktan sonra kac dk tutmaliim bilen soylesin pleas
ben yumurta haslama aparatı aldım tam kıvam oluyor heryerde var....

Hakettim gerçekten

Bidaha olmayacak inşallah istediğim kiloya gelene kadar
Hem yedim de ne oldu tadı geçti pismanligi kaldi
İstediğin kiloya gelsen de benim önerim gerçek olmayan hazır gıdaları yeme. Evde kendine sağlıklı yaşıyoruz'un karatay menüsü sayfasındaki karatay lokomu, kurabiyesi, kekinden yapabilirsin. Ben hedef kilomun altındayım ve hiç onlardan yemiyorum, ancak annem birşey yaparsa veya misafirliğe bir yere gittiğimde çok ısrar ederlerse, arasından seçiyorum. En yenilebilir hangisiyse onu yiyorum. Önceden biraz daha katıydım, yemezdim ama bu aralar yiyorum arada. Kendime de şu sıralar, kuru meyvelerle kurabiye denemeleri yapıyorum.

bunu da ben yapmıstım kahvalttı hazırlarken bırden aklıma geldı yıyeceklerın yerını degıstırdım bu cıktı ortaya.....
sayfam da da paylasmıstım

Eki Görüntüle 1404207

harika olmuş
gül abla evet galiba ordan aldım. siteden ama oraya bilgiler taşınmış .çok güzel şeyler var ya. tarifler falan da var insana yol gösteren.bayıldım.

Son düzenleme:
harika olmuş
gül abla evet galiba ordan aldım. siteden ama oraya bilgiler taşınmış .çok güzel şeyler var ya. tarifler falan da var insana yol gösteren.bayıldım.
ben 20 ay once karatayı arastırırken o sayfayı bulup baslamıstım hala da devam edıyorum okan bey ve esını cok sevıyorum ....orada da bıseyler paylasıyorum devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…