Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canım
senin detoksa ihtiyacın yok zaten canım, karatayı düzgün uygula spora yönel o kilolar kolay gider,
bende haşimato olduğu için kilolar artık gitmiyor 2 ayda yarım zor verdim o kadar spora rağmen...başlarda iyi gitti yeni aldığım kg lardı ...ayda 2 sefer şehirdışına çıkıyordur ayın yarısı dışarda 5 yıldızlı otellerde 3 öğün menüyüde ben seçiyorum işim gereği,yemede dur olurmu önce tatlılardan başlardım sabahta kekler kurabıyeler her giidişte 3 kg al gel öbür hafta az ye 1 ver sonraki hafta git 3 al bir ver derken 3 ayda 71 den 79.200 e (ooohhhhh.....)a....hemen frene bastım kızım bu ne hal 3. hamileyken 81 le doğum yaptım bir sene sonra 60 a indin şimdi yaşlı teyzeler gibi oldun her taraftan yağlar fışkırıyor ye ye nereye kadar bir frene bastım basış o basış 7 ay oldu sıfır kaçamak çok şükür canım bişey istemiyor ...ev çikolata dolu görüşmeye gelenlerden bazıları çikolata getiriyorlar kahve yanında çikolata bile aklıma gelmiyor, dün yılbaşı için küçük kutuyla çikolata geldi taze taze çok güzel kokuyordu yemeğin yanında ucundan ısırdım oda leblebi kadar bile yok

canım peynırı kendın denesene benım gecen hafta yaptığım kaşar gibi olmuş dilim dilim kestım...içinede sevdiğin şeylerden koy ceviz,çörekotu,yeşillik,baharat v.b mutlaka sevdiğin bişey vardır

köy bazlaması hııı:44: biraz düşüneyim affetsemmi acaba...hadi affettim lahmacun yemiş gibi onun hamuruna saydım

canım çankırı tuzunda limit yok istediğin kadar ye vücudun ihtıyacı olan minerellar olduğu için zararlı değil faydalı.....diğer tuzlar zararlı olduğu için az kullanın diyorlar....

4 yumurta mııııı

Pazartesi gelecek inşallah. Birgün müsait olunca da kendim giderim. Annem pek istemiyor, onunlamı uğraşacağım diyor. Ben sana öğütüp bir kaba hazırlarım dedim. Öğütürken yemeğin tuzunu ayarlamak zor olurmuş.

Okuyorum şimdi yararlarını, annemde tansiyon var. Rafine kullanmazsa düzelir belki.

Evet 4 yumurta, önceden 3 yumurtayı haşlayıp gün içinde yerdim, ama tereyağda tuzsuz pişirince pek sevmedim. Aslında baharat olunca tuza ihtiyaç kalmıyordu. Hatırlayınca fena oluyorum. Keşke haşlayıp yeseydim. Canan Hocamızda 3 yumurta yiyor.

Son düzenleme:

bu tuz yemek pişip altı söndürülünce atılacak yoksa mineraller gidiyor annene söyle ...

ben bulgur büyüklüğünde aldım yemeği söndürünce kaşıkla atıyorum yemeğin içinde eriyor...tuzluğun alacağı kadarı da çekip dolduruyorum salataya, yumurtaya hemen kullanılacak yerlere kullanıyorum

SOLE nasıl yapılırıda oku hergün içilince ne faydaları var nelere iyi geliyor herşey yazıyor annen kullansın hem tansiyon düzelir hemde vücuttaki ödemler gider

benimde dizimin solu ağrıyor aynı yaştalar ama sağ ağrımıyor

Eki Görüntüle 903697

SOLE nasıl yapılırıda oku hergün içilince ne faydaları var nelere iyi geliyor herşey yazıyor annen kullansın hem tansiyon düzelir hemde vücuttaki ödemler gider

Teşekkür ederim, öğrendiğim iyi oldu. Bulgur büyüklüğünde tuzu direkt olarakmı atıyorsun. SOLE'nin özelliğide sodyum bikarbonat gibi galiba.

Teşekkür ederim, öğrendiğim iyi oldu. Bulgur büyüklüğünde tuzu direkt olarakmı atıyorsun. SOLE'nin özelliğide sodyum bikarbonat gibi galiba.

1 kg tuz, ne kadar süre yeterli olur.

evet direk atıyorum...evet karbonat gibi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller olduğu için daha faydalı

1 kg tuz kullanıma bağlı,,,az-çok atmaya ...evde pişen yemek oranına...gibi....bana aylarca gidiyor 3 aydır hala 1 kg bitmedi

millet 1 hafta duraksama yaşayınca hemen detoks yapmaya çalışıyor ben 2 ayı geçti hala yapmamıştım 10 günde 1200 senin deyiminle kas benim deyimimle ödem olunca yapmak istedim...

Herkese iyi haftasonlari olsun inşallah, Ankara resmen sibirya hava soguk, puslu, ic karartici..sabah Sütçü geldi icinde buz parçalari vardi baya bi ugrastim suzebilmek için:)
Gül abla sonucunu merak ediyorum tartildin mi ne kadar eksidesin??

Bu karisima sarimsakta cok yakisiyor, icine cig ispanak, marulda koyabilirsin o kadar lezzetli oluyor ki..biz bu corbanin versiyonlariyla büyüdük ama detoks amaçlı burada gördüm. .eşim bu corbayi bazen özellikle ister..benim minik oglan bile bayila bayila icer

sabah regl oldum Yakınlarda yapayım bari..bu dönemin ödemini atarim hem, hemde hizlanir belki

Yumurtayi cok severim bende..yemeklere o kadar az tuz atarim ki eşim artik önce tuzla oturuyor sofraya..sabah haşlama yumurta yedim yine tuzsuzdu böyle tadini daha iyi alıyorum yiyecekerin ama su cankiri tuzundan almak istiyorum

Tunaydin sizede, ben yumurtayi yakinimda minik bi market var kendi ciftlik yumurtalari var onlardan alıyorum ama migrostada organik varmış onuda deneyecegim..bazen eşim normal yumurtada getiriyor yiyorum malesef..
Birde günlük kuruyemiş hakkimiz 1 cay bardagini geçmeyecek. .mumkunse yeni kirilmis olacak...

Yumurta haşlama olunca tuzsuz sorun olmuyor ama, bazen tavada pişirerek yediğimde tuz aramıyorum ama bugün keşke tuz olsaydı dedim. Onun için üzerine tulum peyniri serptim.

sanada canım

benim sütçüde çok soğuk dışarısı donduk dedi biz evde sıcakta hissetmiyoruz tabiiki,,allah dışarda kalanların yardımcısı olsun

tartıldım canım - 700 yani geçen haftadan düne kadar aldığım + 700 ödem gitti sadece

ıspanak ve marul :18: ilk defa duydum siz nerelisinizki

ben rahmetli annemin yaptığı yarmalı yoğurt çorbasını bilirim çok severiz bazen yaparım aynı tadı vermez...

yap bakalım sende ne farkedecek

mutlaka al canım diğerlerinin zararlarını yayınlamıştım bir kere, onları okuduktan sonra başka yerlerde tuz kullanmamaya çalışıyorum tatile gidince yanımda tuzluğumu götürüyorum bana yetiyor....

Yumurta haşlama olunca tuzsuz sorun olmuyor ama, bazen tavada pişirerek yediğimde tuz aramıyorum ama bugün keşke tuz olsaydı dedim. Onun için üzerine tulum peyniri serptim.

Iyi yapmissin tavada olunca yagin tadi agir geliyor o zaman bende tuz ariyorum ama tavada yapip uzerine bol kaşar rendesi eklersen o kadar aramiyor insan tuzu

Amin ablacim bu soguklarda allah olmayanlarin yardimcisi olsun..bizlerede onlara yardim etme imkani versin inşallah. ..
1 gunde gayet iyi abla 700 gr, daha önce 400 gr gitti demistin..ben ilk yaptigimda net hatırlamıyorum ana 1.5 civari gitmisti, ikincisi daha azdi.bakalim bu sefer ne gidecek..

Allah rahmet eylesin sevgi annecine, onlarin elinin lezzeti hic bir seyde yok..annemde rahmetli babannemden öğrenmiş o kadar cok cesitini yaparki..genelde ana malzeme yatma ve nohuttur digerlerini bazen ekler bazen cikarir falan..biz Ankaraliyiz abla doğma büyüme has angara:)))
Evet abla siz paylastikca bende surekli almam lazim diyorum ama hep erteliyorum..zararlarini okumaz miyim sagol her zaman oldugu gibi yine bizi bilgilendiriyorsun sürekli paylaşıyorsun..

amin inşallah canım..
1 gün yaptım 2 gün sıkıyor bide fazlası zararlıymış gerek yok, öncekinde 400 yağdan gitti ödem yoktu spor yapmadığım için....bu sefer sporla oluşan 700 gitti...
amin canım hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin
bildiğim doğruları paylaşmayı seviyorum bir kişiye bile doğruyu öğretip sağlığına kavuşturmak mutlu eder beni o bir kişi başka bir kişiye derken bilinçli kişiler çoğalır

ben de hergün yumurta yiyorum canım bebeğim için özellikle..aynen dediğin gibi marketten serbest dolaşan yumurta diye alıyorum ama ne kadar güven,ilri diye bir de size sormak istedim.teşekkür ederim kuruyemişçilere bakıcam.
Bu sabah 3 kg. tuz siparişi verdim, Çankırı Tuz'dan. Ayrı ayrı paketleyipte gönderebiliyorlarmış.
[h=1](Bulgur) 84 Mineralli ŞEFFAF CAM Kristal Çankırı Tuzu[/h]
safir diye bi marka var onda direk öğütülmüş kaya tuzu yazıyor.ben hep onu kullanıyorum

ben karatay ın kitabını okudum ama bayağı zaman oluyor okuyalı.kitap elimde mevcut.ancak bebeğim müsade ettikçe bakabiliyorum..en temel prensipleri biliyorum.çok teşekkür ederim.canan karatay sanırım 2öğün yiyin diyor.yanlış mıyım?
patates pirinç kola(gazlı içecek) hatta taze sıkılmış meyve suyu,hatta ve hatta meyve de yasak.her türlü ekmek yasak.ayçiçek yağı mısır yağı yerine zeytin yğı fındık yağı yada tereyağ kullanmalıyız.kebap pastırma et kuzu eti özellikle yenebilir.kuruyemiş ve yumurta can kurtarır.mantık kana çabuk karışan şeyler yerine gilisemik indeksi yüksek olan şeyler yiyerek daha geç avıkmak..bunun dışında bulgur öneriyor.mesela bazı çorbalar var ki un konulmazsa olmaz buna nasıl bi çözüm buldunuz ablacım..2 öğün mü yiyorsunuz..daha başka bilmem gerken hah bir de sporu akşam yaparsanız daha iyi kg veririsiniz diyor canan hoca.
ya ben bu kadını çok sev,yorum inşakllah zayıflayarak şükran borçlu oalcağım kendisine..
aslında ben bizzat ona gitmak isterim ama mümkübn mü? ayrıca istanbul avrupa yakasındayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…