aslinda sabah kahvaltilarinda kkk yaptigim zaman 5-6 saat bile tok kalabiliyyorum, ama öglen helede aksam yemeklerini biraz az yiyorum, aksami ne kadar az yersem kilo veririm diye bir düsünce var kafamda, gerci öylede, ozaman daha hizli kilo verebiliyorum, birde hareket cok az, burda heryere arabayla gidiyorum , yürüyüs sifir
waaaaaaauuuuuvvvvv bizden habersiz detoks mu yaptın abla ne kadar gitti acaba ay çok merak ettim..deseydin birlikte yapardık..
sabah sonucu yazabilir misin????..ben seviyorum bu karışımı çok tok tutuyor
Canlarim ,hepinize hayirli cumalar ,mutlu haftasonlari dilerim .Ikigun sizlerden ayri kalacagim ,simdi prensesimi getirmeye gidiyorum kismetse .fmgenccigim dun bir sana tesekkur edememistim guzel yuregin gibi guzel duygularin icin canim cok cok cok sagolun hepiniz.Mydenizzzcigim avatarinin goruntusu dahi cok enerjik olmus canim.birde kg.bildirimi yapip musaadelerinizi rica edeyim ,gecen hafta 79 kg. busabah 78.400 gr.bin sukur .Yas 53,boy 1.67,kg.78.400. Hepinizi binlerce opuyorum saglikla esenlikle mutlulukla kalin insallah canlarim .
aslinda sabah kahvaltilarinda kkk yaptigim zaman 5-6 saat bile tok kalabiliyyorum, ama öglen helede aksam yemeklerini biraz az yiyorum, aksami ne kadar az yersem kilo veririm diye bir düsünce var kafamda, gerci öylede, ozaman daha hizli kilo verebiliyorum, birde hareket cok az, burda heryere arabayla gidiyorum , yürüyüs sifir
zaten boynunu ağrıtmıştın hareket olarak egzersiz değilde yürüyüş yapsan sonuç alırsın...
ben şimdi incelme sıkılaşma olayına taktığım için kilo veremiyorum diye düşünüyorum.bitiriyim her gün 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah
akşamı az yiyince değilde daha çok sebze salata yoğurt şeklinde yiyince çabuk sonuç alanlar var..ben pek dayanamıyorum çorbam mutlaka oluyor..
allah rahatlık versin benim pilim bitti spordan sonra
iyi geceler herkese
sabahlari erken kalkiyorumya benimde uykum geldi arkadaslar görüsürüz hayirli geceler
saat 9.00...2 yumurta, yeşillik, biber, peyniri evde unutmuşum
saat 12.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 14.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 16.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 18.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 20.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
zıpladım canım zıpladımyalnız o haldeyken bacaklarım hiiiç aklıma gelmedi..dur bi dahakine dikkat edeyim..zorlayamadım zaten demiştim ya şınav çekemiyorum diye her seferinde yarım şınav çektim.tam yapsam kalkamam
waaaaaaauuuuuvvvvv bizden habersiz detoks mu yaptın abla ne kadar gitti acaba ay çok merak ettim..deseydin birlikte yapardık..
sabah sonucu yazabilir misin????..ben seviyorum bu karışımı çok tok tutuyor
Eki Görüntüle 902285 Eki Görüntüle 902287 Eki Görüntüle 902288 Eki Görüntüle 902289 Eki Görüntüle 902290 Eki Görüntüle 902291
Migrostan bunları aldım. Sirke saçım için.
Fiyatları; 8.85 yumurta, 15.95 sirke
Biraz pahalı, arada yemek için yumurtayı alabilirim, ama tadında pek fark hissedemedim. Üst sarısı soğuk kaldı, tavada pişirdim. :)
günaydın ablalarım, kardeşlerim
kısacası arkadaşlarım,
ben size şunu sormak istiyorum.canan karatay organik yiyin diyor ya, organik yumurtayı falan nerden buluyorsunuz?
bir de diyeli öğle yemeği yediniz yanına ekmek niyetine bi çay bardağı ceviz falan mı yiyorsunuz.ceviz yerine badem de yiyebilriz dedğil mi?cevzi kırmak zoruma gidiyor.yoksa bufdayı mı tercih ediyorsunuz?
Günaydın kızlar. Coşmuşsunuz bugün
Sabah 5 tibet egzersizlerimi yaptım kedicimşimdi ip bulsam evde de ip atlasam diyorum da atlama ipi olabilecek durumda ip yok evde
Gül abla o detoks öldürür beni yaaa. Zaten zıraki yoğurt yiyorum tiksinirim birdaha yiyemem. Peynir zatwn yiyemiyorum tek nimetim yoğurt ve süt ondan da etmeyin beniSana kolay gelsin valla. Sabah kahvaltımı yaptım, sucuklu yumurta, ceviz fındık, günkurusu ve..... :18::18: azıcık ucundan köy bazlaması
Detoks. Kilo veremeyince detoks yapayım dedin galiba.
Buna benzer yapılan soğuk bir çorba içerdim, çok lezzetli oluyor. Nohut, mısır, barbunya, fasülye, galiba yarmada vardı. Peki detoks için olan bu karışımı nasıl hazırlıyorsunuz. Salatalık, pişip soğutulduktan sonra ekleniyordur herhalde. :) Tarif istiyorum lüften.
günaydın ablalarım, kardeşlerim
kısacası arkadaşlarım,
ben size şunu sormak istiyorum.canan karatay organik yiyin diyor ya, organik yumurtayı falan nerden buluyorsunuz?
bir de diyeli öğle yemeği yediniz yanına ekmek niyetine bi çay bardağı ceviz falan mı yiyorsunuz.ceviz yerine badem de yiyebilriz dedğil mi?cevzi kırmak zoruma gidiyor.yoksa bufdayı mı tercih ediyorsunuz?
Bu sabah 3 kg. tuz siparişi verdim, Çankırı Tuz'dan. Ayrı ayrı paketleyipte gönderebiliyorlarmış.
[h=1](Bulgur) 84 Mineralli ŞEFFAF CAM Kristal Çankırı Tuzu[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?