Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

zaten boynunu ağrıtmıştın hareket olarak egzersiz değilde yürüyüş yapsan sonuç alırsın...
ben şimdi incelme sıkılaşma olayına taktığım için kilo veremiyorum diye düşünüyorum.bitiriyim her gün 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah

akşamı az yiyince değilde daha çok sebze salata yoğurt şeklinde yiyince çabuk sonuç alanlar var..ben pek dayanamıyorum çorbam mutlaka oluyor..

waaaaaaauuuuuvvvvv bizden habersiz detoks mu yaptın abla ne kadar gitti acaba ay çok merak ettim..deseydin birlikte yapardık..
sabah sonucu yazabilir misin????..ben seviyorum bu karışımı çok tok tutuyor

bugün yaptım. dün 700 gram daha fazla çıkınca sinir oldum 10 gün önce 67.000 idim 500 arttı dun 68.200 gece aklıma geldi haşladım....

yarın öğlen yazarım kızın dershanesi öğlen yarın gec kalkarız...

teşekkür ederim canan abla, enerjisi sardı beni avatarımın her baktığımda spor yapasım geliyor

bu arada online gördüm seni hoşgeldin
umarım gününüz şahane geçmiştir güzel kızınızla

karatay hoca derki....sabahı krallar gibi, öğleni dükler gibi, akşamıda fakirler gibi yiyeceksınız.....

bende yemek olmadan doymuyorum 2 öğün yediğim için, 3 öğün yeyince olur öğlen sıkı yenir akşam hafif

Detoks. Kilo veremeyince detoks yapayım dedin galiba.

Zaten şınav şeklinde yapmana gerek yok. Başlarda daha basit olan seçenekleri var. Ama hareketin orjinal hali şınavla olan. Ancak alıştıktan sonra orjinale geçebilirsin. Ben normalde azda olsa şınav çekebildiğim için direkt orjinali uyguladım.
Nette burpees yada squat thrust yaparsan farklı versiyonlarını bulabilirsin.
[video=youtube;ZiDrFSdI3yg]http://www.youtube.com/watch?v=ZiDrFSdI3yg[/video]

waaaaaaauuuuuvvvvv bizden habersiz detoks mu yaptın abla ne kadar gitti acaba ay çok merak ettim..deseydin birlikte yapardık..
sabah sonucu yazabilir misin????..ben seviyorum bu karışımı çok tok tutuyor

Buna benzer yapılan soğuk bir çorba içerdim, çok lezzetli oluyor. Nohut, mısır, barbunya, fasülye, galiba yarmada vardı. Peki detoks için olan bu karışımı nasıl hazırlıyorsunuz. Salatalık, pişip soğutulduktan sonra ekleniyordur herhalde. :) Tarif istiyorum lüften.

Son düzenleme:
günaydın ablalarım, kardeşlerim
kısacası arkadaşlarım,
ben size şunu sormak istiyorum.canan karatay organik yiyin diyor ya, organik yumurtayı falan nerden buluyorsunuz?
bir de diyeli öğle yemeği yediniz yanına ekmek niyetine bi çay bardağı ceviz falan mı yiyorsunuz.ceviz yerine badem de yiyebilriz dedğil mi?cevzi kırmak zoruma gidiyor.yoksa bufdayı mı tercih ediyorsunuz?

Dün bulduğum organik yumurtaların fotoğraflarını paylaşmıştım, tekrar paylaşıyorum. Ben çevremde, pazar veya köy ürünleri satan güvenilir bir yer bulamadığım için, zaten pek araştırmadım. Dün migrostan bu yumurtayı almıştım. Yani yumurta paketinde serbest dolaşan tavuk yumurtası yazması gerekiyor.
Çiğ badem, çiğ fındık, çiğ kaju fıstık vs... yiyebilirsin. Ama bunlara marketten alma, kuruyemişlerden al.

Bu sabah 3 kg. tuz siparişi verdim, Çankırı Tuz'dan. Ayrı ayrı paketleyipte gönderebiliyorlarmış.
[h=1](Bulgur) 84 Mineralli ŞEFFAF CAM Kristal Çankırı Tuzu[/h]

Günaydın kızlar. Coşmuşsunuz bugün
Sabah 5 tibet egzersizlerimi yaptım kedicim şimdi ip bulsam evde de ip atlasam diyorum da atlama ipi olabilecek durumda ip yok evde
Gül abla o detoks öldürür beni yaaa. Zaten zıraki yoğurt yiyorum tiksinirim birdaha yiyemem. Peynir zatwn yiyemiyorum tek nimetim yoğurt ve süt ondan da etmeyin beni Sana kolay gelsin valla. Sabah kahvaltımı yaptım, sucuklu yumurta, ceviz fındık, günkurusu ve..... :18::18: azıcık ucundan köy bazlaması

3'tenmi başladın? Aslında önce ip atlayıp, daha sonra tibet yap, farklı sporlarla birlikte yapmak istersen en sona tibet egzersizlerini bırak.
Sabah bende 4 yumurtayı biber ve baharatlarla pişirdim. Hepsini de yedim, şu an yumurta aklıma gelince midem fena oluyor. Tuz eklemiyorum artık, ama tuzsuzda kötü oluyor. Çankırı tuzu gelsin, azda olsa eklerim.

millet 1 hafta duraksama yaşayınca hemen detoks yapmaya çalışıyor ben 2 ayı geçti hala yapmamıştım 10 günde 1200 senin deyiminle kas benim deyimimle ödem olunca yapmak istedim...

merhaba canım

öncelikle hangi şehirde yaşıyorsun ona göre arkadaşlarımız yardımcı olurlar

canan karatay yeyin bulamazsanız organik diyor....organik yumurta büyük marketlerde mandıralarda ve yöresel ürün satan yerlerde var...serbest gezen tavuk yumurtası yöresel ürün satan bazı yerlerde,pazarlarda ve sütçülerde bulunuyor

sabah kahvaltıda ince belli çay bardağı dolusu (ceviz,fındık,fıstık,badem,kaju, yaçekirdeği,kabak çekirdeği) hepsi çiğ olacak
istediğinizi yiyebilirsiniz ister karıştırın ıster sevdiğinizi yeyin

siz karatay la ilgili kitapları okudunuzmu
neler bildiğinizi bilmediğim için detaylı yazamıyorum kahvaltıda neler yenir diğer vakitler neler yenir siz sorun biz yazalım

Bu sabah 3 kg. tuz siparişi verdim, Çankırı Tuz'dan. Ayrı ayrı paketleyipte gönderebiliyorlarmış.
[h=1](Bulgur) 84 Mineralli ŞEFFAF CAM Kristal Çankırı Tuzu[/h]

evet canım birer kg luk paketlerde gönderiyorlar...vaktın olsa ıstanbulda yerleri var adresını ve telını vermıstım sana gözünle görerek alırdın ben istanbula gıdınce uğrayacağım evde var ama gelene gidene veriyorum ıyı oluyor ınsanlar benım sayemde ıyı tuza alışıyorlar hem tansıyon problemlerı kalmıyor hem selulıtlerı

84 mineralinde sağlığa faydaları say say bitmez,,,,yaralardan, deprasyondan, cilt güzelliğnden, saç bakımı sabunlar oda tuzları varda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…