Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

benim de 1 yaşında bir kızım var ben de emziriyorum ben de gece bazen kaç kere kalktığımı unutuyorumm o yüzden seni çok iyi anlıyorum 6.30 07:00 gibi kalkıyorum kahvaltı hazırlan çocuğu emzirip süt bırakkk ne kadar çok işim varr

:)
kucuk cocuk bakması çok zor . bi tane 3, 5aylikbi tane 4 yyaşına yaklaşan 2tane yavru var ben de. buyuduklerind daha rahat oluyor :) ınş vakit bi an önce geçer :)

kolay gelsin hem çalışıp hem bebek büyütmek zor. 1.sinde ben de calisiyordum. ağlaya ağlaya gidiyordum ise. Allah kolaylık versin

Bebişin ne kadar da küçükmüşş kıyamam Saliha benim sana nacizane bi tavsiyem var olabildiğince emzir kilo vermende acayip etkisi oluyor benim kızda 5 ay gaz problemi yaşadık ama öyle böyle değil 16 18 saat durmadam ağlardı gecenin bi yarısında kaç kere dr götürdük hatırlamak bile istemiyorum götürmediğim dr kalmadı kullanmadığımız bitkisel ilaçlar sonra bi dr bi ilaç önerdi o vesile oldu dr 2 3 saatte bir emzirmemi söyledi sonra saatlerin arasını uzattık falan öyle olunca benim kız emmeye aşırı düşkün değil hamilelik öncesinden 2 kilo fazlalığım var ama bi arkadaşın 1,5 yaşında bi çocuğu var her an emziriyor hamilelik öncesi kilosundan da daha zayıf çöp gibi oldu benden çok yiyor ben sık sık emzirmesine bağlıyorum sana da şiddetle tavsiye ediyorum

ben de emzirmeye çalışıyorum . ama bizimki de pek uzak duruyor. geceleri daha çok emiyor. :) kızım çok emerdi :) nasip cocukdan çocuğa degisiyor sanırım.

Merhaba; kaç aylık bebiş ?Benimde 9 aylık bebeğim var..bu gece çok zor uyudu..Sabah çok yorgun kalktım..birde göğsüm şişmiş heryerime ağrısı vuruyor,işyerinde zor duruyorum şuan

Sabah ;1 yumurta,4 zeytin ve 1 lokma peynir yedim çıktım..çok halsiz kalktım geceden dolayı..
Az önce kurufasülye,turşu ve salata yedim..arada tükr kahvesi içtim..

HOŞBULDUK:)
aslında tahlil yaptırdım,biraz trigliserid ve ldl yüksek.bu arada emziriyorum.bebek bir yaşında olmasına rağmen hala regl olmadım.dr.lar herşey normal diyor ama kilo verme hızım çok yavaş.

Ben ilkinde 1 sene olmamıştım..ama eski kiloma 6 ayda geldim..Bu bebeğimde de henüz olmadım..9.ay bitecek..senesinde olucam sanırım..kilom yok ama göbeğim taş gibi ve hep ağrıyor..keşke olsam diyorum

bende anne olmak istiyorum :) ilk önce kilo vermem lazım ama maalesef

insanın isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yoktur hele ki annelik için benim de bi rahatsızlığım vardı sırf anne olabilmek için yendim kilo nedir ki insanın amacı güzel olunca Allah da yardım eder ama istemek lazım hem de çok istemek o zaman tüm kapılar açılıyorr hem de sonuna kadar Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşş laveyou dünyanın en güzel şeyiii özendirmek gibi olmasın ama kızımı kucağıma alınca ne stresim kalıyor ne yorgunluğum başka bişey Allah isteyen herkese versin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesinn

eşimde bende çok istiyoruz ama benimde rahatsızlığım olduğu için doktor haziran ayına kadar yasak diyor.bu süreçte bende zayıf laya bildiğim kadar zayıflamak istiyorum.

L ellerine saglik canim....kg verenleri tebrik ederim

merhabalar . bugünkü mönümü yazayım hemen.
sabah:kkk
akşam : etli nohut & yoğurt
akşam yemeğimi henüz yemedim zaten acıkmadım da. yarım saat sonra yerim sanırım. yeşil çayımı da içerim.

kuru kayısıyı sadece sabahları mı yemeliyiz. ben öğle yemeği yemiyorum onun yerine yeşil çay falan geçiyor. açlık hissetmediğim için. ama öğlen de 1 kuru kayısı yense sakınca olur mu ? günlük sınırı aşmak istemem.
bir de sütlü tatlı yenebiliyor mu kilo verme dönemi içinde ? Örn puding sanki haftada bir olursa izin var mıydı :) uydurmuş da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…