Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sporum bitti, kendi kendime nazar değdirdim, bu sefer şınavı az çekebildim. Birde spor arasında sizin yazdıklarınızı okudum. :)

Son düzenleme:
İp atlayın
• Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir.

• Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

• Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

Ip aşıyım kendime de atlayım bari kocacım dalga geçecek benle diğer spor aletlerini aldık da ne oldu diyecek ama

canım bende yazacaktım sana sen benden önce yazmışsın..öncelikle bırakmamana çok sevindim.ben deyazılarından bir an bırakıyorsun sandım,üzüldüm
canım cidden zor iş bu zayıflama işleri..ben de çok zorlanıyorum eşim çok etoburöyle kilo sounuda pek olmayınca her şeyi damak tadına göre istiyor..büyük oğlum desen her 9 yaşındaki gibi bazı sebzeleri sevmiyor.e birde 1,5 yaşında bebek ona çoğu zaman ayrı şeyler yapıyorum derken inan akşama kadar mutfaktan çıkamadığım oluyor..pirinç pilavını eşim sever oğlum sevmez bulgur pilavını oğlum sever eşim sevmez..bazen ahçı gibi hissediyorum kendimi herkese özel menü ve bu arada bir de kendime uygun yiyecekler ve pişirme usulleri gerekiyor bazen anlayacağın seni iyi anlıyorum hemde çokkkk ama asla ümitsizliğe düşmüyorum..daha önce 20 kilo verdim yine vereceğim diyorum..ipin ucunu bırakınca tartıda alıp başını gidecek çünkü biliyorum..
öyle fazla çevrem varki benimde ama bir şekilde ayak uydurmaya çalışıyorum bazen kaçırıp sonraki öğünde dengeliyorum derken bu kadar kilo gitti..önemli olan senin kendini nasıl mutlu hissettiğin ben kendimi bu bedende mutlu hissetmiyorum..sende bunu düşün vazgeçme asla ümitsiz olma..bir yerde okudum ne kadar doğru tartışılır ama yemememiz gereken bir şeyi yedikten sonra pişmanlık vicdan azabı duyuyorsak direkkkkk yapışıyormuş canım bize yani kilo olarak geri dönüyormuş..o yüzden kaçamak yap demiyorum ama ola ki yaptın hiiç takılma ve yoluna devam et..bu gün bi arkadaşla konuştuk.geçen ay normal diyetle 3,5 kilodan fazla verdi,ne yaptın dedim yeri geldi bazlamada yedim çok kasmadım ve her akşam tatlımı yedim dedi..nasıl yani dedim ben eğer o 1 dilim tatlıyı yemesem gün boyu daha fazlasını yerdim çünkü kendimi tanıyorum..nasılsa akşama şunu yiyeceğim diye sabredip gün boyu az yiyorum dedi...

öyle işte canım sende bu düşüncelerle bu zor dönemi atlatabilirsin..karataya uygun kaçamaklarla renklendirebilirsin menünü..o gün mesela ekin karatay lokumu yapmış resmini paylaşmıştı öyle şeyler hazır bulundurabilirsin elinin altında..daha zararlısını yemekten iyidir

ay ne çok konuşmuşum..başını şişirdim sanırım biraz

Sporum bitti, kendi kendime nazar değdirdim, bu sefer şınavı az çekebildim. Birde spor arasında sizin yazdıklarınızı okudum. :)

çok hoşsun yaa ara sırada benimle yazıştın di mi
bu akşam senin dün paylaştığın egzersizi yaptım..oldu valla şimdi sağ kol dirseğim acıyo biraz ama olsun..
jillianın içinde yaptım aynı hareket var zaten biliyorsun devamında havaya zıplama yok..ben biraz uzattım sayısını ve zıplama ekledim

kızlar ben bugün karatay yapmadım ne naptım bilin bakalım

Ne yaptın. :44:

Çok iyi ısınıyorsun, zaten yağ yakmaya da yardımcıymış, iyi bir hareket. Zıplama eklemen daha iyi olmuş. Ayaklar omuz genişliğinde olacak, çok açık olmasın. Bugün az yaptığım şınavıda onunla telafi etmiş olurum. Onda da şınav yapılıyor.
Dikkat et, çok zorlama.

yok canim benim sagolasin, benim icin bir sürü seyler yazmissin, desteginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim, iyiki varsiniz, pazartesi insallah daha dikkatli baslayacagim, cok cabuk verip ayni hizlada geri alabilen bir yapim var

yok canim benim sagolasin, benim icin bir sürü seyler yazmissin, desteginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim, iyiki varsiniz, pazartesi insallah daha dikkatli baslayacagim, cok cabuk verip ayni hizlada geri alabilen bir yapim var

yemeklerini karatay menüsüne göre ayarlarsan (sağlıklı yaşıyoruzda karatay yemek tarifleri çok var ) katı yağ kullanmazsan, araları en az 5 saat olarak açarsan, gece 8 den sonra bişey yemezsen en azından kg almazsın sporla takviye yapıncada verırsın...leptinin çalışmasına izin ver ...

sabah okulda bana uygun olarak, kuruyemiş, salatalık, domates, muz ve süt şeklinde kahvaltı yaptım

öğlende yoğurt, közlenmiş patlıcan ve biber

akşam: tarhana çorbası, nohut yemeği, 4 çiğköfte ve bolllll marul

su:2,5 lt
spor jillian 2/6

okuduğuma inanamadım abla böyle kaldım
sen misin bu mesajı yazan diye de 2 kere kontrol ettim
çok merak ettim ne yaptın

Ne yaptın. :44:
.

saat 9.00...2 yumurta, yeşillik, biber, peyniri evde unutmuşum
saat 12.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 14.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 16.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 18.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat
saat 20.00...yoğurt, su, mercimek, nohut, bulgur, salatalık,baharat

tabii ki hep destek tam destek

aslinda sabah kahvaltilarinda kkk yaptigim zaman 5-6 saat bile tok kalabiliyyorum, ama öglen helede aksam yemeklerini biraz az yiyorum, aksami ne kadar az yersem kilo veririm diye bir düsünce var kafamda, gerci öylede, ozaman daha hizli kilo verebiliyorum, birde hareket cok az, burda heryere arabayla gidiyorum , yürüyüs sifir

zıpladım canım zıpladım yalnız o haldeyken bacaklarım hiiiç aklıma gelmedi..dur bi dahakine dikkat edeyim..zorlayamadım zaten demiştim ya şınav çekemiyorum diye her seferinde yarım şınav çektim.tam yapsam kalkamam

waaaaaaauuuuuvvvvv bizden habersiz detoks mu yaptın abla ne kadar gitti acaba ay çok merak ettim..deseydin birlikte yapardık..
sabah sonucu yazabilir misin????..ben seviyorum bu karışımı çok tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…