Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

keşke yemeseydin . insulin direnci kirilmaz canın tatlı çeker sonra.

aslında normal ben o bir kurabiyeyi yedikten sonra kendimi durduramaz bikaç tane daha yerdim. ama sabahtan beri tarçınlı su içiyorum. onun sayesindemi bilmiyorum tadına bakıcam dedim 1 tane yedim ve bıraktım. canım tatlı çekmio şu anda tarçınlı suya devam ediyorum. zaten benim en büyük sorunum bi şeyi kararında bırakamamak. doğum kilolarını karatayla verdikten sonra bişeylerin tadına bakıp bıraksaydım böyle olmayacaktı. ama gözüm aç işte bende o bi tepsi kurabiyeyi yiyebilecek kapasite var. artık nasıl olsa bozuldu demicem. yarın yine devam

Ben bu sabah 1 yumurta kaymak kayisi ceviz badem yedim
ogle disarda tava yedim ama ekmeksiz gitmiodu 2 dilimde ekmek yedim
Aksam lahana dolmasi ve fasülye kavurmasi

Peki birazda olsun ekmek tadi veriyor mu boyle yemeklerin yaninda yenilcek gibi mi

aranızda Malatyalı olan varsa bilir. hani bu toz halinde yarma oluyor ya malatyada satılıyor. işte ben onu suyla ıslatıp köfte şeklini verip ızgarada kızartıp çok darda kaldığımda ekmek gibi yiyodum.

akşama ekmek yemiyecem onun yerine ızgara köfte bol salata yogurt yiyecem sadece sabahları arıyorum ya az kaldı onuda bırakıcam hep eşimin sucu sabahları sıcacık ekmek getiriyor offfgelde yeme

Youtubeden beyaz ekmeğin özellikle, içindeki katkıları araştır, o zaman belki soğursun. Ben de arada köy ekmeği gibi ekmekler olunca dayanamıyorum, yiyorum. Ama ben hedef altındayım şu an. Önceden daha katıydım.
Bu arada avatarım tam bana uygun, sporu düzenli yapıyorum 1 yıldır, inşallah hep devam edecek.

Abooovvv kedicim unsuz ekmek mi yaptın..senden de bu beklenirdi..Az kaldı döneceğim buralara
Öyle oldu. Yarın ondan tostta yapacağım. Sabırsızım şu an, yatsam uyuyamam, hemen sabah olsada denesem.

Peki birazda olsun ekmek tadi veriyor mu boyle yemeklerin yaninda yenilcek gibi mi
Ben bugün çorbamın yanında yedim, ama tuzunu çoook az koymam lazım, belki de baharatlar tuzunu arttırdı. Bir dahakine tuzsuz krema haline geliyormu deneyeceğim, o zaman hiç tuz katmayacağım.
Tam ekmek tadı vermiyor, ama şöyle sandviç, tost, hamburger özlemi olanlar için iyi bir seçenek olur bence. Ben yarın tost yapacağım, üzerine susam, çörekotu da serpepeceğim.

Cvbin icin çok teşekkür ederim cnm :)) bu ekmek benim kurtaricim olabilir cunku ekmeksiz çok zorlaniyorum

Herkese iyi geceler Gül Hanım siz de haşimato hastası olduğunuz için özellikle sizin yardımlarınızı bekliyorum nerde hata yapıyorum metabolizma m mı cok yavaş acaba insan gr veremez mii

Peki süzme yoğurdu kendiniz mi yapiyorsunuz
Süzme yoğurdu başkası getirmişti bana ama aşırı tuzlu olduğu için, ilk yaptıklarımı yemekte zorlandım, tuzsuz süzmeyle olur. Son yaptığımı krem peynirle yaptım.

Kahvaltım:2 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 çatal peynir
Ben sabah kuruyemiş yiyemiyorum hele de kavrulmamış hiççç
Bişey sorcaktım doğal şekersiz köy pekmezi yasak mıı

Herkese iyi geceler Gül Hanım siz de haşimato hastası olduğunuz için özellikle sizin yardımlarınızı bekliyorum nerde hata yapıyorum metabolizma m mı cok yavaş acaba insan gr veremez mii
aynen bende öyleyim ama ısrarla uymaya çalışıyorum.bir hastalığım yok ama kilo vermede sorunum var.göbeğim küçüldü görünüşte ama tartıda hiç oynama yok.

Demek ki sıkılaşmışsınız o da güzel doğumdan fazla bi kilom kalmadı ama şu 3-4 kilo inatçı çıktı bi de tiroid olunca iyice beni zorluyor ama ben galip gelicem işin kötüsü süt izninde olunca servis saatleri bana uymuyor ve araba kullanıyorum yürüyemiyorum servis kullanınca günde 45 dk yürürdüm işe gidiş dönüşte iyi oluyordu günlük sporumu yapmış oluyordum bakalım artık hayırlısı...

Bizim köyümüzüm pekmezleri doğaldır şekersiz yapılır kendi şekeriyle o yüzden sormuştum

Yediğimiz çoğu şey doğaldır tereyağ bal pekmez peynir zeytin zeytinyağı hepsi kayınvaldemin ürünleridir.(bal hariç balı Trabzondan getirtiyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…