Olur sanırım, deneyip görmek lazım. Yalnız ben bu sefer krem peynirle yaptım.arkadaşlar merhaba. ben daha önce doğum kilolarımı karatayla verdim. tam 1 ay hiç eksiksiz uyguladım ve 36-38 beden olmuştum. sonrasında bıraktım. dün yeniden başladım. kararlıyım. yeni yeni tarifler bulmuşsunuz. kedinin söylediği ekmeğe benzer ilgimi çekti. tadı nasıl bişey acaba.lor yerine tulum peyniri koysam olur mu ki. yapıları benzio ne de olsa
Olur sanırım, deneyip görmek lazım. Yalnız ben bu sefer krem peynirle yaptım.
Ondan dolayı değil sanırım, ben ilk yaptıklarımda sarıya eklediğim süzmeyi çok koydum, abarttım. Teoson arkadaşımız da yapmıştı, o 1 kaşık süzme yoğurt ve 1 kaşak lor peyniri koydu, onun ki de tuttu. Krem peynir 100 gr. konuluyor. 1 sayfa önde yazmıştım tarifi, miktar yazmamışmıyım. Bir bakayım tekrar.acaba krem peynirle yaptığın için mi tuttu. orjinal tarif o sanırım. bi de yumurtayı tuzu ne kadar koyucaz. ölçü göremedim. ben biraz yemeyi seviyorum da böyle lezzetli karatay yemekleri araştırıyodum
kahvaltıda
domates tere
1 avuç peynir
15 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğdalı ekmek
5 şekersiz çay
içtim
şimdide spordan geldim
1 kase yogurt
1 kase turşu yedim acayip canım çekti kızlar hata mı yaptımm
Oopsie'nin tadına baktım azıcık tuz attığım halde yine de tuzlu geldi. Onun için tuzunu çok azcık atmaya çalışın. Tadıda omletin daha ekmeğimsi hali, tarif edemiyorum.
ayın 8 inde başladım,yaklaşık 5.5-6 kilo verdim :) bu sefer bırakmıycam :)
yoksa bi dahakine 5 saat dolunca ye diyecektim eksik çıkmış :)miyavsu sabah yediğin ekmeği yesen ne yemesen ne :) 1tanecik o mu doyurdu seni yani:) yeme salla gitsin . :)
ara ogün yaparsan yağ yaktiran hormon leptinin salgılanması aksar. kahvaltıdan 5saat sonra mi yedin ? öyleyse afiyet olsun. yoksa bir dahakine
ev turşusu spor cıkınca amanın koştur koştur eve geldim 1 kase turşu yedim bu arada avatarınız çok şekerTurşu eğer ev turşusuysa yenilmeli, probiyotikten yüksek, çok önemli tüketmek.
akşama ekmek yemiyecem onun yerine ızgara köfte bol salata yogurt yiyecem sadece sabahları arıyorum ya az kaldı onuda bırakıcam hep eşimin sucu sabahları sıcacık ekmek getiriyor offfyoksa bi dahakine 5 saat dolunca ye diyecektim eksik çıkmış :)
yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?