Glifor kullaniyordun dimi,çok hızlı kilo verdiriyo ilaç. Sen yeni mi basladin ilaca ?her hafta tartılmak şart mı ? çünkü bende insülin dirençi var kilo veremiyorum ben ayda tartılıyorum bana tartılmak yasak çünkü
daha önce başladım sonra bıraktım şuan tekrar başladım ve spor yapıyorum ben hızlı kilo vermiyorum sanırım metabolizmam zayıf...Glifor kullaniyordun dimi,çok hızlı kilo verdiriyo ilaç. Sen yeni mi basladin ilaca ?
Ebe olduğum için diyorum o ilaç çok ama çok düzenli kullanılması gereken bi ilaç.mesela günde iki kere aliyosan.sabah ve aksam her gün ayni saatte alman gerek hic aksatmazsan emin ol verirsin.benim bi arkadaş hic spor ve diyet yapmadan 10 kilo verdi ilaçla. Ondada i.direnci vardidaha önce başladım sonra bıraktım şuan tekrar başladım ve spor yapıyorum ben hızlı kilo vermiyorum sanırım metabolizmam zayıf...
Salihanin dediği gibi aslında bu beslenme tarzı insulin direnci bi kırmak için yapılıyor.tam senlik aslında tabi Dr kontrolünde de olmalisinkeşke gül abla burada olsaydı miyavsu sana yrdmci olurdu. zaten bu diyet insulin direncini kırıyor. akşam ne yaptın ekmek işini . ? metrvarasyon arkasimizin profiline bak isterse o da 80 kilodan 65 e indi ve devam ediyor . Allah canan hocadan razı olsun . veselesi ile hayatlarımız değişip guzellesiyor
inşallah bende öyle yapıcam arkadasınız çok yi vermiş sporsuz diyetsiz peki btki çayı olarak liptonun 10 bitkili çayı var onu mu içiyorsunuz ? ben sadece gece yatarken içiyorum bitki çayı gün boyunca siyah cay içiyorum onu daha çok seviyorum arkadasınız başka hiçbirşey yapmadı mı ? mesala abur cabur tükettimi ben tüketmiyorum sevmiyorum sadece adetliyken canım kınder süt dilimi ceker onu yerimEbe olduğum için diyorum o ilaç çok ama çok düzenli kullanılması gereken bi ilaç.mesela günde iki kere aliyosan.sabah ve aksam her gün ayni saatte alman gerek hic aksatmazsan emin ol verirsin.benim bi arkadaş hic spor ve diyet yapmadan 10 kilo verdi ilaçla. Ondada i.direnci vardi
evet allah ondan razı olsun akşam sadece 1 dilim ekmek yedim zaten yemegide fırında yapmıştım bol salata tükettimkeşke gül abla burada olsaydı miyavsu sana yrdmci olurdu. zaten bu diyet insulin direncini kırıyor. akşam ne yaptın ekmek işini . ? metrvarasyon arkasimizin profiline bak isterse o da 80 kilodan 65 e indi ve devam ediyor . Allah canan hocadan razı olsun . veselesi ile hayatlarımız değişip guzellesiyor
O arkadaş hic birşey yapmıyordu istediğini yemişti ama ilacı bırakınca tabi geri aldı.senin beslenme ne dikkat etmen gerek hayat boyu sana lazim olan bisey bu.emin ol karatay uygun beslenirsrn de ayni şekilde gidicek kilolarin ve devam etmeyi bırakmadığını surece hem sağlıklı olup hem de zayıf kalicaksininşallah bende öyle yapıcam arkadasınız çok yi vermiş sporsuz diyetsiz peki btki çayı olarak liptonun 10 bitkili çayı var onu mu içiyorsunuz ? ben sadece gece yatarken içiyorum bitki çayı gün boyunca siyah cay içiyorum onu daha çok seviyorum arkadasınız başka hiçbirşey yapmadı mı ? mesala abur cabur tükettimi ben tüketmiyorum sevmiyorum sadece adetliyken canım kınder süt dilimi ceker onu yerim
Bitki çayının işlevi metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi hızlandırmak ve yağ yakımına yardımcı olmak.tam bilemicem ama yemek yedikten 2 saat sonra tuketsen sanki daha etkili olur gibi.yediklerini cabuk harcamanın saglarinşallah bende öyle yapıcam arkadasınız çok yi vermiş sporsuz diyetsiz peki btki çayı olarak liptonun 10 bitkili çayı var onu mu içiyorsunuz ? ben sadece gece yatarken içiyorum bitki çayı gün boyunca siyah cay içiyorum onu daha çok seviyorum arkadasınız başka hiçbirşey yapmadı mı ? mesala abur cabur tükettimi ben tüketmiyorum sevmiyorum sadece adetliyken canım kınder süt dilimi ceker onu yerim
yaşım 31 ,5 senelik evligim çocugum yok daha düşünmüyoruz benim kilolar yüzünden kilom 95 evlendigim zaman 55 kilodaydım boyum tahmini olarak 1,62 cm evlendigim zaman calışıyordum sonra kendi işim için ayrıldım şuan kendime ait bir işim var....miyavsu sabır cubur yok spor var sn ekmeği bırakırsan süper olur.zaten şekerli çay da icmiyorsun çok güzel haber bunlar. sen kesinlikle karatay yap ekmeği 1dilim bile olsa yesen insulin direnci kırılmaz aslında ihtiyacı yok ki vücudunun. 1dilim yesen ne yemesen ne :) yeme gitsin:) güzel haberlerini bekliyorum :) kac yasindasin boyun kac canım :) sakin gitme bi yere :) merak ederim çok ..
eminim gul ablaya uygun olur. gorse daha destek olur.yeter ki sen sagligina kavus .ama ben her hafta kilomu yazamam fakat aylık yazabilirim çünkü tartılmam yasak fakat günlük ne yedigimi yazabilirim eger uygunsa ....
Benle neden hic konusmuyoneminim gul ablaya uygun olur. gorse daha destek olur.yeter ki sen sagligina kavus .
Benle neden hic konusmuyon
Afiyet olsun harika bi kadinsin.bu azimle istediğini yaparsınyaa zeyneppp hep miyavsu yazinca :) oyle gibiolmus optum kocaman :) sekersiz cayimi iciyom gel beraber icelim:)
tebrikler ne güzel darısı başıma artıkmiyavsu kilo vermek sabır işi . insan bazen baskule çıkınca hemen 4-5 kg gitsin istiyor ama yavaş yavaş gidecekki kilolar sağlıklı olsun. yani psikoloji de önemli , moralini bozmamak önemli hedef belirleyip kilitlenmek onemli insanların yorumuna değer vermemek önemli yani olumsuz yorumlara ...
biliyor musunuz kendime dün elbise aldım çok mutluyum içine girdim fermuari cekebildim:)
bunlar hayal değil . :)
1haftadır kurallara uydum sadece incir yedim 2tane onun dışında 0 kaçamak ve mutluyum ve aç da kalmadim başım dönmedi hiç :)