hangi bitki çaylarını içeyim peki birde bimde satılan var cevremdeki herkes çok memnun onu denediniz mi ? yada cevrenizde kullanan var mı ???Bitki çayının işlevi metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi hızlandırmak ve yağ yakımına yardımcı olmak.tam bilemicem ama yemek yedikten 2 saat sonra tuketsen sanki daha etkili olur gibi.yediklerini cabuk harcamanın saglar
şuan 95 kg hedefim 55 inşallah eski kilom
aramıza hoşgeldinizben şekeri bıraktım çok şükür tuzda kullanmıyorum sadece ekmeği bırakamıyorum ya offf ne yapıcam bilemiyorum
merhaba aramıza hoşgeldinizYaklaşık 7 yıldır tip 1 diyabetliyim ve karatay diyetiyle şekerim, yıllar sonra, düzene oturdu. Ancak uygulamak için azim ve irade gerekiyor ve bende bunlar olmadığı için diyeti bıraktım sayılır. Yeniden başlayacağım tabi. Özellikle şeker hastalarına tavsiye ederim. Birkaç ay uyguladıktan sonra, şekerden dolayı oluşan rahatsızlıklarınız ve kilolarınız büyük ölçüde yok oluyor. Etkili ve sağlıklı bir diyet.
aç olunca mutlaka yoğurt ayran yada süt için kıtlık sinyali salgılanmasınGerçekten kuruyemiş ekmeğin yerini tutuyor canım merak etmë.hatta bana ceviz ve finfik bademe göre daha tok tutuyor gibi geldi ne derece doğru bilmiyorum?
Bu sabah 10:00 KKK + yeşil fasulye
16:00 köfte salata 4 kaşık kadar Menemen ve peynir.
Şu an açım yemeli miyim bi bardak sut gibi bisey yoksa böyle uyuyum mu sevgili tecrübeli arkadaşlar?
karatay yaparsanız kaçamak yapmadan hem insülin direnci kırılır hem kısa sürede verirsiniz kg larınızıher hafta tartılmak şart mı ? çünkü bende insülin dirençi var kilo veremiyorum ben ayda tartılıyorum bana tartılmak yasak çünkü
paket çaylar kullanmıyoruzinşallah bende öyle yapıcam arkadasınız çok yi vermiş sporsuz diyetsiz peki btki çayı olarak liptonun 10 bitkili çayı var onu mu içiyorsunuz ? ben sadece gece yatarken içiyorum bitki çayı gün boyunca siyah cay içiyorum onu daha çok seviyorum arkadasınız başka hiçbirşey yapmadı mı ? mesala abur cabur tükettimi ben tüketmiyorum sevmiyorum sadece adetliyken canım kınder süt dilimi ceker onu yerim
ekmek yersen karatay olmaz zaten...insülin direncinide kıramazsın...devamlı karnın acıkır ve abur cubur yersinevet allah ondan razı olsun akşam sadece 1 dilim ekmek yedim zaten yemegide fırında yapmıştım bol salata tükettim
canım karatay senin kurtarıcın beynine format at ve basla şu kilolardan da kurtul bebegini al kucagına o hemsirenin karsısına çık bak baklaım nasıl oldu de :) azimle kazandım de.....sen basla yeterki biz sana destek veririzyaşım 31 ,5 senelik evligim çocugum yok daha düşünmüyoruz benim kilolar yüzünden kilom 95 evlendigim zaman 55 kilodaydım boyum tahmini olarak 1,62 cm evlendigim zaman calışıyordum sonra kendi işim için ayrıldım şuan kendime ait bir işim var....
olur canım ama karatayı kaçamaksız yap ekmeği ve zararlı herşeyi kesama ben her hafta kilomu yazamam fakat aylık yazabilirim çünkü tartılmam yasak fakat günlük ne yedigimi yazabilirim eger uygunsa ....
canım listeyi yarın sen yapacaktın unutmadın dimiiiiyaa zeyneppp hep miyavsu yazinca :) oyle gibiolmus optum kocaman :) sekersiz cayimi iciyom gel beraber icelim:)
4-5 arası yaparsın ne zaman fırsat bulursan canımkaçta yapayım unutur muyum hiç?
kaçamak yapıyormusun canımSaliha kız ne kadar kilo versin ,birincilik kimde azcik merak ediyom da hoş benim birinciliği kimseye kapyirmaya niyetin yokama bazen duruyor sanki kilo vermem
Yok gül abla yapmıyorum.ya sen benim duruyor dediğine bakma. Her gün tartilinca böyle diyorum istekaçamak yapıyormusun canım
Yok gül abla yapmıyorum.ya sen benim duruyor dediğine bakma. Her gün tartilinca böyle diyorum istehaftalık hic kilo vermedigim olmadı daha
Gül ablaaaa ben hamileymişimcanım listeyi yarın sen yapacaktın unutmadın dimiiii
aaaaaa çok sev,ndim canımmmmmm gözünaydın olsun......allah tamamına erdirsin.....Gül ablaaaa ben hamileymişim5haftalık sonunda Rabbim nasip etti ,abla yanlz kilolu kaldım hamile ,kan değerlerim baya düşükte Demir ve b12baya kullandım iştah açıldı derken kilolar geri geldi ,karatay yapsam olurmu ki tekrardan abla ya az verirmiştim kilo bebeğe zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?