Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam
Bugün 10.00 3 yumurtalı KKK
15.00. Buğday çorbası . Yarım tabak karniyarik içi. Salata yoğurt 2 kuru kayısı 6 kuru üzüm
19.00 tavuk salata 1/2 muz
Yarın tartı günü heyecan dorukta

günaydınnnnnn kızlar...ben regl olduğum bugün ikinci günüm, kilo veremedim üstelik aldım
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :65,2
bu hafta:65,5
spor:yok
Beden: 38-40

başlayınca tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:66.9
bu hafta:64.9
fark:-2.000
toplam fark:-6.000
beden:42
boy:1.68
hedef önce 65 sonra 60 ya da 59
spor:spor yok . Ama yatağa kadar çocukların peşindeyiz ve emzirme
çok mutluyum yani insan nasıl vazgeçer bu diyetten yaa hem tok olacaksın hem patir patir zayıflayacaksin hem de sağlıklı olacaksın :)

ilk hedefim ulaştım :)

teşekkür ederim cnm

duydum aslında kitabı saliha ama almadım okumadım en kısa sürede alayım tşk

sağol gül abla canları sağolsun

başlayınca tarihi:12/01/2014
başlangıç kilo:74,5
geçen hafta:73,4
bu hafta:72,3
fark:-1,1
toplam fark:-2,2
hedef 55
spor:spor yok .
kaçamak da yapmasam daha çok verecem aslında millete karataya başladım demedim o yüzde kaçamaklar oluyo şimdi emziriyorsun ne diyeti diye başlarlar hiç uğraşamam ama bu hafta kaçamak yok

Bu sabah yuruyus yaptim 45 dk falan ama sabah morralim bozuldu ya aslinda karatay diyetini tam anlamiyla dun yapmaya basladim 4 gun sonrada regl olcam ondan mi almisim acaba

Tebrik ederim bir ayda 6 kilo verdin
Darısı başımıza ins:))

Bu sabah yuruyus yaptim 45 dk falan ama sabah morralim bozuldu ya aslinda karatay diyetini tam anlamiyla dun yapmaya basladim 4 gun sonrada regl olcam ondan mi almisim acaba
muhtemelen regl şişkinliği yapmıştır. ama eksiksiz kaçamadı Karatay yapan mutlaka kilo veririm. ben de 1 aydır sürünüyor kaçamak yapa yapa son hafta 0 kaçamak yaptım keşke önceden de kaçamak yapmayalım şimdiye daha az olurdu kilom . şekersiz caya alınmadan başlamak zor oldu benim için . şimdi daha kolay . bakalım haftaya kaç olacam.

Tebrik ederim bir ayda 6 kilo verdin
Darısı başımıza ins:))

tam anlamıyla yapan daha çok verir . ben başta çok kaçamak yaptım . o yüzden böyle oldu. eminim siz de vereceksiniz. vazgeçmek yok .

*1. bebeğim 62 kg olmuştum diğer diyetlere ama hastalandım çok . ama bu diyette kendimi dinç ve sağlıklı hissediyorum .:)

selam çıtırlar
bu akşam İstanbul a 5 gün görevli gidiyorum yetiştirmem gereken işler çok giremiyorum....
organizasyon ve Bakanlar toplantısı bende gece yarılarına kadar çalışmak zorunda kalacağız...
giremeyebilirim siz birbirinizi idare edersiniz bilenler bilmeyenlere yardımcı olur eminim....

Ben 300 gr almisim yaaa 3 gunde nasil oldu anlamadim
ödem dir canım bulgur falan yediysen
günaydınnnnnn kızlar...ben regl olduğum bugün ikinci günüm, kilo veremedim üstelik aldım
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :65,2
bu hafta:65,5
spor:yok
Beden: 38-40
regl zamanı fazla çıkılır canım
vay salihammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…