Teşekkür ederim. Umarım motivasyon olur.merhaba aramıza hoşgeldiniz
buradan kopmazsanız azim ve motivasyon olur
teşekkür ederim cnmSıkma canını düzelir inşallah zamanla büyüdükçe. Sen karatayina kilona güzelliğine de önem vermeyi ihmal etme..
Bugünkü menu
Sabah 07:45. KKK...yeşillik hariç evde yoktu çünkü
Öğle. 13:00 Kabak yemeği yoğurt 5 badem
Aksam 16:45 üç dört ceviz 17:15. Bi kase yoğurt. 18:00 sebze yemeği yoğurt ve bir elma
Yine olmadı tam anlamı ile(
Benim kadar çok açikan yok sanırım
duydum aslında kitabı saliha ama almadım okumadım en kısa sürede alayım tşksaolun arkadaşlar ben karatayi biraksam o beni bırakmıyor. :)
akşam
mercimek çorba
salata
köfte
ayran
çay şekersiz :)
stajyer doğal ebeveynlik diye bi kitap var onu taasiye ederim. ben çok okudum bu tarz kitaplar çocuğun ck normal . siz onu kendi neşesi ile yetistirmissiniz çok güzel bir şey. bazı sorunlar hep olur biz bi gec yemekte diğer arkadaşların çocuklarını da gördük çocuklar yerinden kimramiyor konuşmuyor ben öyle çocuklara daha ck üzülürüm. doğal ebeveynlik kitabını ağlayarak okumuştum uzman pedagog adem gunesin. muhakkak al oku . istifade edeceğine eminim
sağol gül abla canları sağolsuniyi yapmissin canim ...saliha aciklamis zaten
hatir ivin 1 yedin diyelim diger 3 ne icinn...
aksam yemegini yedikten onra icersen yapmaz canim...ac karnina icince yapar
allah yardimcin olsun canim....benim oglanda oyleydi canima okurdu 3 cocuk is ev gelen giden mahvolurdum...hepsi geciyor simdi 28 yasin geldi
başlayınca tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:66.9
bu hafta:64.9
fark:-2.000
toplam fark:-6.000
beden:42
boy:1.68
hedef önce 65 sonra 60 ya da 59
spor:spor yok . Ama yatağa kadar çocukların peşindeyiz ve emzirme
çok mutluyum yani insan nasıl vazgeçer bu diyetten yaa hem tok olacaksın hem patir patir zayıflayacaksin hem de sağlıklı olacaksın :)
ilk hedefim ulaştım :)
muhtemelen regl şişkinliği yapmıştır. ama eksiksiz kaçamadı Karatay yapan mutlaka kilo veririm. ben de 1 aydır sürünüyor kaçamak yapa yapa son hafta 0 kaçamak yaptım keşke önceden de kaçamak yapmayalım şimdiye daha az olurdu kilom . şekersiz caya alınmadan başlamak zor oldu benim için . şimdi daha kolay . bakalım haftaya kaç olacam.Bu sabah yuruyus yaptim 45 dk falan ama sabah morralim bozuldu ya aslinda karatay diyetini tam anlamiyla dun yapmaya basladim 4 gun sonrada regl olcam ondan mi almisim acaba
Tebrik ederim bir ayda 6 kilo verdin
Darısı başımıza ins:))
ödem dir canım bulgur falan yediysenBen 300 gr almisim yaaa 3 gunde nasil oldu anlamadim
regl zamanı fazla çıkılır canımgünaydınnnnnn kızlar...ben regl olduğum bugün ikinci günüm, kilo veremedim üstelik aldım
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :65,2
bu hafta:65,5
spor:yok
Beden: 38-40
vay salihammmbaşlayınca tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:66.9
bu hafta:64.9
fark:-2.000
toplam fark:-6.000
beden:42
boy:1.68
hedef önce 65 sonra 60 ya da 59
spor:spor yok . Ama yatağa kadar çocukların peşindeyiz ve emzirme
çok mutluyum yani insan nasıl vazgeçer bu diyetten yaa hem tok olacaksın hem patir patir zayıflayacaksin hem de sağlıklı olacaksın :)
ilk hedefim ulaştım :)
başlayınca tarihi:12/01/2014
başlangıç kilo:74,5
geçen hafta:73,4
bu hafta:72,3
fark:-1,1
toplam fark:-2,2
hedef 55
spor:spor yok .
kaçamak da yapmasam daha çok verecem aslında millete karataya başladım demedim o yüzde kaçamaklar oluyo şimdi emziriyorsun ne diyeti diye başlarlar hiç uğraşamam ama bu hafta kaçamak yok
Başlangıç tarihi: 19.01.2015
Başlangıç kilo: 80.8 kg
Geçen hafta: 80.8 kg
Bu hafta: 79.6 kg
Fark:1.2 kg
Toplam fark:1.2 kg
Spor: 6 gün 30 dakika yürüyüş+emzirme
Boy: 158 cm
Hedef: ilk hedef 65 sonra 55
Tartım bozuk öldugu için iki seferdir isyerinde tok ve kiyafetli olarak tartildim
tam zamanı nı bulmus ya merakla senin tartı günüzü bekliyorum haftaya süpriz olacakTARTIMIN PİLİ BİTTİĞİ İÇİN BU HAFTA BİLDİRİM YAPAMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?