Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan 95 kg hedefim 55 inşallah eski kilom
evet canım . a101 den biz fındık alip kiriyoz bi de orada çıg bademde var onu alıyoruz esimle.Kavrulmus findik yasakti dimi
ekmegi tak diye birakacaksin. onunyerine findik fistik badem yiyeceksin. :) gercekten 1-2kere denemen seni tatmin edecek. insan doymam saniyor ama inan doayacaksin. :) biz artik sadece yemek yiyoruz artik ve yemegin tadini daha cok aliyoruz. sabah icinde zeytin ve peynir tuzlu olursa kmeksiz zor yeniliyor . suda bekletiyorum ben sonra zeytinyagi ve baharatla guzelce yiyorum . :) :) :)ben şekeri bıraktım çok şükür tuzda kullanmıyorum sadece ekmeği bırakamıyorum ya offf ne yapıcam bilemiyorum
inşallah şekeri hemen bıraktım şükür tatlı yemiyorum midem bulanıyor çünkü glifor kullanıyorum inşallah bugün akşam deniyecem bakalımekmegi tak diye birakacaksin. onunyerine findik fistik badem yiyeceksin. :) gercekten 1-2kere denemen seni tatmin edecek. insan doymam saniyor ama inan doayacaksin. :) biz artik sadece yemek yiyoruz artik ve yemegin tadini daha cok aliyoruz. sabah icinde zeytin ve peynir tuzlu olursa kmeksiz zor yeniliyor . suda bekletiyorum ben sonra zeytinyagi ve baharatla guzelce yiyorum . :) :) :)
inşallah şekeri hemen bıraktım şükür tatlı yemiyorum midem bulanıyor çünkü glifor kullanıyorum inşallah bugün akşam deniyecem bakalım
maşallah hep böyle olursunuz inşallah darısıda başıma....ben kek börek yemiyorum inan sadece ekmekbiliyor musun miyavsu ben bu diyete baslamadan once sadece ekmek poaca simit kek bunlari yiyerek doyuyordum. muhakak evde olurdu yapardim . yaklasik 1 aydir bunlarsiz da doyuldugunu anladim
Gerçekten kuruyemiş ekmeğin yerini tutuyor canım merak etmë.hatta bana ceviz ve finfik bademe göre daha tok tutuyor gibi geldi ne derece doğru bilmiyorum?maşallah hep böyle olursunuz inşallah darısıda başıma....ben kek börek yemiyorum inan sadece ekmek
inşallah kkk ne demek anlamadım ?açıklarmısınız ???Gerçekten kuruyemiş ekmeğin yerini tutuyor canım merak etmë.hatta bana ceviz ve finfik bademe göre daha tok tutuyor gibi geldi ne derece doğru bilmiyorum?
Bu sabah 10:00 KKK + yeşil fasulye
16:00 köfte salata 4 kaşık kadar Menemen ve peynir.
Şu an açım yemeli miyim bi bardak sut gibi bisey yoksa böyle uyuyum mu sevgili tecrübeli arkadaşlar?
inşallah kkk ne demek anlamadım ?açıklarmısınız ???
ögrenmiş oldum teşekkür ederimKkk= klasik Karatay kahvaltısı:)