- 7 Ocak 2015
- 47
- 47
canım siz birbirinizi yanlış anladınızsayfadan ayrılıyorum.
hesabımı siliyorum.
herkese iyi akşamlar.
ama olmazkı canım ya hemen pes edılırmı böylesayfadan ayrılıyorum.
hesabımı siliyorum.
herkese iyi akşamlar.
Tatlım benim yuzumdense çok özür diliyorum.sayfadan ayrılıyorum.
hesabımı siliyorum.
herkese iyi akşamlar.
Walla kuzum bende bilmiyorumki kesin günüm gecti bugun s.oçgna gttim test yapti ama negatif cikti yanilma olur ve erken oldugu icinde cikmamiş olabilir dediler dur bakalim kan testi neolucak planliyodum ama 5kilo daha vereym iyi olurdu hakkimda hayirlisi bakalim kesinlesince yazarimarzu hamile misin ? :) ben mi yanlis anladım .
yediğin şeylerden de kaynaklanıyor olabilir regl den de olabiliray abla bu benım ıcın cok kötü bır bıldırım oldu cok üzgünüm neden böyle oldu anlayamadım
iyi olur canım sağol ....benim yoğunluk arttı haftaya istanbul' da yapılacak olan 6 Bakan 120 kişilik toplantı hazırlıklarına başladık 27-31 arası istanbul dayız sabahlara kadar çalışmalar olacak fazla ilgilenemeyeceğimmerhaba gül abla haftaya ben yapayım listeyi :)
canım kışın domates salatalık yemiyoruz onun yerine havuç ve turp yiyoruzgünaydın arkadaşlar;
sabah kahvaltım
peynir ,zeytin ezmesi,bir domates,yarım salatalık,5 yaprak kıvırcık,1,5 yumurta,bir avuç yer fıstığı ve günde 2 Lt su içiyorum akşama kadar açıkmam heralde :)
günaydın canımGünaydın dün akşam büyügü uyuturken ben de uyumuşum menümu yazamadım ama Karataya uygun bi gün geçirdim 2,5 öğün beslendim
Bu sabah iki yumurta peynir 12 zeytin 1 çay b badem üç kayısı
Bu arada sevgili bordo mavi lütfen geri dön biz bir ekibiz ve beraber kilo vermek guzellesmek için burdayız ufak şeylere takilmayalim. Herkesi optimmm
Bu arada gül abla liste için teşekkürler
gül abla dün kahvaltımı 11 de yaptım bebeğim var büyüğüde okuka gidiyo o yüzden akşam 5-5,30 gibi yedim akşam yemek yemedim ama acıktım gibi 8 de bir ayran 1-2 ceviz yedim sence karataya uygunmu