Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

zeynep44elif hanım gerçekten beni yanlış anladınız.

İnanın ben sizi yorumunuzu o kadar beğendim ve ciddiye aldım ki artık her gün sabah yürüyüşü ve egzersizlerine başlamaya karar verdim. Yani sabah yürüyüşleri hep aklımdaydı ama zamanla yarışıyorum Kpss nedeniyle. Binevi bana vesile oldunuz.

konuşuyoruz da başka bir şey değil.

iyi akşamlar dilerim

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

19.1.2015 BİLDİRİM YAPANLAR

KG VERENLER
zeynep44elif...............1600

bordomavi............2.800/2 hafta :1400
stajer06.......1.100
merverasyon........800

KG ALAN

arzucuk25...200

ay abla bu benım ıcın cok kötü bır bıldırım oldu cok üzgünüm neden böyle oldu anlayamadım

arzu hamile misin ? :) ben mi yanlis anladım .
Walla kuzum bende bilmiyorumki kesin günüm gecti bugun s.oçgna gttim test yapti ama negatif cikti yanilma olur ve erken oldugu icinde cikmamiş olabilir dediler dur bakalim kan testi neolucak planliyodum ama 5kilo daha vereym iyi olurdu hakkimda hayirlisi bakalim kesinlesince yazarim

günaydın arkadaşlar;
sabah kahvaltım
peynir ,zeytin ezmesi,bir domates,yarım salatalık,5 yaprak kıvırcık,1,5 yumurta,bir avuç yer fıstığı ve günde 2 Lt su içiyorum akşama kadar açıkmam heralde :)

Günaydın dün akşam büyügü uyuturken ben de uyumuşum menümu yazamadım ama Karataya uygun bi gün geçirdim 2,5 öğün beslendim
Bu sabah iki yumurta peynir 12 zeytin 1 çay b badem üç kayısı
Bu arada sevgili bordo mavi lütfen geri dön biz bir ekibiz ve beraber kilo vermek guzellesmek için burdayız ufak şeylere takilmayalim. Herkesi optimmm
Bu arada gül abla liste için teşekkürler

ay abla bu benım ıcın cok kötü bır bıldırım oldu cok üzgünüm neden böyle oldu anlayamadım
yediğin şeylerden de kaynaklanıyor olabilir regl den de olabilir
merhaba gül abla haftaya ben yapayım listeyi :)
iyi olur canım sağol ....benim yoğunluk arttı haftaya istanbul' da yapılacak olan 6 Bakan 120 kişilik toplantı hazırlıklarına başladık 27-31 arası istanbul dayız sabahlara kadar çalışmalar olacak fazla ilgilenemeyeceğim

canım kışın domates salatalık yemiyoruz onun yerine havuç ve turp yiyoruz
günaydın canım
kahvaltıya yeşillikte eklersen iyi olur

gül abla dün kahvaltımı 11 de yaptım bebeğim var büyüğüde okuka gidiyo o yüzden akşam 5-5,30 gibi yedim akşam yemek yemedim ama acıktım gibi 8 de bir ayran 1-2 ceviz yedim sence karataya uygunmu

gül abla dün kahvaltımı 11 de yaptım bebeğim var büyüğüde okuka gidiyo o yüzden akşam 5-5,30 gibi yedim akşam yemek yemedim ama acıktım gibi 8 de bir ayran 1-2 ceviz yedim sence karataya uygunmu

stajyer eğer açlık hissedersen bi şeyler yemen lazım zaten.yoksa leptin diğer ogunu yağ olarak depolamak ister. yani kıtlık sinyali gidip iyecegini saklıyor. iyi etmişsin bence . ayran ve ceviz ikiside uygun gıdalar. ogunlerinde iyice doymaya bak . aciktigini hissettiginde önce su ic belki susamışsindir . beyinde açlık ve susuzluk yeri üst üste olduğu için bazen hisler karisabilirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…