Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah erkenden tartiya bindim sonra bilgisayari bir actim ki internet yok hala da gelmedi.Ne şans bendeki ya !
Yengem geldi simdi onun telefonundan yaziyorum.

1...arada içilmez canım yemek yanında
2..sade kahva arada da içilebiliyor sütlü yemek arkasında
3...saatler iyi canım zaten 4--5 saat sonra yatmak tavsiye ediliyor
4...bende siyez bulguru kullanıyorum çok faydalı ...
5...yoğurt her öğünde yenilir canım
6...tarçın ın glisemik indeksi sıfır onun için rahat kullanabiliyoruz,,,karanfil duymadım aralarda kullanmadım hiç
6 yı iki kere yazmışsın :KK48:...bulgurun herçeşidinden haftada 1 kere 3-4 kaşık yeme hakkımız var,,buğdayın her turlusu
serbest
7....meyveler sabah yenmesi gerekiyor kayısı da meyve

Peki markette gordugum o esmer bulgur siyez mi ?

[TE="gul_0663, post: 38943275, member: 142560"]1...arada içilmez canım yemek yanında
6...tarçın ın glisemik indeksi sıfır onun için rahat kullanabiliyoruz,,,karanfil duymadım aralarda kullanmadım hiç
6 yı iki kere yazmışsın :KK48:...bulgurun herçeşidinden haftada 1 kere 3-4 kaşık yeme hakkımız var,,buğdayın her turlusu
serbest
7....meyveler sabah yenmesi gerekiyor kayısı da meyve[/QUOTE]
S
Ikk
1...arada içilmez canım yemek yanında
serbest

GGÜL ABLA ILK SAYFADA AYRAN SU VE ÇAY İÇİLEBILIR YAZIYORDU. PEKI AKSAM YEMEGINDEN SONRA YA DA OGUN ARALARINDA NE ICEBILIRIZ

Ekmegi hic yemedim ama seker ılk zamanlar kacamak oldu. Bir haftadır artikhayat tarzi beslenme şekli haline getirdim. Ben spor yapamiyorum ki kuyiphaneye kadar yürüyüş sadece. Bence iyi verdim.
Bende spor yapmadım da 10 gün bile olmadan 3 küsür verdim.genelde tam yapanlar daha fazla veriyoruz ondan sordum.yoksa tabi ki iyi vermissin

Evet şimdi baktım internetten sipariş vereceğim kitabı almak ve okumak daha doğru olacak diye düşündüm.
Kitabım gelene kadar sizleri takip etmeye de devam edeceğim ben tüp bebek tedavisi görüyorum ikinci tedavi sonrası yaşadığım düşükle birlikte çok kilo aldım Şubat ayında da spora başlayacağım o zamana kadar gelir kitabım sanırım.
inşallah hayırlısı ile olur bebeğiniz karatay da bebek için çok iyi bir beslenme
Rumuz: .ARZUCUK25
Başlangıç tarihi:15.12/2014
Başlangıç kilosu 79.600
Geçen hafta:74.800
Bu hafta:75.000
Fark: +200
Toplam fark:4.600
Beden:
Spor: hergün pilates
Boy: 1,61
Hedef:ilk hedef 75 sonra 70gerisi ödül
simdiye kadar adet olmam gerekiyodu şuan hamile olmam %70bu hamileligi istiyodum ama tam şimdide dgl neden kilo vermeyip üstne 200gr dün aksam eşimle yemege gttim sanirim onun ve adetim etkisi
hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz
Başlangıç tarihi:12/01/2015
Başlangıç kilosu 74,5
Geçen hafta:74,5
Bu hafta:73,4
Fark: -1,1
Toplam fark:1,1
Beden:
Spor: malesef sıfır , spor için kendimi güdülenmiş hissetmiyorum
Boy: 1,64
Hedef:ilk hedef 55
kızlar ilk haftam hatalarım çok spor yapmamak kaçamak yapmak, ama buna rağmen verdim o da 3,5 aylık oğlumu emzirdiğimden dolayı.
ama artılarım da var bugun büyük oğlanın hamur işi günüydü bir lokma dahi almadım yaptığım şeyden.galiba karbonhidratı bırakıyorum :))
inşallah bu hafta daha iyi olur
herkese tartıda bol eksili rakamlar inş.
:KK9:
Rumuz: bordo mavi
Başlangıç tarihi :31.12/2014
Başlangıç kilosu: 75, 00
Geçen hafta: bildirim unuttum
Bu hafta:72.200
Fark: -2,800
Toplam fark: 2.800
Beden:
Spor: yürüyüş
Boy: 1,61 cm
bu 2 haftalık bildirim o zaman

merhaba;
topiğinize bir kere daha katılmıştım ama ara vermek zorunda kaldım.miyom ameliyatı oldum.kendimi topladığım için tekrar kaldığım yerden devam etmek istiyorum.ameliyattan önce 63 kilo iken bir ayda 65 kiloya çıktım.artık hayal ettiğim 58 kiloya inmek istiyorum.
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
spor:yok
Beden: 38-40
müşavirlik sınavına hazırlandığım için spor için vaktim şuan yok:KK43:
birlikten kuvvet doğar :) inşallah
aramıza tekrar hoşgeldin canım

geçmiş olsun
Peki markette gordugum o esmer bulgur siyez mi ?
siyez market te görmedim hiç esmer faklı bulgur
[TE="gul_0663, post: 38943275, member: 142560"]1...arada içilmez canım yemek yanında
serbest
S
Ikk

GGÜL ABLA ILK SAYFADA AYRAN SU VE ÇAY İÇİLEBILIR YAZIYORDU. PEKI AKSAM YEMEGINDEN SONRA YA DA OGUN ARALARINDA NE ICEBILIRIZ[/QUOTE] o zamanlar bilgiler öyleydi kitapta da aralarda ayran süt içilir yazıyor ama hoca içmeyin leptini engeller demiş sonra dan

kızlar yoğunum listeye vakit bulamadım sözde sırayla yapılacaktı ben liste yapmayı unuttum gönüllüde çıkmadı...7 den sonra ancak yapabilirim

Bende spor yapmadım da 10 gün bile olmadan 3 küsür verdim.genelde tam yapanlar daha fazla veriyoruz ondan sordum.yoksa tabi ki iyi vermissin

Benim önceliğim sağlıklı hayat ve helal gida. Çok şükür ki 24 yaşında bu erdemi edindim. Sadece kilo verene kadar değil Allahin izniyle bir ömür böyle yaşayacağım. O yuzden Karatay hocam benim meleğim :-) Kolay değil 20 gündür pakete girmis bir şey yemedim. Evde misafirlikte ne tatlılar börekler önümde idi ama tek lokma yemedim ve yemeyecegim de.. bu kiloları mezuniyet sonrası aldim 55 kiloyum yıllardır annem sagolsun cok yedirdi 5 yil gurbette olunca agzima lokma verir oldu yemesem kuserdi ya :-) vereceğim bu kilolari. Zayi yarından itibaren sabah egzersiz ve yürüyüş sonra kütüphane. . Eyy gidi KPSS

Gül ablacim teşekkür ederim :-) iyi ki varsin cok dua ediyorum sana :-) telefondan girmesem ben yapardim listeyi benim wi fi yok bugün yengemin telefonundan yaziyorum.

Siz baslayali 7 gun olmus ve 1.6 kg verdiginizi söylemişsiniz. 10 günde 3 kilo verdim diyorsunuz ya gecen yillarda mi yaptiniz Karayy diyeti

Rumuz: zeynep44elif
Başlangıç tarihi:12/01/2015
Başlangıç kilosu 81.8
Geçen hafta:81.8
Bu hafta:80.2
Fark: -1.6
Toplam fark:-1.6
Beden: 44-46
Spor:yok
Boy: 162
Hedef: 65

Buraya gelmeden önce başlamıştım ben .üç gün öncesinde.83.3 kg ile

öyle mi ? Peki bildiriminizde neden ilk kilonuz 81 yadınız ki 83 olmalı o zaman.

anlamadım yanlış mı yazdınız düzeltebilirsiniz.

neyse bakalım inşallah herkes kilolarından kurtulacak :-)

herkese iyi akşamlaaar :-)

öyle mi ? Peki bildiriminizde neden ilk kilonuz 81 yadınız ki 83 olmalı o zaman.

anlamadım yanlış mı yazdınız düzeltebilirsiniz.

neyse bakalım inşallah herkes kilolarından kurtulacak :-)

herkese iyi akşamlaaar :-)
Bak tek tek anlatıyorum sana.
11 ocakta KK ya üye oldum 12 sinde bildirim yapacaksın dediler o andaki kilomu yazicam tabi ki dört gün önceki kilo mu yazmam mantıklı değil öyle değil mi? Bu arada dalga geçmeye çalışma benimle"gecen sene vermiştin herhalde diye !" çok ta tın senin kilon.zekam çok Şükür yeterli kilo hesabi yapacak kadar ama sana anlatmak zor oldu nedense

Bak tek tek anlatıyorum sana.
11 ocakta KK ya üye oldum 12 sinde bildirim yapacaksın dediler o andaki kilomu yazicam tabi ki dört gün önceki kilo mu yazmam mantıklı değil öyle değil mi? Bu arada dalga geçmeye çalışma benimle"gecen sene vermiştin herhalde diye !" çok ta tın senin kilon.zekam çok Şükür yeterli kilo hesabi yapacak kadar ama sana anlatmak zor oldu nedense

amacım tartışmak değil ki niye gerildiniz anlamadım :KK61:
İnşaAllah daha çok kilo verirsiniz yani bunan niçin gocunayım bilakis mutlu olurum En Büyük KK:-)

Yine de kırdıysam üzgünüm ...

Ben burada hangi arkadaşım kilo verse motive oluyorum ve sanki o kiloyu veren benmişim gibi seviniyorum.

Lütfen üslubunuza dikkat edin. Kişisel bir meseleniz varsa bana özel mesaj atabilirsiniz.

İyi akşamlar

amacım tartışmak değil ki niye gerildiniz anlamadım :KK61:
İnşaAllah daha çok kilo verirsiniz yani bunan niçin gocunayım bilakis mutlu olurum En Büyük KK:-)

Yine de kırdıysam üzgünüm ...

Ben burada hangi arkadaşım kilo verse motive oluyorum ve sanki o kiloyu veren benmişim gibi seviniyorum.

Lütfen üslubunuza dikkat edin. Kişisel bir meseleniz varsa bana özel mesaj atabilirsiniz.

İyi akşamlar
Hayır tam tersi niye derdim olsun senle bende anlamadım neden öyle cevap verdiğini,sdece biraz az vermissin sanki dedim basladin beni sorgulamaya.neyse kapatalim

X