Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu ay böyle dene bakalım kg veremezsen sonraki ay yemeğini işe götürme imkanın olursa götürür orada yersin çıkmadan ben öyle yapıyorum eve gidip yemem 7 yi geçiyor o zaman kg vermem duruyor ben de işyerinde yiyorum

günaydınnnn. ..
citirlar kizlarrrrr :)
pazartesi bildirim yapmadım ama pazartesi hic kaçamak yapmadan 1hafta gecorecegime kendime söz verdim. bugün daha 4.gün sabahı yani 3gün geçti 1kg gitti . bakalım pazartesi kac olacağım :)
zaten çayım da sekersiz olunca artık şekerli bi şeye ihtiyacim yok

Helal sana yüre be kim tutar seni pazartesi sen yapcn listeyi bijdirimde yaparsin artik

peynir
zeytin
çığ badem
brokoli
yumurta
2incir .. kayısı sevmiyom . normalde zayiflamak isteyen yememeli
ŞEKERSIZ çay

selam canım
süper aferin devam et canım

bende biraz biraz yapmaya başladım gecen hafta tatlı şeyleri kestim ama ekmeği kesemedim
hhoşgeldiniz .
inanın ekmeği bnet yemiyorsam kimse yemez halleder.birden bırakın ve 1günde bile giden kiloyu görünce motive olacaksınız zaten. pozitif feedback :) :)

Kahvaltım

7zeytin peynir
yumurtayi gene bitiremedm 3kayisi
1avuc fistik
tere
AFİYET OLSUN CANIM
Benim de dünkü menu
Sabah KKK
Öğle sebze yemeği salata yoğurt üstüne kahve
Aksam tavuk salata yoğurt

Öğün aralarımi 4,5 saat yaptım biraz daha artacak inş

Bu sabah KKK yaptım
İYİ OLMUŞ ZAMANLA 5 SAATİ GEÇER
peynir
zeytin
çığ badem
brokoli
yumurta
2incir .. kayısı sevmiyom . normalde zayiflamak isteyen yememeli
ŞEKERSIZ çay
BAK BAK BAK HEM YİYOR HEM ZAYIFLAMAK İSTEYEN YEMEMELİ DİYOR SEN NİYE YEDİN BU HAFTA SÖZDE DİKKAT EDİYORSUN...

başlangıç tarihi: 17.01.2015
başlangıç kilosu: 62.8
geçen hafta: 62.8
bu hafta: 62.3
fark:-500gr
toplam fark:-500gr
beden: 38-40
spor: haftada 3 defa 25 dk dans
boy: 1.63
hedef: 58
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
FAZLA KG NUZ YOK KISA SÜREDE VERİRSİNİZ
EKMEK BİRNDA KESİLMELİ Kİ FAYDA VERSİN KESEMEM DİYE BİŞEY YOK BUNU DİYENLER İLK GÜN KAHVALTI YAPINSA ACIKMADIKLARINI GÖRDÜLER VE BİDAHA AKILLARINA BİLE GELMEDİ....

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
FAZLA KG NUZ YOK KISA SÜREDE VERİRSİNİZ
EKMEK BİRNDA KESİLMELİ Kİ FAYDA VERSİN KESEMEM DİYE BİŞEY YOK BUNU DİYENLER İLK GÜN KAHVALTI YAPINSA ACIKMADIKLARINI GÖRDÜLER VE BİDAHA AKILLARINA BİLE GELMEDİ....
teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah bende sizler gibi azimli olup veririm... ekmeği kestim diyelim ama yemeğin yanında insan bişey arıyor ekmeği banacak tmm banmam ekmeği ama yinede bi bulgur pilav yada pirinç pilavı arıyo insn katı bişeyler onu nasıl halledeceğimi bilemiyorum

hhoşgeldiniz .
inanın ekmeği bnet yemiyorsam kimse yemez halleder.birden bırakın ve 1günde bile giden kiloyu görünce motive olacaksınız zaten. pozitif feedback :) :)
birgünde bile fark edyorsa çok güzel ama benim metabolizma biraz yavaş :))

canım sağ altta cevaplaya basarsan alıntı yaparsın.

gül abla kayisiyi sevmiyorum ne yapayım. 2incir kurusu ne olur ki?

herkes hosgeldi

KIZLAR BENİMDE SORUNUM ŞEKERLE..BENDE BAŞLADIM FAKAT MASA BAŞI İŞTE OLDUĞUM İÇİN ÇAY ÇOK İÇİYORUM VE HEP ŞEKERLİ Bİ TÜRLÜ BIRAKAMADIM...ALIŞAMADIM ŞEKERSİZ ÇAYA..ESKİDEN 2 ŞEKER ATARDIM ŞİMDİ TEK ŞEKER ATIYORUM AMA BENİM LEPTİNLER ÇALIŞMAZ DEĞİL Mİ VÜCUDA ŞEKER GİRİYO SONUÇTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…