bu ay böyle dene bakalım kg veremezsen sonraki ay yemeğini işe götürme imkanın olursa götürür orada yersin çıkmadan ben öyle yapıyorum eve gidip yemem 7 yi geçiyor o zaman kg vermem duruyor ben de işyerinde yiyorum3.gün oldu başlayalı.Karatay diyetini normalde de bir çok şeyini uyguluyorum.ekmek sevmem,içeceklerde şeker hiç kullanmadım,kek poğaça börek gibi unlu yiyecekler tüketmem,pirinç ve makarnayı sene içinde sayılıdır yediğim,benim tek sorunum akşam geç yemek yemem ve sebze hiç tük etmemem ve servisin kapıdan alıp kapıya bırakması.bunları halledersem 65 den 55 inerim inşallahhhhhburda başkaların kilo verdiğini okudukça çok seviniyorum buda bana motive oluyor.
afiyet olsun canımiyi akşamlar
Akşam yemegm
Yarim tabak nohut etli
Kücük bi tabak mantar
Azcik salata
Sabahtan kalan fistiklari 1kase yogurdun icine kirip attim o şekilde yedm
Helal sana yüre be kim tutar seni pazartesi sen yapcn listeyi bijdirimde yaparsin artikgünaydınnnn. ..
citirlar kizlarrrrr :)
pazartesi bildirim yapmadım ama pazartesi hic kaçamak yapmadan 1hafta gecorecegime kendime söz verdim. bugün daha 4.gün sabahı yani 3gün geçti 1kg gitti . bakalım pazartesi kac olacağım :)
zaten çayım da sekersiz olunca artık şekerli bi şeye ihtiyacim yok
selam canımgünaydınnnn. ..
citirlar kizlarrrrr :)
pazartesi bildirim yapmadım ama pazartesi hic kaçamak yapmadan 1hafta gecorecegime kendime söz verdim. bugün daha 4.gün sabahı yani 3gün geçti 1kg gitti . bakalım pazartesi kac olacağım :)
zaten çayım da sekersiz olunca artık şekerli bi şeye ihtiyacim yok
hhoşgeldiniz .bende biraz biraz yapmaya başladım gecen hafta tatlı şeyleri kestim ama ekmeği kesemedim
AFİYET OLSUN CANIMKahvaltım
7zeytin peynir
yumurtayi gene bitiremedm 3kayisi
1avuc fistik
tere
İYİ OLMUŞ ZAMANLA 5 SAATİ GEÇERBenim de dünkü menu
Sabah KKK
Öğle sebze yemeği salata yoğurt üstüne kahve
Aksam tavuk salata yoğurt
Öğün aralarımi 4,5 saat yaptım biraz daha artacak inş
Bu sabah KKK yaptım
BAK BAK BAK HEM YİYOR HEM ZAYIFLAMAK İSTEYEN YEMEMELİ DİYOR SEN NİYE YEDİNpeynir
zeytin
çığ badem
brokoli
yumurta
2incir .. kayısı sevmiyom . normalde zayiflamak isteyen yememeli
ŞEKERSIZ çay
ARAMIZA HOŞGELDİNİZbaşlangıç tarihi: 17.01.2015
başlangıç kilosu: 62.8
geçen hafta: 62.8
bu hafta: 62.3
fark:-500gr
toplam fark:-500gr