Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

stajyer eğer açlık hissedersen bi şeyler yemen lazım zaten.yoksa leptin diğer ogunu yağ olarak depolamak ister. yani kıtlık sinyali gidip iyecegini saklıyor. iyi etmişsin bence . ayran ve ceviz ikiside uygun gıdalar. ogunlerinde iyice doymaya bak . aciktigini hissettiginde önce su ic belki susamışsindir . beyinde açlık ve susuzluk yeri üst üste olduğu için bazen hisler karisabilirmis.
Teşekkür ederim salihacim

Kahvaltımu en iyisi akşam hazırlayıp dolaba koymak. Ise giderken yetistiremiyorum tam olarak.annem hazırlıyor sağolsun ama eksik olabiliyor..
Teşekkürler
saliha güzel cevap vermiş sana aç durmamak lazım

bende yemekleri akşamdan hazırlıyorum kahvaltıyıda sabah yumurta pişene kadar hazırlıyorum vaktim varsa evde yiyorum yoksa işe getiirp burada yiyorum

Slmlar ben bugun bişey yiyemedim ama gayet rahattim arkadaşim geldi halka tatli getirmis yeminler verdi ama istektekli yemedm cok direndm ama o galip cikti iyilik yagtigni saniyo bna anlatiyorum sunun tadina bk bunun tadina bak anlatmaktan yoruldum anlamiyorlar bitanedn neolur tadmlik korkma kilo almazsin dalga geciyolar abartiyosun diyolar kahvewi sekersiz yaptiriyorum gttgm yerde azck sekerlemi kilo verceksin diyolar sinir ediyolar

Sabah 8:30 da KKK
12:30 1,5 tabak bamya salata yoğurt küçük bi parça et
Yemeğin peşine sütlü kahve
18:30 balık salata bi tabak kuru fasulye

Bişey soracağım
Öğün miktarlarim çok mu fazla
Bi de hergün yarım saat bantta yürüme yeter mi

doğru gıdalar ve doyana kadar. glisemik indeks sıfır olanlar problem değil.bence çok iyi yemissin . :) doydugunda yemeyi birak ışte bu kadar. yürüyüş içinde canan hoca dışarıda yürüyüş daha iyi diyor ama evde de iyi tabi. 15-20 dk ile başlayıp haftalık artırabilirsin .spor içinde devamlı ve kademe kademe artırmayi tavsiye ediyor.

doğru gıdalar ve doyana kadar. glisemik indeks sıfır olanlar problem değil.bence çok iyi yemissin . :) doydugunda yemeyi birak ışte bu kadar. yürüyüş içinde canan hoca dışarıda yürüyüş daha iyi diyor ama evde de iyi tabi. 15-20 dk ile başlayıp haftalık artırabilirsin .spor içinde devamlı ve kademe kademe artırmayi tavsiye ediyor.
Tesekkurler:)

hatta balığın yanına 1kibrit kutusu tahin helva yeseydin :)

arzu iyi geceler . sen kararlı bi insansın. tabi seni tanımam etmem ama buradan öyle anlasiliyor. bos ver insanlar anlamak istediği gibi dinlemek ister. hiç üzülmebi tatlı yedim diye .hoş isteyerek yememissin ki :)

iiiii.jpg

Kızlar aranıza katılmak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Bu.diyeti uygulayan çoğu kişi ayda 4 kilodan fazla veriyor bu kilolar yağdan mı gidiyor?
merhaba. önce vücudunuzdaki odem gidiyor o yüzden başlarda yani ilk hafta 2-3kg gidebiliyor. ekmeği kestigimiz için. ama yine d bu diyeti ya da beslenme şekli desek daha doğru olur, tam kuralları ile yaparsaniz haftada 500-1500gr verirsiniz. yani kesinlikle kaslarda erime olmuyor:)

denemeye değer degil mi? :) hoşgeldiniz

Günaydn sabah kahvaltim
1.5yumurta 2kayişi azck salata peynir
8zeytin 1avuc fistik fazla yemek icin zorladm ama yiyemedm bügün sabah adet oldum gecikmeli olarak cok rahatsizm bu hafta kilo vermeyi umit ediyorum:-(

merhaba. önce vücudunuzdaki odem gidiyor o yüzden başlarda yani ilk hafta 2-3kg gidebiliyor. ekmeği kestigimiz için. ama yine d bu diyeti ya da beslenme şekli desek daha doğru olur, tam kuralları ile yaparsaniz haftada 500-1500gr verirsiniz. yani kesinlikle kaslarda erime olmuyor:)

denemeye değer degil mi? :) hoşgeldiniz
Çok teşekkürler başlıycam :)

Kızlar aranıza katılmak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Bu.diyeti uygulayan çoğu kişi ayda 4 kilodan fazla veriyor bu kilolar yağdan mı gidiyor?
Hşg 1ayda 5kiloya yakin verdm yüzüm cokmedigi icin kilo verdigmi ailemin dişinda pek kimse fark etmiyo buda kaşlarimin erimedigi anlamina geliyo

Slmlar ben bugun bişey yiyemedim ama gayet rahattim arkadaşim geldi halka tatli getirmis yeminler verdi ama istektekli yemedm cok direndm ama o galip cikti iyilik yagtigni saniyo bna anlatiyorum sunun tadina bk bunun tadina bak anlatmaktan yoruldum anlamiyorlar bitanedn neolur tadmlik korkma kilo almazsin dalga geciyolar abartiyosun diyolar kahvewi sekersiz yaptiriyorum gttgm yerde azck sekerlemi kilo verceksin diyolar sinir ediyolar
canım karşı koymayı öğrenmelisin onlar sana yemin verdirene kadar sen onlara verdirmelisin,,,gün arkadaşlarım benimle aylarca uğraştılar bi lokmadan bişey olmaz ucundan azıcık al 10 çeşitten demi yemeyeceksin diye ama hep ben galip geldim ısrar etmeyin her yediğimde insülin direncim başa dönecek ve yaptıklarım boşa gidecek,bu normal rejim değil bi kereden bişey olmaz diye yemeyle olmaz kaçamak yapmadan devam edip vucudumdaki hastalıkları yok etmem lazım dedim ..ben dedim onlar ısrar etti her ay aynı şey oldu 1,5 sene oldu şimdi yinemi almayacaksın diyorlar hayır diyorum gülüyorlar sen yemeden öleceksin biz yiyerek diyorlar,,,
Sabah 8:30 da KKK
12:30 1,5 tabak bamya salata yoğurt küçük bi parça et
Yemeğin peşine sütlü kahve
18:30 balık salata bi tabak kuru fasulye

Bişey soracağım
Öğün miktarlarim çok mu fazla
Bi de hergün yarım saat bantta yürüme yeter mi
afiyet olsun canım
sabah la öğlen arası 4 saat leptin çalışmaya vakit kalmıyor

Canim sagol ama bende irade olmadığı için yemek konusunda bi paket helvayi bitirebilecegim için en iyisi hiç yememem :)
balık yanında helva yemedeki amaç tahin yeyince omage 3 emmilimi olması,,,bunun için ben helva yemiyorum boşa vucuda seker almamak için,,,siyah çekirdekli üzümü ıslatıp tahinin içine doğrayıp yiyorum ,,,geçen gün üzüm ıslatmayı unutmuşum biraz tahin biraz salata suyu aldım ağzıma tahini yutmam kolay oldu tek zor yutuluyor

aramıza hoşgeldiniz
Günaydn sabah kahvaltim
1.5yumurta 2kayişi azck salata peynir
8zeytin 1avuc fistik fazla yemek icin zorladm ama yiyemedm bügün sabah adet oldum gecikmeli olarak cok rahatsizm bu hafta kilo vermeyi umit ediyorum:-(
afiyet olsun canım
gözünaydın olsun istediğin gibi biraz daha kg verince hamile kalırsın

3.gün oldu başlayalı.Karatay diyetini normalde de bir çok şeyini uyguluyorum.ekmek sevmem,içeceklerde şeker hiç kullanmadım,kek poğaça börek gibi unlu yiyecekler tüketmem,pirinç ve makarnayı sene içinde sayılıdır yediğim,benim tek sorunum akşam geç yemek yemem ve sebze hiç tük etmemem ve servisin kapıdan alıp kapıya bırakması.bunları halledersem 65 den 55 inerim inşallahhhhh:KK70: burda başkaların kilo verdiğini okudukça çok seviniyorum buda bana motive oluyor.

iyi akşamlar
Akşam yemegm
Yarim tabak nohut etli
Kücük bi tabak mantar
Azcik salata
Sabahtan kalan fistiklari 1kase yogurdun icine kirip attim o şekilde yedm

X