Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

GÜL ABLACIM BİŞEY SORMAK İSTİYORUM.BEN SABAHLARI BAZEN GEÇ KALKIYORUM KAHVALTI SAATİ Önemlimi. Mesela bi gün 8 de yapıyorsam kahvaltıyı bi gün 10 da yapıyorum.. Her gün aynı saat olması sartmı. Kahvaltıyı geç yaptığımda öğle yemeğini kaldırıyorum.
önemli değil önemli olan kalktıktan sonra yarım saat içinde yapmak,, çocukları bekleyeyim şunu yapayım bunu yapayım diye oylanmadan sofrayı hazırlayıp ilk iş kahvaltı yapmalı

geç olunca 2 öğün yeter tabii

akşama yesil mercimek corbasi ve pirasa yemeği yapıyorum ama soğanı yağda az çevirmeden nasıl yemek yapılır onu anlamadim. ..?

Merhaba kızlar ben de burdayım 5 gündür karatay dayım yazamıyor um ama sizleri okuyorum biraz kacamaklarim oldu ama buna rağmen kilo verdim tabi yeni doğum yapmam ve emzirme m de etki etti.kızlar ben 5 saat koyamıyor um araya nerden baksam 4 saat ara yapabiliyor um emzirdigim için galiba artık böyle yapacam mecbur saygilarr yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Merhaba kızlar ben de burdayım 5 gündür karatay dayım yazamıyor um ama sizleri okuyorum biraz kacamaklarim oldu ama buna rağmen kilo verdim tabi yeni doğum yapmam ve emzirme m de etki etti.kızlar ben 5 saat koyamıyor um araya nerden baksam 4 saat ara yapabiliyor um emzirdigim için galiba artık böyle yapacam mecbur saygilarr yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
sevgili stajyer . sanırım yaklaşık aynı zamandaddogum yapmisiz benim oğlumda 3 aylik. ben acikmadan durabiliyorum acaba sabah kahvaltısını eksik mi yapıyorsun canım? ben bu sabah tam bir kkk yaptım gayet iyi geçti günüm. aslında beni de bizi de aciktiran kacamaklar ve eksik yemek . kolay gelsin merakla pazartesiyi bekliyorum.

sevgili stajyer . sanırım yaklaşık aynı zamandaddogum yapmisiz benim oğlumda 3 aylik. ben acikmadan durabiliyorum acaba sabah kahvaltısını eksik mi yapıyorsun canım? ben bu sabah tam bir kkk yaptım gayet iyi geçti günüm. aslında beni de bizi de aciktiran kacamaklar ve eksik yemek . kolay gelsin merakla pazartesiyi bekliyorum.
kahvaltım şöylerydi salihacım
iki haşlanmış yumurtayla bir avuç tulum peyniri ve dereotu maydonozdan yapılan yumurta salatası
9-10 adet zeytin
2 ceviz
bir elma yoğurtla karıştırılmış (vitamin olsun diye oda mecbur emziriyoruz sonuçta)
öğlen bir tavuk göğsü tavada hafif kızarmış
salata ve 1,5 tabak haşlanmış karnabahar sarımsaklı yoğurtlu mantı soslu gibi
ve sütlü türk kahvesi kuru kayısı üzüm ve bir avuç çiğ ayçekirdeği
akşamda nasipse bir kase tarhana çorba ve 1 tabak karnabahar sosuyla yine
aslında akşamları çok acıkmıyorum ama 8 e kadar yenmesi gerektiğinden yiyorum
yani pek 5 er saati bulmuyo

kahvaltım şöylerydi salihacım
iki haşlanmış yumurtayla bir avuç tulum peyniri ve dereotu maydonozdan yapılan yumurta salatası
9-10 adet zeytin
2 ceviz
bir elma yoğurtla karıştırılmış (vitamin olsun diye oda mecbur emziriyoruz sonuçta)
öğlen bir tavuk göğsü tavada hafif kızarmış
salata ve 1,5 tabak haşlanmış karnabahar sarımsaklı yoğurtlu mantı soslu gibi
ve sütlü türk kahvesi kuru kayısı üzüm ve bir avuç çiğ ayçekirdeği
akşamda nasipse bir kase tarhana çorba ve 1 tabak karnabahar sosuyla yine
aslında akşamları çok acıkmıyorum ama 8 e kadar yenmesi gerektiğinden yiyorum
yani pek 5 er saati bulmuyo
Öğleni çok abartmissin bence.emziricem diye fazla yememe gerek yok sadece günde bir dilim kadar fazla peynir yemen emzirmenin karşılığı olarak gerekli.insanlar yanlış bildiği için boyle oluyor.emzirdigin için senin için en önemli şey doğal beslenmek ve sıvı tüketimi.

Öğleni çok abartmissin bence.emziricem diye fazla yememe gerek yok sadece günde bir dilim kadar fazla peynir yemen emzirmenin karşılığı olarak gerekli.insanlar yanlış bildiği için boyle oluyor.emzirdigin için senin için en önemli şey doğal beslenmek ve sıvı tüketimi.
Işte gözüm dönüyor ya ondan yemek mi fazla yoksa o kuru kayısı üzüm cekirdekmi

benim sabah kahvaltim:
3yumurta
elimin ici kadar kocaman bi beyaz peynir
zeytin saymadimm
marul limon sıkıp yedim
fındık kırıp yedim
çay

simdide 2tabak yesil mercimek çorba
1tabak pirasa

:)

sanırım bugün iyi oldu

Son düzenleme:
stajyer sanki yanlış bi şey ymemissin ama sabah cevizi yumurta ve yesilligi çoğaltirsandaha iyi doyarsin.

kitapta zatn alisma surcine kadar 3ogun yapabilirsiniz yaziyo.arada var 1tane mevsim meyvesi . kitabı incele istersen

Işte gözüm dönüyor ya ondan yemek mi fazla yoksa o kuru kayısı üzüm cekirdekmi
Yemeğin yanina kuruyemiş yemen yanlış.çok acikiyorsan hem tavuk hem karnabahar yemen güzel ama kayisi,uzum,cekirdek, ve sütlü kahve bunlar yemekten sonra yenmemeli.kayısı yi da sabah yiyoruz 2-3 tane.

Sabah:
İki yumurta,bes dilim salatalik iki dilim domates,maydanoz, iki ceviz içi, bir adet kayısı,çok az peynir(bir çatallık :) )
Öğlen:
Kıymalı ıspanak yemeği,çorba
Aksam :
Tavuk (4 tane küçük incik tereyağında),bir kase mercimek çorba salata yoğurt
14 gibi de şekersiz türk kahvesi

Benim aksam herifi süpriz yapmış dışardan getirdi yemeği hiç soylemeyim.başka zaman da getirmez neyse yine de devam

X