hayır canım çörek otu... onun kurtlanacağı aklıma bile gelmezdi kaç seferdir kurtlanıyor
merhaba aranıza katılmak istiyorum mümkünmü
ben 30 yaşındayım bugün diyete artık başlamam gerektiğini anladım çünkü 78 kilo olmuşumbende haşimato troid var metobolizmam yavaş çalışıyor malesef ayrıca ciddi kansızlık yüzünden kullandığım kan serumları yüzünden 78 kg kadar çıkmayı başardım önlem almazsam 80-90larıda göreceğim sanırım
en son ünsilinime baktırdığımda normal değerde çıkmıştı ama dengesiz troidim kansızlığım b12 vit. eksikliğim kocaman olmuşum ben yaaa.....
artık önlem almam gere vee pazartesi diyete başlama kararı aldım sizinle olabilirmiyim bu arada çalışıyorum nöbetlerim oluyor 36 saat nöbet tuttuğum zamanlar var zaten gece yediğim içinde bu kadar şişmişimdir hertaraftan beni şişirmek için birçok neden var...
ben 30 yaşındayım bugün diyete artık başlamam gerektiğini anladım çünkü 78 kilo olmuşumbende haşimato troid var metobolizmam yavaş çalışıyor malesef ayrıca ciddi kansızlık yüzünden kullandığım kan serumları yüzünden 78 kg kadar çıkmayı başardım önlem almazsam 80-90larıda göreceğim sanırım
en son ünsilinime baktırdığımda normal değerde çıkmıştı ama dengesiz troidim kansızlığım b12 vit. eksikliğim kocaman olmuşum ben yaaa.....
artık önlem almam gere vee pazartesi diyete başlama kararı aldım sizinle olabilirmiyim bu arada çalışıyorum nöbetlerim oluyor 36 saat nöbet tuttuğum zamanlar var zaten gece yediğim içinde bu kadar şişmişimdir hertaraftan beni şişirmek için birçok neden var...
Hangi market. Varmı netten araştırayım.
Ben baktım sadece İzmir'de varmış şubeleri. Tereci yöresel bakkal diye bir market sadece yöresel ürünler bulunuyor.
Hangi market. Varmı netten araştırayım.
Ben baktım sadece İzmir'de varmış şubeleri. Tereci yöresel bakkal diye bir market sadece yöresel ürünler bulunuyor.
istanbul da da çoktur ama kedinin gezmeye vakti olmuyor ben bile biliyorum istanbul da satılan bazı yerleri
Sabah yarim yamalak bi bildirimden sonra anca gelebildim.yerli mali için meyve kuruyemiş falan koyacaktim oğlum borekte istedi.o gün cok sarip pisirmeden buzluga atmistim bi telasla onlari hazırladım pisirdim. .kostur kostur yetistirdim okula.ilk dersti..ordan gel bebisle ilgilen yemegini yedir yatir anca oturuyorum. .bi size bakip jilliancimla gorusecegim
Bu arada geçmişe şöyle bi baktimda öyle yuksek kilo veren yok.bu hafta nazarageldi topigimiz
Ben arti cikarim saniyordum 400 gr bile nasıl şaşırttı beni.eskiden 800 gr lari verince begenmiyordum şimdi mumla arar oldum..
istanbul da da çoktur ama kedinin gezmeye vakti olmuyor ben bile biliyorum istanbul da satılan bazı yerleri
Adresleri ver bana, yakınsa giderim.Gezebilsem, bulurum aslında. Haftaiçi zaten mümkün değil, ancak yolumun üstünde olacak.
aramıza hoşgeldiniz
karatay yapmak isteyen herkese topiğimiz açık :87:
bendede haşimato varbendeki B12 ve kansızlık haşimatodan kaynaklanıyor, ilaç kullanıyorum yükseliyor haşimatodan tekrar düşüyor ama karataya başladığımdan beri ilaçsız 2 side yükseldi ilaçla 400 ü zor bulan B12 karatayla 450 lere çıktı
kitaplarda birsürü hastalık var karatayla iyileşen haşimato yok,bende karatay hocayı dinlemeye giden bir arkadaşa haşimatoyu sordutturdum oda karatayla düzelirmi diye, oda demişki; off haşimatomu o çok zor bir hastalık, çok zor kg verir ama geçte olsa verir sakın karatayı bırakmasın devam etsin......
doğru karar vermişsin canım karataya başlamak için karatay sadece zayıflama değil hastalıklardan kurtulmak içinde yapılması gereken beslenme tarzı..bende selülitler bile azaldı şaşırdım zayıfken daha fazlaydı..[/QUOTE
teşekkürler artık aranızdayım hemen kendmden bahsedeyim hemşireyim haftaanın 7 günü deli gibi çalışıyorum nöbetlerde oluna gece ayakta yemeden olmuyor die kendime savunma mekanizması yapayım hemen....
1.70 boyunda bugün itibariyle 78kg tostoparlak biriyim işte :) sanırım son birkaç haftadır tartıyla aramdaki bağı kopartmış tartılmamışım biranda 3kg farkı görünce alnımda vurulmuşa döndüm işin komik tarafıda bir elimde tost varken bir tarafdanda diyetlere bakıyordum iyice saçmalama durumundayım yani....
haşimaton sayesinde neleri kaybettiğimi nelerle uğraştığımı bilsen varyaa onun sayesinde kilo veremiyorum tostoparlağım metabolizmam yavaş hele TSH yükseldiğimde hayattan kopup sadece uyumak istiyorum ve bütün yaşam kalitem bozuluyor hepsinden kötüsüde hayalini kurduğuma bebeğime kavuşamıyorum
neyse artık aranızdayım nerden başlayacam neler yapacam bilmiyorum artık hatalrla doğrularla burdayım işte vee pazartesi itibariyle start veriyorummmm
yine kısa zamanda bir sürü şeyin üstesinden geldin
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışben 100 gramada razıydım 700 fazla çıktı....
2 mizin kg su çok yakın ama sen daha zayıf görünüyorsun neden acaba derken boyuna baktım 7 cm uzunsun ondanmış
yine kısa zamanda bir sürü şeyin üstesinden geldin
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışben 100 gramada razıydım 700 fazla çıktı....
2 mizin kg su çok yakın ama sen daha zayıf görünüyorsun neden acaba derken boyuna baktım 7 cm uzunsun ondanmış
Tuz Alımınız Fazlaysa Azaltın, Azsa Arttırın
Aşırı sofra tuzu tüketimi vücutta su tutulmasına neden olur. Bu karın bölgesinin ve diğer vücut bölgelerinin olduğundan daha şişkin görünmesi için bir nedendir. Aslında gıdalar hakkında yeterli bilgiye sahip olursanız gıdalara tuz eklemeden de içerikleriyle yeterince tuzu alabilirsiniz. Bunun yanında aşırı tuz içeren çeşitli çerez, cips gibi kalori değeri yüksek olan gıdalardan da kaçınmalısınız. Bununla birlikte, az tuz almak da çok zararlıdır ve ayrıca tuz tercihinizi kaya tuzu, deniz tuzu gibi doğal tuzlardan yana yapın, rafine tuzları çok tercih etmeyin.
Kaynağı unuttum, not almamışım.
Tuz Alımınız Fazlaysa Azaltın, Azsa Arttırın
Aşırı sofra tuzu tüketimi vücutta su tutulmasına neden olur. Bu karın bölgesinin ve diğer vücut bölgelerinin olduğundan daha şişkin görünmesi için bir nedendir. Aslında gıdalar hakkında yeterli bilgiye sahip olursanız gıdalara tuz eklemeden de içerikleriyle yeterince tuzu alabilirsiniz. Bunun yanında aşırı tuz içeren çeşitli çerez, cips gibi kalori değeri yüksek olan gıdalardan da kaçınmalısınız. Bununla birlikte, az tuz almak da çok zararlıdır ve ayrıca tuz tercihinizi kaya tuzu, deniz tuzu gibi doğal tuzlardan yana yapın, rafine tuzları çok tercih etmeyin.
Kaynağı unuttum, not almamışım.
Biraz öyle oldu abla kisa zamanda çok işlerin adamiyim.inan kış geldi geleli günler yetmiyor...neyse sağlık olsun oglum mutlu oldu ya gerisi önemli değil. .
Abla nerden çıkardın senden zayif göründüğümu :) ikimizde çokça spor yapiyoruz eminim sende yeterince sıkı duruyorsundur.boyum uzun olsada spor gecmislerimiz var ikimizinde ve ben sezaryen gobegini toparlamaya calisiyorum.yanyana gelsek aramizda kimse bi fark göremez bence...
Adresleri ver bana, yakınsa giderim.Gezebilsem, bulurum aslında. Haftaiçi zaten mümkün değil, ancak yolumun üstünde olacak.
kadıköy perşembe pazarı ve erenköyde yöresel ürün satan bir yer sana çok uzak canım...
ben 6 ay gezdikten sonra buldum sende gezmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?