Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

cankirituzu sonuna com ekle canım oradaki gerçek tuz onu sole yapıp içebilirsin himalaya yerine o sitede sole yapımını anlatıyor ve faydalarını

KİLO VERENLER

CANANSU60 + %759 :119:
Squaw -%0,636 :119:
Mydenizzz -%0.595:119:
Gulhatun -%0.280 :119:

SABİT KALANLAR

Ekin06:44:

KİLO ALANLAR

Gul_0663 +%1.037
kedi83 + % 0.867
Fmgenc +%0.626
Gurbetçiçeği

YENİLER

umud
bilgeasya
Yaş23

HAMİLELER

prenscim…59,5 kg (başlangıç 54, 19 haftalık)

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

Snowflake84
Kaania
RuweYDaa…
ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13

1 ay önce falan resmini görmüştüm canım oradan çıkardım
bende 3 doğum artı yaş 50 menapoz derken göbek büyüdüde büyüdü spor bile fayda etmiyor 1 cm incelmiyor aylardır..

gercekten miii? Face sagolsun!!
tanistirilmadik ama tahminle benim ben oldugumu bildin ya bravo valla abla:)

Yaş çok büyük etken elbet ama senin rahatsizliginda çok etkiliyor .Canan hocanin dediği gibi zor olsada gidecek inşallah

Eline sağlık ablacim..kilo veren arkadaslar ki çok azız bu hafta koccaman Tebrikler. .canan abla hem birincisin hem prensesin geldi oooo cifte bayram oldu sana:)
Kacamak yapmadan kilo veremeyen arkadaşlar kastir onlar uzulmeyin haftaya inşallah...
Kacamak yapanlar sizede
:)))

karatay mucizesine üye oldum abla dediğin gün 2 kişi üye olmuştu bunlardan birisi diye düşündüm diğer kişi bana arkadaşlık teklif etti baktım buradan başka birisi geriye diğeri kaldı oda sensin

Son düzenleme:
kilo veren herkesi en baştada canan hanımı kutluyorum 1. oldu

ekinciğin büyük başarı elde etti spor yapmayarak aynı kg da kaldı

bendenizde spor yaparak kg alanların 1. oldum

bildirim yapmayanlardan da haftaya bildirim yapmalarını bekliyorum

kaania nın işimi var yoksa fazla kg aldığı için gözümüzemi görünmüyor gelince hesabını soracağız...

10:45 gibi kahvaltımı bitirmiştim. Daha birşey yemedim, eve gidince. Demekki 3 saatten fazla leptin çalışıyor. Acıkma hissi yok. Bugünde spor günüm. :)))

Kaania kesin kaçtı. Ben de şu gr oynamaları görebilsem tartıda daha iyi anlicam aldım mı verdim mi kaldım mı. Geçne haftakiyle ibreyi milim milim kaydedemem ki. 77 nin kıyısında geziniyor işte.

Kaania kesin kaçtı. Ben de şu gr oynamaları görebilsem tartıda daha iyi anlicam aldım mı verdim mi kaldım mı. Geçne haftakiyle ibreyi milim milim kaydedemem ki. 77 nin kıyısında geziniyor işte.

kesin kaçtı hala yok....hastayım diye eşinin getirdiklerini yedi yedi kg aldı .....
yeni tartı gelince senin bildirimini ona göre ayarlarız fmgenc e de öyle yapmıştık ondan sonra sende bir düzene girersin ....

Sağlıklı yaşıyoruza yeşil biberle ekşimek eklemişler. Çökelekte yazınca aklıma geldi, köyden gelince benim sevdiğimi bilirler, verirlerdi. Çökeleği ya tavada, tost makinasında yada fırında kıpkırmızı kızartınca ne lezzetli olurdu. Bazen sade bazende ekmeğin içinde yerdim. Akrabalara bir sorayım. :)

Son düzenleme:

bende biraz önce okudum bayan dikkatimi çekti de senin bahsettiğin bayandı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…