• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

:19:
aramıza hoşgeldiniz :71:

karatay yapmak isteyen herkese topiğimiz açık :87:

bendede haşimato var :50: bendeki B12 ve kansızlık haşimatodan kaynaklanıyor, ilaç kullanıyorum yükseliyor haşimatodan tekrar düşüyor ama karataya başladığımdan beri ilaçsız 2 side yükseldi ilaçla 400 ü zor bulan B12 karatayla 450 lere çıktı :21:
kitaplarda birsürü hastalık var karatayla iyileşen haşimato yok,bende karatay hocayı dinlemeye giden bir arkadaşa haşimatoyu sordutturdum oda karatayla düzelirmi diye, oda demişki; off haşimatomu o çok zor bir hastalık, çok zor kg verir ama geçte olsa verir sakın karatayı bırakmasın devam etsin......

doğru karar vermişsin canım karataya başlamak için karatay sadece zayıflama değil hastalıklardan kurtulmak içinde yapılması gereken beslenme tarzı..bende selülitler bile azaldı şaşırdım zayıfken daha fazlaydı..:52:[/QUOTE

teşekkürler artık aranızdayım hemen kendmden bahsedeyim hemşireyim haftaanın 7 günü deli gibi çalışıyorum nöbetlerde oluna gece ayakta yemeden olmuyor die kendime savunma mekanizması yapayım hemen....
1.70 boyunda bugün itibariyle 78kg tostoparlak biriyim işte :) sanırım son birkaç haftadır tartıyla aramdaki bağı kopartmış tartılmamışım biranda 3kg farkı görünce alnımda vurulmuşa döndüm işin komik tarafıda bir elimde tost varken bir tarafdanda diyetlere bakıyordum iyice saçmalama durumundayım yani....
haşimaton sayesinde neleri kaybettiğimi nelerle uğraştığımı bilsen varyaa onun sayesinde kilo veremiyorum tostoparlağım metabolizmam yavaş hele TSH yükseldiğimde hayattan kopup sadece uyumak istiyorum ve bütün yaşam kalitem bozuluyor hepsinden kötüsüde hayalini kurduğuma bebeğime kavuşamıyorum :(

neyse artık aranızdayım nerden başlayacam neler yapacam bilmiyorum artık hatalrla doğrularla burdayım işte vee pazartesi itibariyle start veriyorummmm :21:

hadi bakalım hayırlısı kararından vazgeçme gerekli herşeyleri alki zararlı şeylere yönelme yanındada kuruyemiş tarzı şeyler hep bulunsun çiğ olacak tabiii

burada çoğu arkadaşımızda bebek istiyor allah inşallah hepinize en kısa zamanda verir topiğimizin bir sürü bebeği olur

Kedicik,önemli bir bilgi bu..teşekkür ederiz..
Ben çankırı kaya tuzu kullanıyorum,rafine edilmemiş..2 sene önce memleketten dönerken almıştım,az kaldı.siparişle getirmem lazım.

Ben tuzu çok sevmiyorum,bu nedenle baş dönmesi,tansiyon düşüklüğü yaşıyorum zaman zaman..yani ben tuzdan kaynaklandığını düşünüyorum...Yemeklerim hep az tuzlu olur,herkes bilir tuzu önceden koyar :)))

Ara arada himayala tuzlu limonlu veya elma sirkeli su yapıyorum..içiyorum..
Edindiğim bil bilgiye göre; bebekler belirli bir miktarda suyun içinde yaşıyor,o su daki tuzun kalitesi çok önemliymiş..O yüzden tuzumuzu kaliteli tüketmeliymişiz,ben önceden de himayala tuzu-limonlu su içerdim..şimdide devam ediyorum..

Gül ablacım,çankırıdan nerden alıyordun sen tuzu bir kere yazmıştın ama unuttum adını..tekrar yazarmısın :))

cankirituzu sonuna com ekle canım oradaki gerçek tuz onu sole yapıp içebilirsin himalaya yerine o sitede sole yapımını anlatıyor ve faydalarını

KİLO VERENLER

CANANSU60 + %759 :72: :65::nazar::nazar::nazar::119::71:
Squaw -%0,636 :nazar::nazar::nazar::119::71:
Mydenizzz -%0.595:nazar::nazar::119::71:
Gulhatun -%0.280 :nazar::119::71:

SABİT KALANLAR

Ekin06:44:

KİLO ALANLAR

Gul_0663 +%1.037:41:
kedi83 + % 0.867:41:
Fmgenc +%0.626:41:
Gurbetçiçeği :41:

YENİLER

umud:21:
bilgeasya:21:
Yaş23:21:

HAMİLELER

prenscim…59,5 kg (başlangıç 54, 19 haftalık)

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

Snowflake84:20:
Kaania :20:
RuweYDaa…:20:
ALPRMUS :20:
Erzurumlu:20:
KZCK:20:
İPEKKIZ13:20:

1 ay önce falan resmini görmüştüm canım oradan çıkardım :1:
bende 3 doğum artı yaş 50 menapoz derken göbek büyüdüde büyüdü spor bile fayda etmiyor 1 cm incelmiyor aylardır..:50:

gercekten miii? Face sagolsun!!
tanistirilmadik ama tahminle benim ben oldugumu bildin ya bravo valla abla:)

Yaş çok büyük etken elbet ama senin rahatsizliginda çok etkiliyor .Canan hocanin dediği gibi zor olsada gidecek inşallah

Hangi market. Varmı netten araştırayım.

Ben baktım sadece İzmir'de varmış şubeleri. Tereci yöresel bakkal diye bir market sadece yöresel ürünler bulunuyor.

Teşekkür ederim. :) Artık arada aldığımla devam ederim, arada muz yerim.

kadıköy perşembe pazarı ve erenköyde yöresel ürün satan bir yer sana çok uzak canım...
ben 6 ay gezdikten sonra buldum sende gezmelisin

Çok uzak bana oralar, Karatay, bu söylediğimi görse sinirlenirdi. :1:

KİLO VERENLER

CANANSU60 + %759 :72: :65::nazar::nazar::nazar::119::71:
Squaw -%0,636 :nazar::nazar::nazar::119::71:
Mydenizzz -%0.595:nazar::nazar::119::71:
Gulhatun -%0.280 :nazar::119::71:

SABİT KALANLAR

Ekin06:44:

KİLO ALANLAR

Gul_0663 +%1.037:41:
kedi83 + % 0.867:41:
Fmgenc +%0.626:41:
Gurbetçiçeği :41:

YENİLER

umud:21:
bilgeasya:21:
Yaş23:21:

HAMİLELER

prenscim…59,5 kg (başlangıç 54, 19 haftalık)

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

Snowflake84:20:
Kaania :20:
RuweYDaa…:20:
ALPRMUS :20:
Erzurumlu:20:
KZCK:20:
İPEKKIZ13:20:

Eline sağlık ablacim..kilo veren arkadaslar ki çok azız bu hafta koccaman Tebrikler. .canan abla hem birincisin hem prensesin geldi oooo cifte bayram oldu sana:)
Kacamak yapmadan kilo veremeyen arkadaşlar kastir onlar uzulmeyin haftaya inşallah...
Kacamak yapanlar sizede:41: :20:
:)))

gercekten miii? Face sagolsun!!
tanistirilmadik ama tahminle benim ben oldugumu bildin ya bravo valla abla:)

Yaş çok büyük etken elbet ama senin rahatsizliginda çok etkiliyor .Canan hocanin dediği gibi zor olsada gidecek inşallah

karatay mucizesine üye oldum abla dediğin gün 2 kişi üye olmuştu bunlardan birisi diye düşündüm diğer kişi bana arkadaşlık teklif etti baktım buradan başka birisi geriye diğeri kaldı oda sensin

Teşekkür ederim. :) Artık arada aldığımla devam ederim, arada muz yerim.

hemde ne sinirlenir :20:
bas bas bağırıyor yumurta marketten yemeyin yakındaki köylere serbest gezen tavuk yumurtası bulunan yerlere gidin alın diye ...

Yumurtayı organik olanı alıp yiyeceğim artık, markette buldum zaten. Hatta Karatay sayfasında yazıyordu, artık serbest dolaşan tavuk yumurtası üretiliyor diye. Başka organik yazanlar var ama üzerinde serbest dolaşan yazmadığı için onu almadım. Üzerinde serbest dolaşan yazanları alabiliyoruz. :52:
Hiç uzak değil, gidin hafta sonu köylere alın doğal şeyleri diyordu, ben uzak diyorum ama gidemem yinede. :1:

Son düzenleme:
kilo veren herkesi en baştada canan hanımı kutluyorum 1. oldu:46:

ekinciğin büyük başarı elde etti spor yapmayarak aynı kg da kaldı:52:

bendenizde spor yaparak kg alanların 1. oldum:9:

bildirim yapmayanlardan da haftaya bildirim yapmalarını bekliyorum:20:

kaania nın işimi var yoksa fazla kg aldığı için gözümüzemi görünmüyor gelince hesabını soracağız...:36::36::36:

Yumurtayı organik olanı alıp yiyeceğim artık, markette buldum zaten. Hatta Karatay sayfasında yazıyordu, artık serbest dolaşan tavuk yumurtası üretiliyor diye. Başka organik yazanlar var ama üzerinde serbest dolaşan yazmadığı için onu almadım. Üzerinde serbest dolaşan yazanları alabiliyoruz. :52:
Hiç uzak değil, gidin hafta sonu köylere alın doğal şeyleri diyordu, ben uzak diyorum ama gidemem yinede. :1:

bende araba olduğu halde gitmiyordumki 1 saat uzakta köylük yerler 1 git 1 gel 2 saat birsürü benzin gider diye organik alıyordum ...:9:

10:45 gibi kahvaltımı bitirmiştim. Daha birşey yemedim, eve gidince. Demekki 3 saatten fazla leptin çalışıyor. Acıkma hissi yok. Bugünde spor günüm. :)))

kilo veren herkesi en baştada canan hanımı kutluyorum 1. oldu:46:

ekinciğin büyük başarı elde etti spor yapmayarak aynı kg da kaldı:52:

bendenizde spor yaparak kg alanların 1. oldum:9:

bildirim yapmayanlardan da haftaya bildirim yapmalarını bekliyorum:20:

kaania nın işimi var yoksa fazla kg aldığı için gözümüzemi görünmüyor gelince hesabını soracağız...:36::36::36:

Kaania kesin kaçtı. Ben de şu gr oynamaları görebilsem tartıda daha iyi anlicam aldım mı verdim mi kaldım mı. Geçne haftakiyle ibreyi milim milim kaydedemem ki. 77 nin kıyısında geziniyor işte. :52::52:

Kaania kesin kaçtı. Ben de şu gr oynamaları görebilsem tartıda daha iyi anlicam aldım mı verdim mi kaldım mı. Geçne haftakiyle ibreyi milim milim kaydedemem ki. 77 nin kıyısında geziniyor işte. :52::52:

kesin kaçtı hala yok....hastayım diye eşinin getirdiklerini yedi yedi kg aldı .....:9:
yeni tartı gelince senin bildirimini ona göre ayarlarız fmgenc e de öyle yapmıştık ondan sonra sende bir düzene girersin ....

Sağlıklı yaşıyoruza yeşil biberle ekşimek eklemişler. Çökelekte yazınca aklıma geldi, köyden gelince benim sevdiğimi bilirler, verirlerdi. Çökeleği ya tavada, tost makinasında yada fırında kıpkırmızı kızartınca ne lezzetli olurdu. Bazen sade bazende ekmeğin içinde yerdim. Akrabalara bir sorayım. :)

Son düzenleme:
Sağlıklı yaşıyoruza yeşil biberle ekşimek eklemişler. Çökelekte yazınca aklıma geldi, köyden gelince benim sevdiğimi bilirler, verirlerdi. Çökeleği ya tavada, tost makinasında yada fırında kıpkırmızı kızartınca ne lezzetli olurdu. Bazen sade bazende ekmeğin içinde yerdim. Akrabalara bir sorayım. :)

bende biraz önce okudum bayan dikkatimi çekti de senin bahsettiğin bayandı:)

Back