Günaydın ,hayırlı cumalar...
Bugün çok hareketli başladık güne,hem evde hem işyerin de :)))))
Dün;
Sabah,tereyağında yumurta ile kkk
Öğlen,mercimek çorbası-çiğ köfte dürüm bol yeşilikli-ayran
Akşam ,kıymalı patlıcan oturtma-sebze çorbası-pirinç pilavı(aylardır evde yapmıyorum,eşim özlemiştir tereyağlı yaptım,gerçekten özlemişler :)) ben 5-6 kaşık yedim bu da benim kaçamağım olsun...zaten hamileliğimden beri yemiyorum) salata-ayran..
Aralarda limonlu su-su ,meyve hiç yememişim dün onu farkettim :))
Pazardan kırmızı havuç aldım ilk kez,tadı turuncu havuçtan farklı değil,böyle bir havuç aslında varmı yoksa dna sı ile mi oynanmış ?? Varmı bileniniz ??
Herkes çok çok iyidir inşallah ,buralardayım...
Gül ablacım; bebek karyolası örtüsünü bitince paylaşırmısın..çok merak ettim..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 59,50
Fark: 500 gr
Toplam fark :5,5 kg.
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş (artırdım ,artık haftaiçi hergün yürüyorum)
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Sayfamız ve bizler için
Var prenscim. O kırmızı havuç şalgamın ta kendisi oluyor :)
rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 78.5
bu hafta:78
fark: 500 GR
toplam fark: 2 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 62
Kırmızı pancarı ben de çok seviyorum. Salatalara katıyorum ya da turp, havuç, kırmızı pancar salata yapıyorum çok güzel oluyor. Rengi de harika, hem de doğal antioksidan. Dilimleyim üzerine limon sıkıp da güzel oluyor turp gibi. Her türlü yenirDoğrudur,netten bakıyorum kimi yerde şalgam..kimi yerde kırmızı havuç :))
Şalgamı ben kırmızı pancarla karıştırıyormuşum o zaman..
Kırmızı pancarda alıyorum ben artık şalgamda almaya devam ederim..salataya çok güzel yakışıyor,kan yapıyormuş..ben bol bol tüketim,kan depolarımı bebek bitiriyor :)))
rumuz: Ekin06
başlangıç tarihi: 21 Ekim
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 77
bu hafta:77
fark: 0
toplam fark: -3
beden: 42-44
spor: Hergün yan gelip yatmak, kocaya yemek hazırlamak, bulaşık toplamak, 5 kat merdiven inip çıkmak(evdeki merdivenleri de sayarsak 6)
boy:1.65
hedef: 65
yüzde: -
Yaw spor kısmı hep boş kalıyor bende bu hafta doldurayım bari dedimNeyse haftaya yazacak daha iyi şeylerim olacakn umarım. Ayrıca tartım digital değil o yüzden sapmaarı göremiyorum. Eşimle koşu bandı alırken almıştık dedik ki ibreli çabuk bozulmaz. NEyse dün internetten bir tane de digital aldım. Gelsin onda gr ları da görebilirim umarım. Keşke evdeki tartım fazla tartıyor olsa
Deme abla yaaaaaaa. Atarım o zaman tartıyı camdan aşağı hangisi düşük tartıyorsa o kalır benimlehergün yan yatıp kg almıyorsun ya oda önemli...biz canımızı çıkarıyoruz hemde artı çıkıyoruz
gelen gideni aratır canım bazı dijitaller fazla tartıyor ben ilk aldığımda 3 kg fark olmuştu, yeni alan 3-4 arkadaştada farketti fmgecn tede farketti hep fazla çıktılar
Az kalmış kedicik ha gayret. Eğer biraz daha lavaş yersen bir de yanına lahmacun eklersen hedef kilona ulşaırsınBu arada bu sabah ben 5 tibet egzersizi yaptım :81::81:
demedim mi ekinde yakında başlar diye ilk adımı atmış bileyüzümü kara çıkarmadı.....
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Bugün çok hareketli başladık güne,hem evde hem işyerin de :)))))
Dün;
Sabah,tereyağında yumurta ile kkk
Öğlen,mercimek çorbası-çiğ köfte dürüm bol yeşilikli-ayran
Akşam ,kıymalı patlıcan oturtma-sebze çorbası-pirinç pilavı(aylardır evde yapmıyorum,eşim özlemiştir tereyağlı yaptım,gerçekten özlemişler :)) ben 5-6 kaşık yedim bu da benim kaçamağım olsun...zaten hamileliğimden beri yemiyorum) salata-ayran..
Aralarda limonlu su-su ,meyve hiç yememişim dün onu farkettim :))
Pazardan kırmızı havuç aldım ilk kez,tadı turuncu havuçtan farklı değil,böyle bir havuç aslında varmı yoksa dna sı ile mi oynanmış ?? Varmı bileniniz ??
Herkes çok çok iyidir inşallah ,buralardayım...
Gül ablacım; bebek karyolası örtüsünü bitince paylaşırmısın..çok merak ettim..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 59,50
Fark: 500 gr
Toplam fark :5,5 kg.
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş (artırdım ,artık haftaiçi hergün yürüyorum)
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Sayfamız ve bizler için
Dün Sabah 07.30 maalesef kahvaltı yok.
Bugün Sabah 08.00 (işyerinde) Süper Kahvaltı Roka bol limonlu, Yumurta zeytinyağlı pulbiberli, Peynir Zeytin Limonlu Çay
Dün Öğlen 12.00 Et Döner Şehriye Çorbası Haydari
Arada Ayran İçtim.
Bugün Öğlen 12.00 Mercimek Çorbası Yoğurt Salata
Dün Akşam Ev yoğurdu Zeytinyağlı Kereviz Sebze Çorbası
Bu akşam misafirim var. Menü henüz belli değil.
Aralarda Limonlu Yeşilçay 2 lt su.
Deme abla yaaaaaaa. Atarım o zaman tartıyı camdan aşağı hangisi düşük tartıyorsa o kalır benimle
Woooow, etkilerini paylaşırsın. Eğer okuduysan hangi etkileri oluyor. Bakalım sende olacakmı.
Senin söylemen gerekiyormuş. kedininde karnı dümdüz olacak diye söylermisin.
günaydın canım
tabii paylaşırım uyduruk bi model di delikli olunca örtüye çevirdimarar ara diğer yaptıklarımıda paylaşırım 3. çocuğuma (2.kızıma) hamileyken 2 kız olacak ilerde ranzada yatarlar diye ranzaya 2 tane örtü ördüm tek şişle pembe -beyaz kareli,üste örteceğimi battaniye gibi düz yaptım, alta örteceğimin 2 tarafına karyola örtüsü gibi fırfır yaptım ...model uydurmaya bayılırım fırfırlarıda uydurdum...
sen bizden az kg almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?