• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarim herbirinize teker teker hayirli aksamlar dilerim,Gulcugum,kedicigim,prenscigim,ekincigim,mydenizzzcigim hepinizin candan msj.larinizi yuregimde hissettim,ne kadar duydulu yazmissiniz herbiriniz.Simdi ozel siparislerimi bitirdim cok sukur,firin sutlac,kuru meyvali kek-tarcinli,zencefilli-,firinda makarna-su boregi tarzinda-maydanoz,beyaz peynie ve besamel salcali,hepsi hazir prensesimi bekliyoruz.Kismetse yarin almaya gitmeden ,ozel kucuk bir masasi var ,onu da hazirlar oyle gidip getiririm.Gorusmek uzere canlarim,hepinizi opuyorum.

Massallah massallah prensesin menu istekleri hazirlanmis ellerinize saglik sizin icin ne buyuk mutluluk sizden biseyler istemesi ve gelincede yemesi...allah mutlulugunuzu daim etsin onu hep mutlu gorun

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 11:00
Fındık, kaju fıstık, 1 tane incir kurusu
Portakal
Dereotu, domates, kekik, pulbiber
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
LAVAŞ
Siyah çay

Melisa Çayı

18:00
Taze fasülye
Havuç, kırmızı lahana salatası (yağı maalesef riveria idi ve limonlu)

19:30
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Lavaş i da buyuk harflerle yazmiski ben yiyorum siz yiyemiyorsunuz oh olsun diye:):):)

Lavaş i da buyuk harflerle yazmiski ben yiyorum siz yiyemiyorsunuz oh olsun diye:):):)

$12.gif $12.gif $12.gif $12.gif $12.gif Portakalla, incir kurusunuda küçük harflerle yazdım göremeyesin diye. :1:

Lavaş'ı yerken gözüm ikinciye de takıldı, burnumda kokusu, birde tavada kızarttım kıtır kıtır. Ama yemedim ikinciyi. :)

Sabah 10:30 2 yumurta 12 zeytin fındık badem ve 1 bardak düt
Öğlen 15:00 1 kase cevizli nar
Akşam 18:00 2 kase çorba ve turşu
Saat araları tuhaf oldu ama narı yiyince midem kıyıldı. Acıkır gibi oldum.
Bir de saat 19:00 gibi iğde yedim ben:59:

Bende gormedim zaten olmayan şişe camli gozluklerimi bulamadigim icin :):):)
Lavaş'ı yerken gözüm ikinciye de takıldı, burnumda kokusu, birde tavada kızarttım kıtır kıtır. Ama yemedim ikinciyi. :)
iyiki yememissin izin verdik diye canimizi cektirene kadar da yemen gerekmez dimi yiyebilen var yiyemeyen var yarin tarti gunu var var da vaar;):):)

:16::16: en güzel akşamlar sizlerin olsun... canan hanım prensesinizle güzel bi haftasonu dilerimm.mutluluğunuz hep daim olsun. Allahım sizi yanından başınan eksik etmesin prensesinizin.. sizin yazdıklarınız beni çok duygulandırıyor ...

menümm sabah kkk bir yumurta yedim.. tok kalkıyorum garip bi şekilde zor yiyorum.. ıslatılmış gün kurusu 4tane
öğlen yarım lahmacun cacık bol salata. bu hafta iki oldu :57: lahmacun
akşam bi tabak kıymalı karnıbahar yemeğ..i biraz yoğurt biraz yeşil salata

3lt su bitecek.. gün boyu bitki çayları ve türk kahvesi içildi..
bacaklarım ağrıyo hamlamış sanki tembel vücudum spordan.. lesslie yapmayı düşünüyorum. inşallah yarına daha çok ağrımaz..

Son düzenleme:
:16::16: en güzel akşamlar sizlerin olsun... canan hanım prensesinizle güzel bi haftasonu dilerimm.mutluluğunuz hep daim olsun. Allahım sizi yanından başınan eksik etmesin prensesinizin.. sizin yazdıklarınız beni çok duygulandırıyor ...

menümm sabah kkk bir yumurta yedim.. tok kalkıyorum garip bi şekilde zor yiyorum.. ıslatılmış gün kurusu 4tane

bacaklarım ağrıyo hamlamış sanki tembel vücudum spordan.. lesslie yapmayı düşünüyorum. inşallah yarına daha çok ağrımaz..

Afiyet olsun canim
Sen hatani biliyorsun kendinide cezalandirdin baskasina gerek kalmadi :) tartida eksi cikarsaan agri sizi kalmaz:)

Bende gormedim zaten olmayan şişe camli gozluklerimi bulamadigim icin :):):)
iyiki yememissin izin verdik diye canimizi cektirene kadar da yemen gerekmez dimi yiyebilen var yiyemeyen var yarin tarti gunu var var da vaar;):):)

Yarın zaten ben fazla çıkacağım. :)

Lahmacun'u bir ben yiyemedim, ondan eksik kaldım. :37: Ama yakın zamanda onu da yemeyi düşünüyorum. :39:
Ben sabahları kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum, keşke senin gibi olsam.

Tarçın çayımı içiyorum şu an, ek olarak toz tarçında eklemiştim ama beğenmedim.

İyi geceler bu gece biraz sessiz mi kalmis topigimiz, sabah tarti günü umarım hepimiz hafif cikariz
Bu sabah yine süper bi Kkk bademle birlikte ve süt
Ara yogurt ve 1 tane içli köfte

Aksam 19.00 tarhana çorbası, kozlenmis patlican ve Kırmızı biber yogurt havuc ve turp salatası

Su3lt, 1 yeşil çay
Spor: jillian 2/5 10 dk mekik

Sabah görüşürüz:)))

İyi geceler bu gece biraz sessiz mi kalmis topigimiz, sabah tarti günü umarım hepimiz hafif cikariz
Bu sabah yine süper bi Kkk bademle birlikte ve süt
Ara yogurt ve 1 tane içli köfte

Aksam 19.00 tarhana çorbası, kozlenmis patlican ve Kırmızı biber yogurt havuc ve turp salatası

Su3lt, 1 yeşil çay
Spor: jillian 2/5 10 dk mekik

Sabah görüşürüz:)))

Bende girince ayni seyi dusundum kimseler yok diye .....kedi, sen ve ben :) bende hem tv seyrediyorum hem orgu oruyorum arada birde cepten girip bakiyorum

Bende girince ayni seyi dusundum kimseler yok diye .....kedi, sen ve ben :) bende hem tv seyrediyorum hem orgu oruyorum arada birde cepten girip bakiyorum

Oh yine ayni anda bir çok seyi yapiyorsun.bende ütü yaptım, mekik cektim oglumun odevi derken bu saat oldu.simdi de bebegimi uyutuyorum bu aksam bana kaldi.bi kaç aksamdir esim yapiyordu o işi:1:

bende şimdi sporumu yaptım geldimm:21: iple atladım 70 kez ,zor oldu ilkinde. kedicim sen 1000 taneyi nasıl yaptınn helal sana :46: leslie 3 fast mil yaptım.. her video da coşuyo bu kadın :9: hem o kadar konuşup hemde o kadar hızlı o hareketleri nasıl yapıyor anlamadım:52: ben nefes mi alım karnımı mı sıkı tutayım yoksa hareketyeri mi yapayım :52: yetişemiyorum.. 100tanede oklava hareketi.. bugünlük bu kadar.. yarına ümidim pek yok gibi inşallah vermişimdir.. yarın herkes tartıda eksileri görsünnn inşallahhhhhh... hepinize iyi geceler:16:

Oh yine ayni anda bir çok seyi yapiyorsun.bende ütü yaptım, mekik cektim oglumun odevi derken bu saat oldu.simdi de bebegimi uyutuyorum bu aksam bana kaldi.bi kaç aksamdir esim yapiyordu o işi:1:
Hepimizde birbirimizden marifetliyiz :) hic bikmadan usanmadan her seyi hallattik yine karatayin verdigi enerji bu olsa gerek:)

bende şimdi sporumu yaptım geldimm:21: iple atladım 70 kez ,zor oldu ilkinde. kedicim sen 1000 taneyi nasıl yaptınn helal sana :46: leslie 3 fast mil yaptım.. her video da coşuyo bu kadın :9: hem o kadar konuşup hemde o kadar hızlı o hareketleri nasıl yapıyor anlamadım:52: ben nefes mi alım karnımı mı sıkı tutayım yoksa hareketyeri mi yapayım :52: yetişemiyorum.. 100tanede oklava hareketi.. bugünlük bu kadar.. yarına ümidim pek yok gibi inşallah vermişimdir.. yarın herkes tartıda eksileri görsünnn inşallahhhhhh... hepinize iyi geceler:16:
Kedi herkesi cossturuyor insanin spor yaptikca yapasi geliyor,,,evet ya kadin hic susmuyor ben cogu zaman sesini kısıyorum

Hayırdır torun felan mı geliyor yoksa :34:

Nerdeeee oglan 27 yasina geldi daha askerlik yapmadiki evlennip coluk cocuk sahibi olsun :( evde bir suru beyaz ip varmis kendime hirka diye tig ile enini tumden basladim 10 cm ordum vazgectim birsuru orgu hirka var giymiyorum bunumu giyecegim dedim..ne yapsam derken baktim eni 1 mt fazla aralara pastel renkler le cizgiler koyup yatak ortusu yapayim dedim ,,,,,buyukleri bitirdim sira bebege geldi :). Hepsinin ceyizine yatak ortusu ordum sirada kkizkardesim var onunda motifleri tamamda birlesecek 2 senedir bekliyor:)

Back