günaydınnnnnn
hayırlı cumalar arkadaşlarr.. hemen bildirimi yapayım
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 64
bu hafta:64.4
fark:+400 gr
toplam fark:1.4
beden:38-40
boy:1.58
hedef:53
yüzde:.+0.626
gittikçe artıya dönmeye başladı bu offfff
rumuz:gulhatun
başlangıç tarihi:20/10/2013
başlangıç kilo:112
geçen hafta: 107,1
bu hafta:106,8
fark:-300
toplam fark:5200
beden:48
boy:1.64
hedef:70
yüzde:
nese en azından artı değil ben kaplumbaga misali yavas yavas gidecegim öle görünüyor.
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.1
bu hafta:46.5
fark: +400 gr
toplam fark: -3.5 kg
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: 0.867
100 tane kadar yapıyorum, sonra su içiyorum yada aralarda squat hareketini yapıyorum, şimdi birde jillianda bacak kaldırma var onuda ekledim. Sonra ne kadar atlayabilirsem yorulana kadar atlıyorum, yine biraz ara veriyorum ama soğumamak için biraz hareket etmek gerekiyor.bende şimdi sporumu yaptım geldimmiple atladım 70 kez ,zor oldu ilkinde. kedicim sen 1000 taneyi nasıl yaptınn helal sana leslie 3 fast mil yaptım.. her video da coşuyo bu kadın hem o kadar konuşup hemde o kadar hızlı o hareketleri nasıl yapıyor anlamadım ben nefes mi alım karnımı mı sıkı tutayım yoksa hareketyeri mi yapayım yetişemiyorum.. 100tanede oklava hareketi.. bugünlük bu kadar.. yarına ümidim pek yok gibi inşallah vermişimdir.. yarın herkes tartıda eksileri görsünnn inşallahhhhhh... hepinize iyi geceler
Kedi herkesi cossturuyor insanin spor yaptikca yapasi geliyor,,,evet ya kadin hic susmuyor ben cogu zaman sesini kısıyorum
Günaydın tüm arkadaslara
Cumaniz mubarek olsun
Vaktim cokaz .okula cikiyorum.yerli mali kutlamasi var
Yuzdemi hesaplayamadim ozur dileri gul abla
Başlangıç:68.9
Geçen hafta:67.2
Bu hafta:66.8
Fark:- 400 gr
Yas:35
Boy:1.65
Gelince görüşürüz hoscakalin:)
100 tane kadar yapıyorum, sonra su içiyorum yada aralarda squat hareketini yapıyorum, şimdi birde jillianda bacak kaldırma var onuda ekledim. Sonra ne kadar atlayabilirsem yorulana kadar atlıyorum, yine biraz ara veriyorum ama soğumamak için biraz hareket etmek gerekiyor.
Ben coşturuyorsam sevinirim, fmgenc'in içinde varmış yapmak. Ekin hala başlamadı birşeye.Organik yumurta ve sirkemin fotolarını ekleyeceğim.
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.1
bu hafta:46.5
fark: +400 gr
toplam fark: -3.5 kg
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: 0.867
EKİN de yakında başlar kış olmasına rağmen motivasyon arttıkça artıyor
Az kalmış kedicik ha gayret. Eğer biraz daha lavaş yersen bir de yanına lahmacun eklersen hedef kilona ulşaırsınBu arada bu sabah ben 5 tibet egzersizi yaptım :81::81:
Bugün 5 tibet egzersizleriyle başladım bakalım. Hafta sonu da ip alacağım kendimeEKİN de yakında başlar kış olmasına rağmen motivasyon arttıkça artıyor
Bugün 5 tibet egzersizleriyle başladım bakalım. Hafta sonu da ip alacağım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?