Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Alışırım elbette,herşeyin hayırlısı..

Gözün aydın, prensesinizle mutlu, huzurlu bir hafta sonu dilerim.

öğlen kendimi zor tuttum yürüyüşe çıkıp aletlerle çalışayım diye az daha dağlara vuracaktım kendimi

akşam eve giderken 20 dkk yürüyorum zaten vücut 20 dkk dan sonra yag yakmaya başlıyor benim yürüyüşüm hiç yağ yakmadan bitmiş oluyor, eve 5 dkk kalan mesafede park var bende 2 haftadır parkta 15-20 dkk spor yaparak yağ yakmaya çalışıyorum bugünde öyle yapayım diye düşünüyorum boşa vakit geçmesin...

gözünaydın canımmmmm
ne mutlu sana prensesinle doyasıya 2 gün geçireceksin, kek siparişi verdimi yine
hazırlıkların kolay gelsin

Tabii boşa vakit gecirmemek en iyisi ama yarin tarti günü ya o yüzden demistim..kaslarda su tutulumu olmaz eksi cikarsin diye..
Sana diyorum abla ama bende şimdi bebegimi uyutuyorum.buyuk oglum gelmeden yapayim sporumu akşama kalinca iyice gözümde büyüyor. Aksamada ütü yaparim birde oglumun odevlerine yardımcı olurum, bos durmak yok:)

Bacagi kaldırarak yapilan hareketi bende çok sevdim, dumbella yapilan zor yaaa ama yapiyorum
sadece bir ileri bir geri diz kirma hareketi var gormussundur o çok zorluyor beni.dunden itibaren onu bacagi kaldırarak yapilanla değiştirdim.
Buppees zor görünüyor. Jill de benzerleri var evet ama ordaki şinavi yarim cekebiliyorum bu benim kollari mahveder, yinede bu gün bi deneyim:)

alışınca vücud istiyor ...bugün yapmayayım dizlerim ağrıyor diyorum duramıyorum düz yolda rahat yürüyorum merdiven ve yokuş olmamalı ... sabah merdivenleri zor indim, bankadan para çekip dolmuşa biner giderim diye düşündüm...düz yol yürürken ağrı geçti bankadan para çektim aman şimdi dolmuş bekleyene kadar yürür giderim havada idare eder dedim yürüyerek geldim 20 dkk...

evet ya biz kadınların hali nolacak böyle bir işi bitirmeden diğerlerinin planlarını yapıp hepsininde üstesinden geliyoruz ama canımızda çıkıyor

dünki menüm...

sabah ....KKK

akşam...önceki günden kalan çorba, lahana, salata, yoğurt, turşu, omega 3 hapları

spor: .....sabah-akşam 20 şer dkk yürüyüş
öğlen...35 dkk yürüyüş,40 dkk parkta aletlerle spor

Son düzenleme:

ne kadar güzel, çok sevindim senin adına canan abla,öp kokla doyasıya kızını,Allah ayırmasın iki cihandada evlat gibi var mı yaa
Güzel bi 2 gün dilerim ablacım size ailece

alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor, her alışkanlık spor gibi olsa..sabah bende yapmasam mı diye çok gidip geldim ama sonra duramadım..yarın tartıda artı da çıksam şu jillianı bitirmeden rahat yok bana

abla bazen eşim yardım eder ev işlerinde sağolsun, sonrada ooo ne çok şey yapmışım aferin bana falan yapar, ne kadar hassassın ben bunların kat kat fazlasını her gün yapıyorum diyorum şaşırıyorummmm..Biz kadınlar güçlü kadınlarız vesselam

Afiyet olsun gül ablacım..lahanayı çiğmi yiyorsun,ben dün pazardan turşuluk için almıştım..kesip çiğ çiğ yiyecektim ama fırsat bulamadım,misafirim vardı..

Lahana idrar söktürdüğü için bana çok iyi gelir diye düşünmüştüm,üşütmeden dolay hep baskı var kasıklarımda ara ara sızlıyor,tuvalete gidiyorum çok az ..kusura bakmayın bu arada :)) Lahana bu konuda çok çok faydalı...

Mydenizz avatarını bende çok beğendim....
Kadınlar güçlü gerçekten çok çok katılıyorum size..
Akşam bu halimle neye yetişeceğimi şaşırdım..yerli malı..sınavları..performans ödevleri..yemek..evi topla..misafir..
Eşimde yardım eder ama olmuyor benim kadar yapamaz,geç geliyor kendi işi olduğu için..çok da yoruluyor ama yinede ne dersem yapıyor..

Evet onu gördüm, lunges hareketi. Kalça ve bacak için, o hareket zaten benim programımda da vardı ama dün yapamadım, zorladı beni son zamanlarda. Şimdilik yapamıyorum.
Burpees bana da zor geliyordu, yapamayacağımı düşünüyordum, ama gayet rahat yaptım. Sadece nefes alırken şaşırıyorum, nerede alıp vereceğim diye, inşallah onada alışacağım.
Bugün dene, haber ver yapabildinmi yapamadınmı. :)

Teşekkür ederim prenscim kedinin önerdiği topik sagolsun daha yüzlerce var:)
Maşallah eşinize ne güzel duyarli birisi demekki
Kolay değil her seye yetişmek sorumluluklarimiz çok fazla...bazen destek gerekebiliyor...

Canlarim herbirinize teker teker hayirli aksamlar dilerim,Gulcugum,kedicigim,prenscigim,ekincigim,mydenizzzcigim hepinizin candan msj.larinizi yuregimde hissettim,ne kadar duydulu yazmissiniz herbiriniz.Simdi ozel siparislerimi bitirdim cok sukur,firin sutlac,kuru meyvali kek-tarcinli,zencefilli-,firinda makarna-su boregi tarzinda-maydanoz,beyaz peynie ve besamel salcali,hepsi hazir prensesimi bekliyoruz.Kismetse yarin almaya gitmeden ,ozel kucuk bir masasi var ,onu da hazirlar oyle gidip getiririm.Gorusmek uzere canlarim,hepinizi opuyorum.

lahananin disini yemege kullaniyorum, ortasini salataya ,icinide tursuya atiyorum.....bazen sade yapiyorum bazende kara lahanayla karisik sirkeli guzeel oluyor

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 11:00
Fındık, kaju fıstık, 1 tane incir kurusu
Portakal
Dereotu, domates, kekik, pulbiber
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
LAVAŞ
Siyah çay

Melisa Çayı

18:00
Taze fasülye
Havuç, kırmızı lahana salatası (yağı maalesef riveria idi ve limonlu)

19:30
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…