Gözünüz aydın. Umarım keyifli mutlu 2 gün geçirisiniz hepbirlikte.
iyi olduğuna sevindim canım
ne kadar duygusalsın gerçekten, bunlar küçük değişiklikler hayatta o kadar büyük değişiklikler oluyorki onlara bile alışıyoruz sende alışırsın.... tebdili mekanda ferahlık vardır derler..
Değişiklik bazen iyidir, işyerini değiştirmiyorsun sonuçta, sadece mekan değişiyor. Hem taşınacağınız yer daha iyiymiş.
İnşallah iyi olur orası bizim için..
Can dostlarim,hepinize simsicak merhabalar .Cok sukur bugun cooook sevincliyim ,prenses kizim kismetse yarin ve cumartesi gunu eve gelebilecek .Insallah doyasiya opup koklayabilecegim.Hemen sizlerle paylasmak istedim .Kismetse birazdan cikip ufak tefek ozel ve sabit istekleri var onlari alip gelirse.Yeterki gozleri isildasin bana yeter .Hepinizi opuyorum .
Çok sevindim,doya doya iki gün geçireceksiniz..ne güzel..
bende bişeyler yedim,yürüyüş yapıp gelicem..
Alışırım elbette,herşeyin hayırlısı..
Değişiklik bazen iyidir, işyerini değiştirmiyorsun sonuçta, sadece mekan değişiyor. Hem taşınacağınız yer daha iyiymiş.
İnşallah iyi olur orası bizim için..
Çok sevindim,doya doya iki gün geçireceksiniz..ne güzel..
bende bişeyler yedim,yürüyüş yapıp gelicem..
Canim prenscigim ,Iyilik haberlerinize Cok memnun oldum .Icimden bir ses seni ve bebegini cok guzel seylerin bekledigini soyluyor yuce rabbimin izniyle .Hayirlara vesile olsun insaallah.
Can dostlarim,hepinize simsicak merhabalar .Cok sukur bugun cooook sevincliyim ,prenses kizim kismetse yarin ve cumartesi gunu eve gelebilecek .Insallah doyasiya opup koklayabilecegim.Hemen sizlerle paylasmak istedim .Kismetse birazdan cikip ufak tefek ozel ve sabit istekleri var onlari alip gelirse.Yeterki gozleri isildasin bana yeter .Hepinizi opuyorum .
Alışırım elbette,herşeyin hayırlısı..
Canim prenscigim ,Iyilik haberlerinize Cok memnun oldum .Icimden bir ses seni ve bebegini cok guzel seylerin bekledigini soyluyor yuce rabbimin izniyle .Hayirlara vesile olsun insaallah.
:)) Yaşadığım duygusallığın üzerine ,mesajınızla gözlerim doldu..çok teşekkür ederim..Yüreğinize sağlık..
teşekkürler abla,çok cici di mi? tam benlik bi avatar oldu
dün bi kanalda yine bi uzman diyor haftada bir tartılın sindirim sistemimizdeki doluluk yapılan spor bile artı çıkma sebebi bu da moralinizi bozar falan filannnn..ben ilk defa deniyorum bu kadar uzun arayı
bakalım yarına inşşşşş yüzümüz güler..abla bu gün spor yapma istersen
öğlen kendimi zor tuttum yürüyüşe çıkıp aletlerle çalışayım diye az daha dağlara vuracaktım kendimi
akşam eve giderken 20 dkk yürüyorum zaten vücut 20 dkk dan sonra yag yakmaya başlıyor benim yürüyüşüm hiç yağ yakmadan bitmiş oluyor, eve 5 dkk kalan mesafede park var bende 2 haftadır parkta 15-20 dkk spor yaparak yağ yakmaya çalışıyorum bugünde öyle yapayım diye düşünüyorum boşa vakit geçmesin...
Dün bacağı kaldırarak yapılan hareketi aralarda birkaç kere yaptım, o hareketi sevdim. Ama elde dumbella yapılanı yapmadım. Aslında direk karna yönelik demiştin. Birde biraz yorucu ve yağ yakmaya yardımcı olan bir hareket, buppees hareketi paylaşmıştım.
Yani 2 tane hareket ekledim.
[video=youtube_share;PYfNA_lmkHM]http://youtu.be/PYfNA_lmkHM[/video]
Tabii boşa vakit gecirmemek en iyisi ama yarin tarti günü ya o yüzden demistim..kaslarda su tutulumu olmaz eksi cikarsin diye..
Sana diyorum abla ama bende şimdi bebegimi uyutuyorum.buyuk oglum gelmeden yapayim sporumu akşama kalinca iyice gözümde büyüyor. Aksamada ütü yaparim birde oglumun odevlerine yardımcı olurum, bos durmak yok:)
alışınca vücud istiyor ...bugün yapmayayım dizlerim ağrıyor diyorum duramıyorum düz yolda rahat yürüyorum merdiven ve yokuş olmamalı... sabah merdivenleri zor indim, bankadan para çekip dolmuşa biner giderim diye düşündüm...düz yol yürürken ağrı geçti bankadan para çektim aman şimdi dolmuş bekleyene kadar yürür giderim havada idare eder dedim yürüyerek geldim 20 dkk...
evet ya biz kadınların hali nolacak böyle bir işi bitirmeden diğerlerinin planlarını yapıp hepsininde üstesinden geliyoruzama canımızda çıkıyor
dünki menüm...
sabah....KKK
akşam...önceki günden kalan çorba, lahana, salata, yoğurt, turşu, omega 3 hapları
spor:.....sabah-akşam 20 şer dkk yürüyüş
öğlen...35 dkk yürüyüş,40 dkk parkta aletlerle spor
alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor, her alışkanlık spor gibi olsa..sabah bende yapmasam mı diye çok gidip geldim ama sonra duramadım..yarın tartıda artı da çıksam şu jillianı bitirmeden rahat yok bana
abla bazen eşim yardım eder ev işlerinde sağolsun, sonrada ooo ne çok şey yapmışım aferin bana falan yapar, ne kadar hassassın ben bunların kat kat fazlasını her gün yapıyorum diyorum şaşırıyorummmm..Biz kadınlar güçlü kadınlarız vesselam
Bacagi kaldırarak yapilan hareketi bende çok sevdim, dumbella yapilan zor yaaa ama yapiyorum
sadece bir ileri bir geri diz kirma hareketi var gormussundur o çok zorluyor beni.dunden itibaren onu bacagi kaldırarak yapilanla değiştirdim.
Buppees zor görünüyor. Jill de benzerleri var evet ama ordaki şinavi yarim cekebiliyorum bu benim kollari mahveder, yinede bu gün bi deneyim:)
Afiyet olsun gül ablacım..lahanayı çiğmi yiyorsun,ben dün pazardan turşuluk için almıştım..kesip çiğ çiğ yiyecektim ama fırsat bulamadım,misafirim vardı..
Lahana idrar söktürdüğü için bana çok iyi gelir diye düşünmüştüm,üşütmeden dolay hep baskı var kasıklarımda ara ara sızlıyor,tuvalete gidiyorum çok az ..kusura bakmayın bu arada :)) Lahana bu konuda çok çok faydalı...
Mydenizz avatarını bende çok beğendim....
Kadınlar güçlü gerçekten çok çok katılıyorum size..
Akşam bu halimle neye yetişeceğimi şaşırdım..yerli malı..sınavları..performans ödevleri..yemek..evi topla..misafir..
Eşimde yardım eder ama olmuyor benim kadar yapamaz,geç geliyor kendi işi olduğu için..çok da yoruluyor ama yinede ne dersem yapıyor..
Canlarim herbirinize teker teker hayirli aksamlar dilerim,Gulcugum,kedicigim,prenscigim,ekincigim,mydenizzzcigim hepinizin candan msj.larinizi yuregimde hissettim,ne kadar duydulu yazmissiniz herbiriniz.Simdi ozel siparislerimi bitirdim cok sukur,firin sutlac,kuru meyvali kek-tarcinli,zencefilli-,firinda makarna-su boregi tarzinda-maydanoz,beyaz peynie ve besamel salcali,hepsi hazir prensesimi bekliyoruz.Kismetse yarin almaya gitmeden ,ozel kucuk bir masasi var ,onu da hazirlar oyle gidip getiririm.Gorusmek uzere canlarim,hepinizi opuyorum.[/QUOTE
Ohooooooo azıcık da bize gönder be Canan abla hepsini prenses yiyemez kihepside karatay beslenmesine aykırı. Prensese afiyet olsun ama sen yeme sakın
lahananin disini yemege kullaniyorum, ortasini salataya ,icinide tursuya atiyorum.....bazen sade yapiyorum bazende kara lahanayla karisik sirkeli guzeel oluyorAfiyet olsun gül ablacım..lahanayı çiğmi yiyorsun,ben dün pazardan turşuluk için almıştım..kesip çiğ çiğ yiyecektim ama fırsat bulamadım,misafirim vardı..
Lahana idrar söktürdüğü için bana çok iyi gelir diye düşünmüştüm,üşütmeden dolay hep baskı var kasıklarımda ara ara sızlıyor,tuvalete gidiyorum çok az ..kusura bakmayın bu arada :)) Lahana bu konuda çok çok faydalı...:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?