• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ahh kedicik nasıl imrendiriyorsun kendine gerçekten tebrik ediyorum seni kutluyorum. :65::65: Bende eve gidip gelirken hep merdiven kullanıyorum. Çünkü asansör yok. Salak müteahhit evi yaparken maksimum kullanım alanı olsun evin içinde diye asansör yapmamış bundan 12 sene evvel. Demiş ki buraya tembel mi tembel koca totolu spor yapmaya üşenen bir kadın oturacak günün birinde asansör yerine 1 tuvalet daha fazla yapıyım da hem işe yarasın hem de şu koca totolular biraz biyerlerini çalıştırsın :1: Tam 75 basamak var 5 kat çıkmak için alışveriş yapınca ağzımız ayrılıyo nefes almak için :1::1::1::1::1:

benimde asansör yok :50: dizlerimden dolayı merdiven çıkmamam lazım hergün 70 e yakın merdivende ben çıkıyorum :19: hafta sonu o merdivenleri çıkmamak için zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum ...haftasonu iş yoksa eve mahkum ediyorum kendimi :50:
alışverişte bana ait 3 kg dan fazla taşımamam lazım hergün alışveriş yapıyorum toplu alsam kim taşıyacak o kadar merdiven nasıl çıkacak..seyahatten gelince bavul u çıkaramıyorum taksiden arabanın yanında iniyorum bavulu bagaja koyuyorum lazım olanları alıyorum diğerleri duruyor hergün iş dönüşü taşıyacağım kadarını alıyorum....

aa bende 5.katta oturuyorum hepimiz buraya toplanmışız hakkaten hiç spor yapmayanlara ceza gibi ilahi adalet :)) bende gece 11 de giriyorum eve sadece uyumaya bişey unuttuysam bile gidip yenisini alıyorum genede çıkmıyorum o merdivenleri :))

Gül abla bu senaryo çok anıdık geldi. Benim sevgili kocam da sanki arkasında pervane var gibi yürür. Zaten pergelleri geniş adamın. Her seferinde kızar bana bende ona. Evden çıkarken bazen peşin peşin pazarlık eder bak hızlı yürüyeceksin ona göre yoksa benim belim ağrıyor yoruluyorum yavaş yürüyünce diyo. Onun temposu benim koşar adımıma denk geliyor sürükleniyorum resmen. :9:

:1:aynen bende eşin gibi yavaş yürüyünce dialerim ve belim ağrıyor...bende yanımda gelenlerle pazarlık yaparım benim hızımda yürüyeceksen gel diye....çarşı pazar AVM gezerken bile hızlı hızlı yürüyorum kendime kızıyorum yavaş yürüsene gezmey geldin diye ama yok yapamıyorum:19:
senin halin gözlerimin önüne geldi kızlarım gibi ....kolumdan cekerler biraz yavaşla diye....

Günaydınlar herkese :34::34:
Dünkü menüm;

Sabah 9:00 KKK
Öğlen 14:00 1 şekersiz türk kahvesi yanında 1 parça 80% bitter çikolata
Akşam 19:00 2 kase yoğurtlu nohutlu ıspanaklı tarhana çorbası, 1 tabak salata, 1 avuç badem fındık.

Dün yine az su içtim sanırım. Bolca filtre kahve içtim.

oooo sabah 9 akşam 19 10 saat aç durmuşsun:46:
nasıl dayandın acıkmadınmı.....ben dayanıyorum aylardır alıştımda sen yeniisin daha

aa bende 5.katta oturuyorum hepimiz buraya toplanmışız hakkaten hiç spor yapmayanlara ceza gibi ilahi adalet :)) bende gece 11 de giriyorum eve sadece uyumaya bişey unuttuysam bile gidip yenisini alıyorum genede çıkmıyorum o merdivenleri :))

hadi siz cezanızı çekiyorsunuz :1: ben hayatım boyu spor yaptım bana niye ceza olmuş ki....:52::52:

bide bana topuklu ayakkabıyla çıkmak ölüm oluyor dizimin kemikleri birbirine değiyor sanki yan yan çıkmaya çalışıyorum bitmek bilmiyor merdivenler birkaç kere çıkamadım ayakkabıları elime aldım çıktım :52:

günaydın canım
afiyet olsun iyi yapmışsın kısır serbest zaten
bugün nasılsın karın ağrın geçtimi

İyiyim gül ablacım sağol..çok şişmişti karnım baya indi bugün patlıcak gibi olmuştu akşam..üşütünce böyle oluyor..havalarda iyi..inşallah soğuklar gelmez..

Bu arada bizim işyerimiz bir arka caddeye taşınıyor,9 yıldır aynı yerdeyim..bu şubenin ilk elemanıyım,neler geçirdik neler yaşadık burda..çok zor geliyor,akşam masalar toplanmış bir kısmı gitmiş,sabah geldim tuhaf oldum..ay sonuna kadar burası kapanıyor,anılarım çok fazla ..mevki değişmese bile diğer yere alışmak zor olucak,gerçi konumu oturumu çok daha iyi..Allahım hayırlısı buymuş demek,zaten 3 ayım daha var,uzun bir zaman işe gelemicem..Çok duygusalım bugün :(((

vavvv 700-800 senin gibi sportmen kaç kişi varki merdivenden çıksın çoğu gençlerin ahı gitmiş.... :52:
ben hızlı yürümeye alışkınım kızlarımla veya işyerinden arkadaşlarla yola çıkınca bir türlü hızımı ayarlayamıyorum onlar hep arkada kalıyorlar anne yavaş yürü, gül yavaş yürü diyorlar biraz yavaşlıyorum biraz sonra yine ilerlemişim yine off anne ya yavaş yürü diye sesleniyorlar,,,artık arkadaşlar benimle yürüyüşe gelmiyorlar bizi yoruyorsun arkandan koşturamıyoruz diye bende onlarla olunca yavaş yürümeye çalışmaktan yoruluyorum ne garip ...millet hızlı yürüyünce yorulur ben yavaş yürüyünce...:52::52:

Normalde 1.000'e de çıkıyordum, azalttım. Aynı annem gibisin, annem beni bile geçiyor, zor yetişiyorum. :1:

Ahh kedicik nasıl imrendiriyorsun kendine gerçekten tebrik ediyorum seni kutluyorum. :65::65: Bende eve gidip gelirken hep merdiven kullanıyorum. Çünkü asansör yok. Salak müteahhit evi yaparken maksimum kullanım alanı olsun evin içinde diye asansör yapmamış bundan 12 sene evvel. Demiş ki buraya tembel mi tembel koca totolu spor yapmaya üşenen bir kadın oturacak günün birinde asansör yerine 1 tuvalet daha fazla yapıyım da hem işe yarasın hem de şu koca totolular biraz biyerlerini çalıştırsın :1: Tam 75 basamak var 5 kat çıkmak için alışveriş yapınca ağzımız ayrılıyo nefes almak için :1::1::1::1::1:
Bizim apartmanda da yok asansör. Ama işyerinde var. Orada da asansör kullanmıyorum. Müteahhit sana iyilik yapmış haberi olmadan. Ahmet Aydın merdivenleri 2'şer 2'şer çıkın diyor, bende artık öyle yapıyorum. :1: Baya basamak varmış, bende de merdiven çıkarken sayma huyu vardı. :1:

:1::52::52:
hadi siz cezanızı çekiyorsunuz :1: ben hayatım boyu spor yaptım bana niye ceza olmuş ki....:52::52:

bide bana topuklu ayakkabıyla çıkmak ölüm oluyor dizimin kemikleri birbirine değiyor sanki yan yan çıkmaya çalışıyorum bitmek bilmiyor merdivenler birkaç kere çıkamadım ayakkabıları elime aldım çıktım :52:

Tam ayakkabıları çıkar diye düşündüm devamını okuyunca zaten çıkardığını gördüm. :1:

Son düzenleme:
İyiyim gül ablacım sağol..çok şişmişti karnım baya indi bugün patlıcak gibi olmuştu akşam..üşütünce böyle oluyor..havalarda iyi..inşallah soğuklar gelmez..

Bu arada bizim işyerimiz bir arka caddeye taşınıyor,9 yıldır aynı yerdeyim..bu şubenin ilk elemanıyım,neler geçirdik neler yaşadık burda..çok zor geliyor,akşam masalar toplanmış bir kısmı gitmiş,sabah geldim tuhaf oldum..ay sonuna kadar burası kapanıyor,anılarım çok fazla ..mevki değişmese bile diğer yere alışmak zor olucak,gerçi konumu oturumu çok daha iyi..Allahım hayırlısı buymuş demek,zaten 3 ayım daha var,uzun bir zaman işe gelemicem..Çok duygusalım bugün :(((

iyi olduğuna sevindim canım
ne kadar duygusalsın gerçekten, bunlar küçük değişiklikler hayatta o kadar büyük değişiklikler oluyorki onlara bile alışıyoruz sende alışırsın.... tebdili mekanda ferahlık vardır derler..

Dün 700-800 tane ip atlamışımdır, bir de eklediğim yeni harekette çok iyi. Bu akşam spor günüm değil ama sabah tibetimi yaptım. :1: 1 gün ara veriyorum sporuma, dinlendirmek gerekiyor kasları. Zaten önceden de hiç asansör kullanmazdım şimdi de kullanmıyorum, metroya bindiğim zaman yürüyen merdivenlerden yürüyerek çıkarım, son zamanlarda da normal merdiveni kullanıyorum, biraz zor oluyor ama olsun. Normal merdivenleri ancak 2-3 kişi kullanıyor.

gunaydınlar olsun sevgili topiğimmm

inşallah bol hareketli az kalorili güzel bi gün geçiririz hepimiz

canım şu yeni eklediğin hareket dün konuştuklarımızdan biri mi?

ben de 5.katta oturuyorum :1: :52:

lavaş için afiyet olsun hiiç düşünme ye gitsin.o kadar egzersize ve spora insülin direnci falan kalmaz sende

bu gün inşallah yine yapacağım sporumu ağrım var biraz ama ara vermekte istemiyorum.çok kopuyorum zor oluyor tekrar başlamak..hafta sonu yürüyüş yaparak mola vermeyi planlıyorum bakalım..

bu gün 2 yıldır giymediğim çok hoş kırmızı bi kazagım vardı, kilo problemim üst bölgemde olduğu için giymezdim sabah denedim ve çok güzel oldu..moral oldu...bu günde tartılmadım :36:

oooo sabah 9 akşam 19 10 saat aç durmuşsun:46:
nasıl dayandın acıkmadınmı.....ben dayanıyorum aylardır alıştımda sen yeniisin daha

Evet durdum ama aslında saat 5 gibi acıkmaya başlamıştım :) Bugün kahvaltıyı biraz daha geç yaptım dur bakalım ne olacak. Öğlen 1 kase nar ve ceviz yemeyi düşünüyorum.

Değişiklik bazen iyidir, işyerini değiştirmiyorsun sonuçta, sadece mekan değişiyor. Hem taşınacağınız yer daha iyiymiş.

lavaş için afiyet olsun hiiç düşünme ye gitsin.o kadar egzersize ve spora insülin direnci falan kalmaz sende

bu gün inşallah yine yapacağım sporumu ağrım var biraz ama ara vermekte istemiyorum.çok kopuyorum zor oluyor tekrar başlamak..hafta sonu yürüyüş yaparak mola vermeyi planlıyorum bakalım..

bu gün 2 yıldır giymediğim çok hoş kırmızı bi kazagım vardı, kilo problemim üst bölgemde olduğu için giymezdim sabah denedim ve çok güzel oldu..moral oldu...bu günde tartılmadım :36:

Dün bacağı kaldırarak yapılan hareketi aralarda birkaç kere yaptım, o hareketi sevdim. Ama elde dumbella yapılanı yapmadım. Aslında direk karna yönelik demiştin. Birde biraz yorucu ve yağ yakmaya yardımcı olan bir hareket, buppees hareketi paylaşmıştım.
Yani 2 tane hareket ekledim.

[video=youtube_share;PYfNA_lmkHM]http://youtu.be/PYfNA_lmkHM[/video]

Son düzenleme:
[h=3]Hemen kısa bilgi vereyim.

Basit bir egzersiz hareketi gibi gözüküyor olduğuna aldanmayın, çalıştırdığı kas grubu oldukça fazla...[/h] Burpee egzersizi, özellikle güç ve dayanıklılığı artıran, dışarıdan bakıldığında pek zor gibi gözükmeyen bir egzersiz hareketi grubu. Oxford İngilizce Sözlük’te 1930’lu yıllarda Amerikalı Fizyolog Royal H. Burpee tarafından geliştirildiği söylenmekte. Hızlı bir şekilde yağ yakmak ve dolayısı ile kilo vermek ve aynı zamanda dayanıklılığını artırmak isteyenlerin tercih edebileceği Burpee egzersizleri, kişiye çabukluk da kazandırıyor. II. Dünya Savaşı esnasında Amerikan askerlerine kondisyon kazandırsın diye sıklıkla yaptırılırmış.womenist.net

Jillianda da bunun farklı versiyonları vardı hatırladığım kadarıyla.

Son düzenleme:

merhaba canım
sende avatar ını değiştirmişsin güzel olmuş
burası 5. kattakiler topiği oldu :1:
güle güle giy :46:
bende alışkanlık oldu her sabah tartılıyorum sabah 700 gram artıdaydım 2 gündür sporu artırdım ya hemen kaslar şişti....

Değişiklik bazen iyidir, işyerini değiştirmiyorsun sonuçta, sadece mekan değişiyor. Hem taşınacağınız yer daha iyiymiş.

Dün bacağı kaldırarak yapılan hareketi aralarda birkaç kere yaptım, o hareketi sevdim. Ama elde dumbella yapılanı yapmadım. Aslında direk karna yönelik demiştin. Birde biraz yorucu ve yağ yakmaya yardımcı olan bir hareket, buppees hareketi paylaşmıştım.
Yani 2 tane hareket ekledim.

[video=youtube_share;PYfNA_lmkHM]http://youtu.be/PYfNA_lmkHM[/video]

Kedi bu neee :52::52::52::52::52::52::52: Kadın bile nefes nefese kaldı yaparken :9::9:

merhaba canım
sende avatar ını değiştirmişsin güzel olmuş
burası 5. kattakiler topiği oldu :1:
güle güle giy :46:
bende alışkanlık oldu her sabah tartılıyorum sabah 700 gram artıdaydım 2 gündür sporu artırdım ya hemen kaslar şişti....

teşekkürler abla,çok cici di mi? tam benlik bi avatar oldu:52:

dün bi kanalda yine bi uzman diyor haftada bir tartılın sindirim sistemimizdeki doluluk yapılan spor bile artı çıkma sebebi bu da moralinizi bozar falan filannnn..ben ilk defa deniyorum bu kadar uzun arayı
bakalım yarına inşşşşş yüzümüz güler..abla bu gün spor yapma istersen:32::10::36:

Can dostlarim,hepinize simsicak merhabalar .Cok sukur bugun cooook sevincliyim ,prenses kizim kismetse yarin ve cumartesi gunu eve gelebilecek .Insallah doyasiya opup koklayabilecegim.Hemen sizlerle paylasmak istedim .Kismetse birazdan cikip ufak tefek ozel ve sabit istekleri var onlari alip gelirse.Yeterki gozleri isildasin bana yeter .Hepinizi opuyorum .

Can dostlarim,hepinize simsicak merhabalar .Cok sukur bugun cooook sevincliyim ,prenses kizim kismetse yarin ve cumartesi gunu eve gelebilecek .Insallah doyasiya opup koklayabilecegim.Hemen sizlerle paylasmak istedim .Kismetse birazdan cikip ufak tefek ozel ve sabit istekleri var onlari alip gelirse.Yeterki gozleri isildasin bana yeter .Hepinizi opuyorum .
Gözünüz aydın. Umarım keyifli mutlu 2 gün geçirisiniz hepbirlikte.

Back