Ahh kedicik nasıl imrendiriyorsun kendine gerçekten tebrik ediyorum seni kutluyorum. Bende eve gidip gelirken hep merdiven kullanıyorum. Çünkü asansör yok. Salak müteahhit evi yaparken maksimum kullanım alanı olsun evin içinde diye asansör yapmamış bundan 12 sene evvel. Demiş ki buraya tembel mi tembel koca totolu spor yapmaya üşenen bir kadın oturacak günün birinde asansör yerine 1 tuvalet daha fazla yapıyım da hem işe yarasın hem de şu koca totolular biraz biyerlerini çalıştırsın Tam 75 basamak var 5 kat çıkmak için alışveriş yapınca ağzımız ayrılıyo nefes almak için
benimde asansör yok dizlerimden dolayı merdiven çıkmamam lazım hergün 70 e yakın merdivende ben çıkıyorum hafta sonu o merdivenleri çıkmamak için zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum ...haftasonu iş yoksa eve mahkum ediyorum kendimi
alışverişte bana ait 3 kg dan fazla taşımamam lazım hergün alışveriş yapıyorum toplu alsam kim taşıyacak o kadar merdiven nasıl çıkacak..seyahatten gelince bavul u çıkaramıyorum taksiden arabanın yanında iniyorum bavulu bagaja koyuyorum lazım olanları alıyorum diğerleri duruyor hergün iş dönüşü taşıyacağım kadarını alıyorum....