• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim guzel dostlarim benim ,hepinize yuregimden sicacik merhabalar .Saglik sihhat haberlerinizle daha da mutlu oluyorum bin sukur .Hayirli guzel bir gun diliyorum.

Teşekkür ederim canan abla, sanada senin kadar sicak güzel bir gün dilerim:))
Kizinizdan mutlu ,olumlu ayrilmaniza da çok sevindim..önümüzdeki sali'ya kadar bu güzel şekliyle kalacak hafizanizda inşallah. .
hayatin sinavlari karsisinda kendinizi birakmadan yasiyorsunuz ya diyecek bir şey bulamıyorum...bende sizin kadar olmasada evladımin sağlık sorunlarıyla çok mücadele ettim, halada devam ettigimiz şeyler kaldi.empati yaptim birazda ben sizin kadar güçlü değilim. İnşallah olabilirim
Sevgiler ablacim

Mekik aleti bir işe yaramıyor bende almıştım, başkasına verdim. Yeğenlerim gelince oynuyorlardı. :))) Dumbellar'ı zaten sevmiyorum. 1 ay fitness'a gitmiştim, işten gelip koştur koştur hareket yapıyorduk. Dumbellardan o zamandan bir soğukluğum oldu galiba. Ama yinede aldım, bulunsun diye. Pilates topuda var, annem pilatese gitmişti geçen yıl. Aslında bilgisayardan sevdiğin bir diziyi açıp yürüyüş bandına çıksan sıkılmazsın belki.
Terasta varmış ne güzel, çok yararlıymış ve yürüyüşten daha hızlı kalori yaktırıyormuş. Aşırı kilosu olmayanlar atlayabilir.
Mekik aleti o tek olanlardan değil koşu bandına entegre sadece ayaklarını takıyorsun. Deiklerini yaptım canımcım. İlk bandı aldık boş odaya koyduk ilk heves koştuk felan ama sonra bıraktık. Daha sonra aldım koşu bandını salona koydum. Gözümün önünde dursun tv ye bakarken seyrederim diye. Yine 2 kez koştum. 3. yok. Sonra ev değiştirdim ev in üst katına koydum. Olmadı sonra tv aldım kocaman koşu bandının olduğu odaya koydum 3. kez koştum yine olmadı. Offffffffff sorun bende bendeee :57::57::57::57: Spor benim doğama aykırı insan hiç mi sevmez sporu. Küçükken ip bile atlaymazdım :1:

Amin sağolun..ben 5 kilo aldım şuan,ama kilo neremde bilmiyorum,kimse hamile olduğumu farketmiyor..Benim boyum uzun ,zayıftım zaten kaslıyımdır..sanırım kas araları doldu...ben çok kilo aldığımı düşündüm,ama dr.um zayıflar çabuk alıp dolduruyor dedi,bebekler daha iyi gelişiyor dedi.bebeğim haftasına göre önde gidiyor çok iyi,en son gittiğimde boyu normalden çok daha uzun çıktı..:))) yanaklarım doldu,göğüslerim çok büyüdü..karnım çıktı başkada bişey yok..:)))

maşallah 5 kiloda çok değil zayıf olduğunuz için aldığınız doğru:)

Mekik aleti o tek olanlardan değil koşu bandına entegre sadece ayaklarını takıyorsun. Deiklerini yaptım canımcım. İlk bandı aldık boş odaya koyduk ilk heves koştuk felan ama sonra bıraktık. Daha sonra aldım koşu bandını salona koydum. Gözümün önünde dursun tv ye bakarken seyrederim diye. Yine 2 kez koştum. 3. yok. Sonra ev değiştirdim ev in üst katına koydum. Olmadı sonra tv aldım kocaman koşu bandının olduğu odaya koydum 3. kez koştum yine olmadı. Offffffffff sorun bende bendeee :57::57::57::57: Spor benim doğama aykırı insan hiç mi sevmez sporu. Küçükken ip bile atlaymazdım :1:

Siz sporu ailece sevmiyorsunuz galiba. :1:

Hayir canım s.d 2.levelde ..

$Screen shot 2013-12-18 at 2.15.04 PM.png
Bu galiba.

Teşekkür ed mydenizzz erim canan abla, sanada senin kadar sicak güzel bir gün dilerim:))
Kizinizdan mutlu ,olumlu ayrilmaniza da çok sevindim..önümüzdeki sali'ya kadar bu güzel şekliyle kalacak hafizanizda inşallah. .
hayatin sinavlari karsisinda kendinizi birakmadan yasiyorsunuz ya diyecek bir şey bulamıyorum...bende sizin kadar olmasada evladımin sağlık sorunlarıyla çok mücadele ettim, halada devam ettigimiz şeyler kaldi.empati yaptim birazda ben sizin kadar güçlü değilim. İnşallah olabilirim
Sevgiler ablacim

Canim guzel mydenizzz cigim ,once yuce rabbim Sonra da sizler hayatima dahil oluca sukur hic bir eksigim kalmadi yarabbim .Oncelikle yavrunuza cok gecmis olsun rabbim sizleri birbirin.ize .bagislasin .Acil sifalar dilerim .Once rabbime sonra kendinize olan inanc ve guveninizi asla yitimeyin.Rabbim ne buyuk dertlerim var yerine ,dertlerim ne buyuk rabbim var deyin .Once evladiniz sonra kendiniz icin iki kere saglam olmak zorundayiz .Her zaman bakimli olabilmek hem size hem evladiniza buyuk moral olacaktir .Siz annelik sabri ile cok guzellikleri basarirsiniz insaalah .Kabul ettiginiz muddetce elimden ve yuregimden ne gelirse yaninizdayim.Dualarim hepinizle insaallah .

kendimi gördüm sende ekincim yoksa bizkardeşmiyiz :))) madem bukadar benziyoruz esimin bana hediye ettiği spor salonu üyeliğinin hikayesini anlatmama gerek yok çokta pahalı biyerdi yüzme havuzu falan vardı 10 kere ancak gidebildim baze sadece saunasına girip masaj yaptırıp duş alıp çıkıyordum ne keyif ama :))) tabi onca para çöpe gittiğini üyelik bitince farkına vardım eşim de hala saf saf uzatalım diyo :)))
eşimden söz açılmışken biraz daha dedikodusunu yapayım yokken hastayım diye bana yemekler almış gelmiş karşıdan bu trafikte ben elindekileri görünce yüzümü buruşturmuşum 1 saat ben onun gönlünü aldım hasta halimle :)) ben ne güzel iştahım yok iyileşene kadar 2-3 kilo veririm diye düşünüyorum adam bana zorla karbonhidrat yedirdi anlayacağınız :))

Canim guzel mydenizzz cigim ,once yuce rabbim Sonra da sizler hayatima dahil oluca sukur hic bir eksigim kalmadi yarabbim .Oncelikle yavrunuza cok gecmis olsun rabbim sizleri birbirin.ize .bagislasin .Acil sifalar dilerim .Once rabbime sonra kendinize olan inanc ve guveninizi asla yitimeyin.Rabbim ne buyuk dertlerim var yerine ,dertlerim ne buyuk rabbim var deyin .Once evladiniz sonra kendiniz icin iki kere saglam olmak zorundayiz .Her zaman bakimli olabilmek hem size hem evladiniza buyuk moral olacaktir .Siz annelik sabri ile cok guzellikleri basarirsiniz insaalah .Kabul ettiginiz muddetce elimden ve yuregimden ne gelirse yaninizdayim.Dualarim hepinizle insaallah .

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim içimi aydinlatan satirlariniz için. .tabii ki kabulüm her daim tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Bebegimin kendisi bi mucize zaten, cok zor günler yasadik.hamileligimden itibaren hiç gözümün yaşı dinmedi ama drlarin soylediklerinin aksine ALlahima şükürler olsun şifamizi verdi..inancimi hic kaybetmedim ama açık açık yazamadigim o kadar olumsuzluklar yasadik kii o donemlerin hepsi bende bi aci deneyim olarak kaldı. .
Neyse ablam fit olmak konusunda haklısın, senin gibi düşünüyorum. makyajsiz dışarı ciktigimi bilmem..hem kendimi güzel gördükçe moralim duzeliyo enerjim yukseliyor:)

Bugünde bana istediğinizi gönderebilirsiniz. :1:

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTIDAN ÖNCE 1 PORTAKAL BİRKAÇ FINDIK

KAHVALTI 12:00
Fındık
Dereotu, salatalık, domates,biber
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
BAL
Siyah çay

14:25
Türk Kahvesi
Fındıklı çikolata yuvarlak olanlardan 2 tane
Kaju
Hurma
İncir
Kuşburnu çayı

Son düzenleme:
ben yeni doğmuş yapmış, 3 aylık bebeği olan bi anneyim.20 kg fazlam var.bebeğimi emziriyorum ve kilolarımdan da kurtulmak istiyorum.bebeğimi emzirdiğim için diyet yapmak istemiyorum ama karatay diyeti farklı sanırım.zira canan karatayın kitabını okumuştum.temel prensipleri biliyorum..tek kaygım sütümün azalmaması..günde 20 dk yürüyüş öneriyor canan hoca.ama kendimi yorarsam da sütüm azalır diye korkuyorum..
siz ne derisniz?
daha önce böyle bi deneyimi olan var mı?
beni de aranıza alır mısınız?..:)

kendimi gördüm sende ekincim yoksa bizkardeşmiyiz :))) madem bukadar benziyoruz esimin bana hediye ettiği spor salonu üyeliğinin hikayesini anlatmama gerek yok çokta pahalı biyerdi yüzme havuzu falan vardı 10 kere ancak gidebildim baze sadece saunasına girip masaj yaptırıp duş alıp çıkıyordum ne keyif ama :))) tabi onca para çöpe gittiğini üyelik bitince farkına vardım eşim de hala saf saf uzatalım diyo :)))
eşimden söz açılmışken biraz daha dedikodusunu yapayım yokken hastayım diye bana yemekler almış gelmiş karşıdan bu trafikte ben elindekileri görünce yüzümü buruşturmuşum 1 saat ben onun gönlünü aldım hasta halimle :)) ben ne güzel iştahım yok iyileşene kadar 2-3 kilo veririm diye düşünüyorum adam bana zorla karbonhidrat yedirdi anlayacağınız :))

Eşimin beni sana doğumgünü hediyesi üyelik alayım dediği yer de öyle bir yer. Sauna, buhar odası havuz mavuz. Niye biz böyleyiz ki. Geçen cumartesi pazara gittik birtane zeytincimiz var ev yapımı zeytin satıyor aydından getiriyor. Neyse dönüşte tatlıcı gördük. Canı tatlı istiyormuş kocamın ne zamandır da yiyemiyormuş. Sonra girdik içeriye. Çeşit çeşit baklavalar... Kendi seçti bir tane bol antep fıstıklı yarım kilo alalım dedi sonra döndü bana sen ne istiyorsun dedi tabi benim ağzımın suyu akmış vaziyette vitrine bakıyorum ağzımdan zorla ben istemiyorum diye bir ses çıktı. Zoraaaaki yani. Bu lafı duyan sevgili eşim tezgahtara dönüp yarım kilo da cevizli ev baklavası alalım o zaman demez mi :52::52::52::52::52::52: Bittiğimin resmiydi. 2 kişiye 1 kilo baklava.

ben yeni doğmuş yapmış, 3 aylık bebeği olan bi anneyim.20 kg fazlam var.bebeğimi emziriyorum ve kilolarımdan da kurtulmak istiyorum.bebeğimi emzirdiğim için diyet yapmak istemiyorum ama karatay diyeti farklı sanırım.zira canan karatayın kitabını okumuştum.temel prensipleri biliyorum..tek kaygım sütümün azalmaması..günde 20 dk yürüyüş öneriyor canan hoca.ama kendimi yorarsam da sütüm azalır diye korkuyorum..
siz ne derisniz?

Ne güzel çoğalıyoruz gittikçe :) Hoşgeldiniz

siz ne derisniz?

Hoşgeldiniz, Karatayla sütünüz azalmaz hatta artar. Prenscim yazmıştı protein sütü arttırıyormuş. Karatayda zaten başlarda sporu yavaş yavaş arttırıyorsun, bir anda yüklenmiyorsun. Protein Karatayda çok var. Et, yoğurt, çiğ kuruyemişler vs...

canim prenscigim,umarim daha iyisindir yavrum.

Canan ablacım,daha iyiyim evet..benim kronik sistit hastalığım var..az bir üşümede hemen sancılanıyorum..ne yapmam gerektiğini artık çok iyi biliyorum..önlem alsamda çok hassas bir yapım olduğundan hastalanıyorum..limonlu su,su içmek çok işe yarıyor :))

Sizde prensesi görmüşsünüz ne mutlu ona da size de :)) Ben sizi tebrik ediyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hoşgeldiniz, Karatayla sütünüz azalmaz hatta artar. Prenscim yazmıştı protein sütü arttırıyormuş. Karatayda zaten başlarda sporu yavaş yavaş arttırıyorsun, bir anda yüklenmiyorsun. Protein Karatayda çok var. Et, yoğurt, çiğ kuruyemişler vs...
Evet ben de okumuştum normalde bizde sütü artsın diye emziren anneye şerbet, şekerli şeyler çikolata felan yedirilir. Ama tam tersiymiş. Bol sıvı almak doğru ama bolca da protein almak gerekli. Sonuçta bebeği besleyen anne sütündeki protein ve yağ. Şeker değil. Karatay diyeti tam emziren anneler için. Günde 2-3 litre su, bol bitki çayı her öğünde sağlıklı yağ ve sağlıklı karbonhidrat ile faydasının görürsünüz bence. 3 tam öğün yapmalısınız siz.

Back