- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
çok teşekkür ederim arkadaşlar..evet bana da tatlı ye şunu bunu ye dediler kg aldım emzirdiğim halde..inşallah canan karatyın diyetiyle ben de kg verebileceğim.aslında bunu yaşam tarzı haline getirmeliyiz..ancak ekmek yemeyin diyor cana hoca..ekmek yiiyince daha çabuk acıkırım biliyorum ama nasıl olacak.buğday yada kuruyemiş yiyin diyor.bizim gibi ekmekle ilgili atasözleri ve deyimleri bile olan bi toplum için zor bence...ama ben vericem inşallah kg larımı..kararlıyım.spor yapmaktan da korkuyorum..yorulunca sütüm kesilir diye.ilk kızımı pek emziremedim de...
geçen gün tv da bi bayan trambolinle kg vermiş onu gösteriyordu.hani, çocukların zıpzıpı var ya..ondan hem alt kata da gürültü gitmeza apartmandaysak..şahsen ben koşu bandında çok sıkılıyorum.trambolin tam bana göre biraz çocukluğumuzu yaşayalım değil mi..:)aklınızda olsun belki bakarsınız
Hoşgeldiniz aramıza
Benim bebegim emmeyi yeni birakti.karatayin herhangi bir olumsuzlugunu yasamadim..bilakis emziren anneler için cok gecerli bi beslenme şekli. .hamilelik kilolarimin 10 kilo kadarini diyet ve yürüyerek verdim sutum azalmadi hicc ama özellikle her gün dereotunu yarim bağ yiyordum.cok arttiriyordu sütü..
Sadece spor yapinca esneme hareketiyle bitirmek şartmis.laktik asit uretmezmis vücut.Ebru Şallı plates videolarında özellikle vurguluyordu
Kolayliklar dilerim