• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok teşekkür ederim arkadaşlar..evet bana da tatlı ye şunu bunu ye dediler kg aldım emzirdiğim halde..inşallah canan karatyın diyetiyle ben de kg verebileceğim.aslında bunu yaşam tarzı haline getirmeliyiz..ancak ekmek yemeyin diyor cana hoca..ekmek yiiyince daha çabuk acıkırım biliyorum ama nasıl olacak.buğday yada kuruyemiş yiyin diyor.bizim gibi ekmekle ilgili atasözleri ve deyimleri bile olan bi toplum için zor bence...ama ben vericem inşallah kg larımı..kararlıyım.spor yapmaktan da korkuyorum..yorulunca sütüm kesilir diye.ilk kızımı pek emziremedim de...

geçen gün tv da bi bayan trambolinle kg vermiş onu gösteriyordu.hani, çocukların zıpzıpı var ya..ondan hem alt kata da gürültü gitmeza apartmandaysak..şahsen ben koşu bandında çok sıkılıyorum.trambolin tam bana göre biraz çocukluğumuzu yaşayalım değil mi..:)aklınızda olsun belki bakarsınız

Hoşgeldiniz aramıza
Benim bebegim emmeyi yeni birakti.karatayin herhangi bir olumsuzlugunu yasamadim..bilakis emziren anneler için cok gecerli bi beslenme şekli. .hamilelik kilolarimin 10 kilo kadarini diyet ve yürüyerek verdim sutum azalmadi hicc ama özellikle her gün dereotunu yarim bağ yiyordum.cok arttiriyordu sütü..
Sadece spor yapinca esneme hareketiyle bitirmek şartmis.laktik asit uretmezmis vücut.Ebru Şallı plates videolarında özellikle vurguluyordu
Kolayliklar dilerim

Menü bildirimi yapmamıştım hafta sonu :57::57: Bunu yememek için ama kaania nın itirafı beni de itiraf etmeye sürükledi. Hakettim abla vur kır parçala :17::17: Bugün sabah erkenden eşim seyahate çıktı yine cumaya kadar yok o olmayınca kilo veriyorum gelince yine alıyorum. :14::14: Şimdi mesela akşama bir çorba yapıcam kendime yoğurtlu ıspanaklı kara nohutlu malatya tarhanasından bir de yanına salata o kadar. Öğlen de birşey yemedim. Ama eşim olsa gelde doyur çorba ve salatayla yanına illa bişey ister.

sen kendi cezanı verdin bana gerek kalmadı....:52:
siz bu eşler yüzünden zor zayıflayacaksınız....:50:

çok teşekkür ederim arkadaşlar..evet bana da tatlı ye şunu bunu ye dediler kg aldım emzirdiğim halde..inşallah canan karatyın diyetiyle ben de kg verebileceğim.aslında bunu yaşam tarzı haline getirmeliyiz..ancak ekmek yemeyin diyor cana hoca..ekmek yiiyince daha çabuk acıkırım biliyorum ama nasıl olacak.buğday yada kuruyemiş yiyin diyor.bizim gibi ekmekle ilgili atasözleri ve deyimleri bile olan bi toplum için zor bence...ama ben vericem inşallah kg larımı..kararlıyım.spor yapmaktan da korkuyorum..yorulunca sütüm kesilir diye.ilk kızımı pek emziremedim de...

geçen gün tv da bi bayan trambolinle kg vermiş onu gösteriyordu.hani, çocukların zıpzıpı var ya..ondan hem alt kata da gürültü gitmeza apartmandaysak..şahsen ben koşu bandında çok sıkılıyorum.trambolin tam bana göre biraz çocukluğumuzu yaşayalım değil mi..:)aklınızda olsun belki bakarsınız

bizde başlarken aynı şeyleri düşündük ekmeksiz yaşanırmı diye ama yaşanıyor canlı örnek ben varım 7 ay oldu eve ekmek almadım ben yemeyince kızımda yemiyor :52:, kızkardeşim bir aydır bende oda yemiyor :52:, istanbul'daki kızım gelince oda yemiyor :52: eve adımını atan ekmeksiz yemeye alışıyor :52:
karatayın kahvaltısını tam yapın zaten doyuyorsunuz ekmek akla gelmiyor bile....

Aminnn ablacim ALlah razı olsun, çok şükür sıkıntılarimiz hafifledi.sadece rutin kontrollerine goturuyorum artik..
Zorr ALlah kimseyi evladiyla sinamasin
AMİN

Sabah kkk 1 bardak süt
Ara yogurt ceviz nar
Aksam içli kofte 4 tane ( biz disardakilerin yarisi kadar yapariz büyüklüğünü) tarhana çorbası salata

Su3 lt
Spor jill 2/4 yapildi
cumaya farkedecek mi bakalım kg olarak

Hoşgeldiniz aramıza
Benim bebegim emmeyi yeni birakti.karatayin herhangi bir olumsuzlugunu yasamadim..bilakis emziren anneler için cok gecerli bi beslenme şekli. .hamilelik kilolarimin 10 kilo kadarini diyet ve yürüyerek verdim sutum azalmadi hicc ama özellikle her gün dereotunu yarim bağ yiyordum.cok arttiriyordu sütü..
Sadece spor yapinca esneme hareketiyle bitirmek şartmis.laktik asit uretmezmis vücut.Ebru Şallı plates videolarında özellikle vurguluyordu
Kolayliklar dilerim

bunu öğrendiğim iyi oldu ben leslie bittkten sonra kalça ve göbek hareketleri yapıp en son makas la bitiriyorum...leslie nin sonunda esneme var diye tekrar aklıma gelmiyordu:50:

bizde başlarken aynı şeyleri düşündük ekmeksiz yaşanırmı diye ama yaşanıyor canlı örnek ben varım 7 ay oldu eve ekmek almadım ben yemeyince kızımda yemiyor :52:, kızkardeşim bir aydır bende oda yemiyor :52:, istanbul'daki kızım gelince oda yemiyor :52: eve adımını atan ekmeksiz yemeye alışıyor :52:
karatayın kahvaltısını tam yapın zaten doyuyorsunuz ekmek akla gelmiyor bile....

Bir ben düşünmemişim ekmeksiz yaşayamam diye. Videolarını izleyince çok etkilendim demekki. Birde ondan önce ekmeğin içindeki katkı maddelerini araştırıyordum, midem bulanmıştı, onunda etkisi var. Araştırırken Canan Karatay videosu çıktı karşıma, sürekli dinliyorum, farklı videoları. Kardeşim yeter artık dedi. :1:

Son düzenleme:
dünki menüm

sabah:56:.....KKK

akşam:56: ... çorbas, lahana, keten tohumlu yoğurt ve bol yağlı salata, turşu

spor :8:.......leslie3,,,10 dkk karın egzersizi, 10 dkk kalça egzersizi

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTIDAN ÖNCE 1 PORTAKAL BİRKAÇ FINDIK

KAHVALTI 12:00
Fındık
Dereotu, salatalık, domates,biber
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
BAL
Siyah çay

14:25
Türk Kahvesi
Fındıklı çikolata (içinde bütün fındık, çevresinde çikolata kaplama olanlardan)
Kaju
Hurma
İncir
Kuşburnu çayı

19:15
Ispanak yemeği (yedikçe tuzlu gelmeye başladı, sonunu bitiremedim)
Salata (keten tohumu attım, tamamını bitiremedim, doydum çünkü)
Yoğurt Tarçınlı

Karbonatlı Su
SU

Son düzenleme:
Bir ben düşünmemişim ekmeksiz yaşayamam diye. Videolarını izleyince çok etkilendim demekki. Birde ondan önce ekmeğin içindeki katkı maddelerini araştırıyordum, midem bulanmıştı, onunda etkisi var. Araştırırken Canan Karatay videosu çıktı karşıma, sürekli dinliyorum, farklı videoları. Kardeşim yeter artık dedi. :1:

ben ekmek sabah 1 dilim akşam 1 dilim yiyordum ekmeksiz olmaz diye düşündüm ama ilkgün olduğunu görünce hiç aramadım ama tatlısız yapamam nasıl dayanırım diye düşümdüm eski rejimlerdeki gibi arada yerim diye düşündüm ama karatay tam mucizeymiş 7 aydır aklıma bile gelmedi üstelik hiç kaçamakta yapmadım canım istemiyor günlerde görünce ilgimi çekmiyorlar:21:

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Fındık
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
BAL
Siyah çay

Türk Kahvesi
Kaju
Hurma
İncir
Kuşburnu çayı

Yoğurt Tarçınlı

Karbonatlı Su
SU
bugün ara öğünmü ekledin kendine hemde ne öğün çikolata, hurma, incir :57:

ben ekmek sabah 1 dilim akşam 1 dilim yiyordum ekmeksiz olmaz diye düşündüm ama ilkgün olduğunu görünce hiç aramadım ama tatlısız yapamam nasıl dayanırım diye düşümdüm eski rejimlerdeki gibi arada yerim diye düşündüm ama karatay tam mucizeymiş 7 aydır aklıma bile gelmedi üstelik hiç kaçamakta yapmadım canım istemiyor günlerde görünce ilgimi çekmiyorlar:21:

Bende de daha önceden kalan alışkanlık, sadece sabah yiyordum. Akşam aramıyordum pek. Sadece zeytin'i nasıl yerim diye düşündüm. Onada çözümü yeşil zeytinle buldum. Siyah 2-3 tane bazen yiyorum. Yoksa ekmeksiz tadı acı geliyor.

AMİN

cumaya farkedecek mi bakalım kg olarak

bunu öğrendiğim iyi oldu ben leslie bittkten sonra kalça ve göbek hareketleri yapıp en son makas la bitiriyorum...leslie nin sonunda esneme var diye tekrar aklıma gelmiyordu:50:

İnşallah abla ümitliyim bu cuma ama sürprizde olabilir.tartilmiyorum günlerdir özellikle..

Faydam dokunduysa ne mutlu bana..bende önceden esnemeyi atliyordum zaman kaybi olarak görüyordum. Bir ara b-fit'e gidiyordum (zayiftim kas yapmak için)orda hocamiz zorla yaptırırdi meğer bu sebeptenmis
Yalniz abla maşallah sende çok iyi spor yapiyorsun..ölçü alma zamanin gelince sonuclari paylasir mısın?

ÇARŞAMBA

Fındık
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
BAL
Siyah çay

Türk Kahvesi
Kaju
Hurma
İncir
Kuşburnu çayı

Yoğurt Tarçınlı

Karbonatlı Su
SU

Nefis bi ara yapmissin bayilirim incir ve hurmaya, buzluga kaldirdim gözüm görürse dayanamam diye
Afiyet olsun canim benim
Tarçınlı yogurt güzel mi?

İnşallah abla ümitliyim bu cuma ama sürprizde olabilir.tartilmiyorum günlerdir özellikle..

Faydam dokunduysa ne mutlu bana..bende önceden esnemeyi atliyordum zaman kaybi olarak görüyordum. Bir ara b-fit'e gidiyordum (zayiftim kas yapmak için)orda hocamiz zorla yaptırırdi meğer bu sebeptenmis
Yalniz abla maşallah sende çok iyi spor yapiyorsun..ölçü alma zamanin gelince sonuclari paylasir mısın?

ah ah eski halim olsa derler ya aynen öyle içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum ama dizler çoğu şeyi engelliyor.... dizlerimden fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum dün ağrıya ağrıya leslie yaptım bazen diz bükme hareketi yerine daha rahat yapılan hareket yaptım,,,,bugünde hava çok güzeldi güneşli yemek saatinde çıktım 35 dkk yürüyüş 40 dkk parktaki aletlerle spor yaptım işe zor yürüdüm sol dizi hala ağrıyor....

her hafta sonu ölçülerimi alıyorum 2 ayda 1 cm belden incelmiş diğerleri aynı ...kg olarakta yarım kg :43:

ah ah eski halim olsa derler ya aynen öyle içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum ama dizler çoğu şeyi engelliyor.... dizlerimden fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum dün ağrıya ağrıya leslie yaptım bazen diz bükme hareketi yerine daha rahat yapılan hareket yaptım,,,,bugünde hava çok güzeldi güneşli yemek saatinde çıktım 35 dkk yürüyüş 40 dkk parktaki aletlerle spor yaptım işe zor yürüdüm sol dizi hala ağrıyor....

her hafta sonu ölçülerimi alıyorum 2 ayda 1 cm belden incelmiş diğerleri aynı ...kg olarakta yarım kg :43:

Ne güzel ya maşallah abla, diz kapagimi bende 2 gündür zorluyorum bu gün çok basit ama dizimi agritan bi hareket vardi başka hareket yaptım,bundan sonra böyle devam edeceğim...sende Leslie deki diz bukme hareketini hiç yapmasan olmazmi kii abla
Kilo veremiyoruz ikimizde ama ne hırs varsa bizde hala devam. .:1:
sera falan sariyorlar karin kısmına denemedim ama hiç faydasi olur mu ki??

Ne güzel ya maşallah abla, diz kapagimi bende 2 gündür zorluyorum bu gün çok basit ama dizimi agritan bi hareket vardi başka hareket yaptım,bundan sonra böyle devam edeceğim...sende Leslie deki diz bukme hareketini hiç yapmasan olmazmi kii abla

zorlanınca yapmamaya çalışıyorum idare edeceğim hiç spor yapmamaktan iyi
terlemeye faydası oluyor eskiden yürüyüşe giderken birkaçkere sarmıştımm bi yerde zararlı diye duydumbidaha yapmadım

Nefis bi ara yapmissin bayilirim incir ve hurmaya, buzluga kaldirdim gözüm görürse dayanamam diye
Afiyet olsun canim benim
Tarçınlı yogurt güzel mi?

Güzel, sevdim ben. Yalnız Gül ablada kızmıyor artık, o kadar kaçamak yaptım. :1: Beni zorla zararlı şeyleri yemeye itiyorsunuz. :)

Aslında ben sana 5 tibet egzersizlerini öneriyorum ama pek istemiyorsun. Yapabileceklerini yaparsın, hepsini yapmak zorunda değilsin. Yorumların birkaçını yazıyorum senin için. :)
ARTİRİT SORUNUNUN ORTADAN KALKMASI
Romatoid artritim vardı ve ayaklarım ile dizlerim etkilendiği için yürüme yeteneğimi yavaş yavaş yitiriyordum. Aynı zamanda sırt ağrılarımda dayanılmazdı. Bedenim berbat görünüyordu. Şimdi, kilometrelerce yürüyebiliyor ve tek bir ağrı bile hissetmiyorum.

Güzel, sevdim ben. Yalnız Gül ablada kızmıyor artık, o kadar kaçamak yaptım. :1: Beni zorla zararlı şeyleri yemeye itiyorsunuz. :)

.[/B][/COLOR]

önceki sayfaya bak bakalım kızmamışmıyım.....:20:

sen kendini avut bakalım kızmıyor diye:9::9::9:

Son düzenleme:
vicdan dizisi var şimdi seyrediyorum kadın bisküvi istedi yoksa ekmeğin ucundan da olur dedi ....bende ekmeğin ucuna bayılırdım rahmetli kayınvalidem ekmek içine konulacak bişey olunca ekmek keserken ucunu bakla saklardı bende sofrayı hazırlayıp oturunca verirdi çocukları niye bize ayırmadın deyince onun yeri farklı derdi...nur içinde yatsın....

Back