iki gündür misafirlerim vardi , sabahlari karataya uygun yedim ama aksamlari misafir olunca pek karataya uyamadim, ama onun yerine spora basladim iki gündür ama malesef boynumu incittim galiba mekik hareketini yanlis yaptim. bugün basim ve boynum agriyor, niyetliyim gene sabah kahvaltimi tam yaptim , aksamada firinda tüm tavuk yapacagim, salatayla yerim belki birde corba olabilir. arkadaslar mekik yapmadan göbegimizi nasil eritebiliriz bilen varmi ya seneler önce oglumun dogumundan sonra sporla ve az yiyerek 8 kilo vermistim, o gün bugündür boyun agrisi cekiyorum, sakatladim kendi kendimi, iki gündür gene biraz mekik yapayim dedim hemen boynum agridi gene arti bas agrisi, bugün kendime izin verdim, yemek yapmak disinda bir is ypmayacagim, bu arada o kadar hantallasmisimki önceden 45 dakika bisiklet cevirirdim simdi 20 dakika ancak sürebildim, kendimi zorlamak istemiyorum bu sefer, yavas yavas artiririm.
Teşekkürler dün kedinin verdiği topikten buldum :107:Ekincigim avatarin hayirli olsun cok sirin olmus.
Canım hoşgeldin geçmiş olsun merak etmiştim seni demek misafirdenmis..
Canım ayakta olan karin egzersizleri var, bacagini uzatip yukari kaldirarak..jillian 2 'de ayakta karın egzersiz ornekleri var tam sana göre. .programin hepsini değil de sadece sana uyanini yapabilirsin.birde yerde boynunu kaldirmadan makas hareketi falan var boynuna degil ,direk karin ve altkarin etkili...
Allah kabul etsin canım, menunde gayet güzel ama corbayi ekle derim.iftarda corbasiz için kurur(annecim gibi konustum)
Bende de içli köfte var.dun akşam bulguru yogurup attim dolaba birazdanda şekil verecegim..
Allahim en sevdiğim yiyeceklerden birini yiyip diyet yapmak ne hoş. .
Ama gül abla ben o lokumları öğün aralarında yememek için nasıl direndim biliyor musun
Eki Görüntüle 900037
Ya şu ip atlama olayını tuttum sank. Geçen bir gazete haberi okudum özel bir diyet ve günde 15 dakika zıplayarak 23 kilo vermiş. Benim üst katta teras var çıkıp her gün 15 dakika ip mi atlasam. 20 dakika da koşu bandında hızlı yürüsem yeter de artar bile. Ah kedicik benim evdeki spor aletlerini bir görsen plates topu, twister titreşimli masaj aleti, şınav mekik aleti dumbellar .... Ben de akşamları otur tv karşısınaBen ayakta olanı, bacağı kaldırarak yaptığın hareketi aslında araya eklemek istiyordum ama unuttum. İp atlarken aralarda yapsam.
Ya şu ip atlama olayını tuttum sank. Geçen bir gazete haberi okudum özel bir diyet ve günde 15 dakika zıplayarak 23 kilo vermiş. Benim üst katta teras var çıkıp her gün 15 dakika ip mi atlasam. 20 dakika da koşu bandında hızlı yürüsem yeter de artar bile. Ah kedicik benim evdeki spor aletlerini bir görsen plates topu, twister titreşimli masaj aleti, şınav mekik aleti dumbellar .... Ben de akşamları otur tv karşısına
Hoşgeldiniz..geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile tekrar hamile kalırsınız..
Ben karataya uygun beslenerek hamileliğimi sürdürüyorum,18 haftalık gebeyim..Maşallah çok iyiyim,bebeğimin gelişimi çok iyi..Tabiki arada kaçamaklar oluyor hamile olduğumuz için eşimiz dostumuz ikramlar v.s. önümüze geliyor..arada alırım yerim 1-2 tane..Ama hiç abartmadım..
Ya şu ip atlama olayını tuttum sank. Geçen bir gazete haberi okudum özel bir diyet ve günde 15 dakika zıplayarak 23 kilo vermiş. Benim üst katta teras var çıkıp her gün 15 dakika ip mi atlasam. 20 dakika da koşu bandında hızlı yürüsem yeter de artar bile. Ah kedicik benim evdeki spor aletlerini bir görsen plates topu, twister titreşimli masaj aleti, şınav mekik aleti dumbellar .... Ben de akşamları otur tv karşısına
Ama gül abla ben o lokumları öğün aralarında yememek için nasıl direndim biliyor musun
Eki Görüntüle 900037
merhaba, hoşgeldiniz
sizde ev hanımısınız küçük çocuğunuz var buna rağmen egzersize vakit ayırmaya çalışıyorsunuz....
dikkat ederseniz bütün ev hanımları demedim çoğu ev hanımları dedim, neden çoğu dedim 27 senelik deneyimlerime dayanarak...ben 3 çocukla evden çıkardım birini bakıcıya bırakırdım diğerlerini okula ordan servise yetiş işe akşam tekrar hepsini topla eve koş yemek yap yedir o yorgunluğun üstüne babaları gelince bırak onları 1 saat yürüyüşe git bu arada komşularımın hepsi balkonda otururlar ben yürüyüşten gelirim hala balkonda banada seslenirler ay sen 3 çocukla fırsat buluyorsun biz bulamıyoruz ben giderken balkondaydınız şimdide balkonda benimle glseydiniz ya biz senin gibi koşturmaya alışık değiliz...10 daire sadece çalışan benim tek yürüyüşe giden de benim...
oğlumun arkadaşlarının annelerinin hepsi ev hanımı (15 sene öncesi) akşama kadar komşu komşu gezerler oğulları nerde haberleri yok iş dönüşü sorarım çocuklar nerde bilmem derler eve küçük kızları bırakıp oğlanları aramak için park park gezerim onlar balkonda sigara keyfi ve sohbet...kalkıpta bunlar nerede sigaramı içiyorlar, içkimi içiyorlar,kötü bir alışkanlıklarımı var merak etmezler kim kalkıp bakacak onlara oturmak varken.....
şu an lojmandayım 12 daire 3 bayan çalışıyoruz ben evde spor yapıyorum diğer 2 bayan alt katta spor salonu var oraya gidiyorlar kalan 9 bayan ne yapıyor tabiiki evde oturuyorlar,ben nohuttan yoğurt mayası yapıp dağıttım geçen haftalarda nasıl yaptın bu kadar yoğunsun nasıl vakit buluyorsun dediler anlattım nohutla sütten ürettim 6 gün hergün mayaladım falan derken kaç kg verdin dediler 11 i geçkin dedim ay biz senin gibi beslenip spor yapamayız dediler, yürüyüş yapın dedim yürüyüş için de evden çıkamayız dediler ,aşağıya inin spora dedim aşağısı paralı o kadar paraya yazık dediler bende ışıklarda (6-7 dakika uzak) belediyenin hanımlar lokali var yıllık 100 liraya oraya gidin haftada 4 gün dedim aman oraya kadar kim gidecek dediler ....en yakın örneklerimde eski görümcelerim hepsi 100 kg yu geçkin birisi bana yakın oturuyordu yürüyüşe giderken uğrardım bugun olmaz yarın o yarınlar bi türlü olmazdı....
dahada anlatsam sayfalar yetmez hep bahane hep bahane oturup tv dizileri seyretmek çay kahve faslı yapmak pasta börekli toplantılar onlara daha cazip geliyor tamam onları yapın ama ya sabah yada akşam çıkın hareket edin ben bunu hiç bir ev hanımı arkadaşım yada komşuma aşılayamadım zorla 2 gün götürdüysem 3. gün kaçtılar....
Canım herhafta yapacak değilsin ya. Şöyle vin kalabalık olduğu bir zaman yaparsın sanad 2-3 düşerOy oy oy eline sağlık nefisss görünüyor. .yapmak bi şey degilde karsisina gecip bakmak ,yememek en zoru..
Kendimi firenleyemem diye yapmiyorum
Ben ayakta olanı, bacağı kaldırarak yaptığın hareketi aslında araya eklemek istiyordum ama unuttum. İp atlarken aralarda yapsam.
Canım herhafta yapacak değilsin ya. Şöyle vin kalabalık olduğu bir zaman yaparsın sanad 2-3 düşer
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Şehir içinde yaşıyoruz ve öyle doğayla başbaşa bir spor alanı yok maalesef. Izmirde yaşayanlar bilirler kışın bir sis bulutu iner akşamları şehre. Kömür kokusu. Sanki dibinizde kömür yakıyorlarmış gibi. Camı açıp nefes almak istemez insan. Her ne kadra doğalgazla ısındak da şehirde kömür sobası kullanan çok ve izmir körfezi çanak şeklinde etrafı dağlarla çevrili eğer körfeze yakın oturuyorsanız is duman körfezin üstüne çöküyor dağlar yayılmasına izin vermiyor. Akşamları temiz hava yok yani :) Evde de üşeniyorum. Evde henüz çocuk yok. Eşim de idare eder zaten zayıfla diye o çok baskı yapıyor. Bilmiyorum kararsız kaldım.Sevgili ekincigim,dun yazamadim canim,spor salonlari konusunda.Benim de nacizane fikrim,tamamen dogaya uygun ortamda ,oksijen alarak guzel tempolu bir yuruyus.Sevdigin bir muzikte eslik edebilir.Ama spor salonlarina ben pek isinamadim,cunku dogal ortamda bazen hafif bir ruzgarin insanin yuzune gelmesi kadar hos birsey yok.Saat sinirlamasi yok,ucret yok,prosedur yok.Daha da onemlisi bizim evlilik kulturumuzde daima once cocuklar,esimiz ve evimiz geldigi icin (sizlerinde bu konuda ne kadar duyarli oldugunuzu saptadigim icin )spor salonlari bize hep bir ayak bagi gibi olur.Nedense eslerimiz o saatte hep acikirlar ya da,cay kahve paylasimi isterler,spor salonuna gittiginde sanki hep arkanda birseyler birakmisinda bekliyormus gibi hissedersin sorumluluktan.Butun bunlar sadece bana ait gozlemler ve yorumlardir,nacizane paylasmak istedim.Hepinizi opuyorum.
Teşekkür ederim amin inşallah, peki ne kadar kilo aldınız bu sürede, bence de gebelik için ideal bir beslenme şekli karatay, Rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.
Maşallah günde 4 posta.
Kedicik; zor geliyordu ama sabah,öğlen ikindin giderdim..akşamda eşimle giderim..normal doğum yapacaklara büyük bir kolaylık..
veeee hiç şişim olmadı ,ne elim ne ayağım ne bacağım şişti....yüzüklerimi hiç çıkarmadım,ayakkabım hiç sıkmadı..baya faydası oluyor..
Evet ekleyebilirsin birde en sonda bi hareket var ,elinde agirlik olan ayakta. Yarim dizlerini kiriyorsun oturur gibi oturmadan kalkiyorsun.direk karin hareketi hic görmemiştim daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?