Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canım hoşgeldin geçmiş olsun merak etmiştim seni demek misafirdenmis..
Canım ayakta olan karin egzersizleri var, bacagini uzatip yukari kaldirarak..jillian 2 'de ayakta karın egzersiz ornekleri var tam sana göre. .programin hepsini değil de sadece sana uyanini yapabilirsin.birde yerde boynunu kaldirmadan makas hareketi falan var boynuna degil ,direk karin ve altkarin etkili...
Allah kabul etsin canım, menunde gayet güzel ama corbayi ekle derim.iftarda corbasiz için kurur (annecim gibi konustum)
Bende de içli köfte var.dun akşam bulguru yogurup attim dolaba birazdanda şekil verecegim..
Allahim en sevdiğim yiyeceklerden birini yiyip diyet yapmak ne hoş. .

Ben ayakta olanı, bacağı kaldırarak yaptığın hareketi aslında araya eklemek istiyordum ama unuttum. İp atlarken aralarda yapsam.

Ama gül abla ben o lokumları öğün aralarında yememek için nasıl direndim biliyor musun
Eki Görüntüle 900037

Bu arada çok güzel bir ikramlık bir dahaki sefere bunları rengaren yapmayı düşünüyorum. Hepsini hindistan ceviziyle değil de bir kısmını toz kakao, bir kısmını çekilmiş antep fıstığı bir kısmını hindistan cevizi bir kısmını da eritilmiş bitter çikolatalya kaplarsak rengarenk olur çok da eğlenceli olur :) Haftasonu misafirler için çayın yanına ikramlık arayan arkadaşlara duyurulur

Ben ayakta olanı, bacağı kaldırarak yaptığın hareketi aslında araya eklemek istiyordum ama unuttum. İp atlarken aralarda yapsam.
Ya şu ip atlama olayını tuttum sank. Geçen bir gazete haberi okudum özel bir diyet ve günde 15 dakika zıplayarak 23 kilo vermiş. Benim üst katta teras var çıkıp her gün 15 dakika ip mi atlasam. 20 dakika da koşu bandında hızlı yürüsem yeter de artar bile. Ah kedicik benim evdeki spor aletlerini bir görsen plates topu, twister titreşimli masaj aleti, şınav mekik aleti dumbellar .... Ben de akşamları otur tv karşısına

Mekik aleti bir işe yaramıyor bende almıştım, başkasına verdim. Yeğenlerim gelince oynuyorlardı. :))) Dumbellar'ı zaten sevmiyorum. 1 ay fitness'a gitmiştim, işten gelip koştur koştur hareket yapıyorduk. Dumbellardan o zamandan bir soğukluğum oldu galiba. Ama yinede aldım, bulunsun diye. Pilates topuda var, annem pilatese gitmişti geçen yıl. Aslında bilgisayardan sevdiğin bir diziyi açıp yürüyüş bandına çıksan sıkılmazsın belki.
Terasta varmış ne güzel, çok yararlıymış ve yürüyüşten daha hızlı kalori yaktırıyormuş. Aşırı kilosu olmayanlar atlayabilir.

Teşekkür ederim amin inşallah, peki ne kadar kilo aldınız bu sürede, bence de gebelik için ideal bir beslenme şekli karatay, Rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.

Sevgili ekincigim,dun yazamadim canim,spor salonlari konusunda.Benim de nacizane fikrim,tamamen dogaya uygun ortamda ,oksijen alarak guzel tempolu bir yuruyus.Sevdigin bir muzikte eslik edebilir.Ama spor salonlarina ben pek isinamadim,cunku dogal ortamda bazen hafif bir ruzgarin insanin yuzune gelmesi kadar hos birsey yok.Saat sinirlamasi yok,ucret yok,prosedur yok.Daha da onemlisi bizim evlilik kulturumuzde daima once cocuklar,esimiz ve evimiz geldigi icin (sizlerinde bu konuda ne kadar duyarli oldugunuzu saptadigim icin )spor salonlari bize hep bir ayak bagi gibi olur.Nedense eslerimiz o saatte hep acikirlar ya da,cay kahve paylasimi isterler,spor salonuna gittiginde sanki hep arkanda birseyler birakmisinda bekliyormus gibi hissedersin sorumluluktan.Butun bunlar sadece bana ait gozlemler ve yorumlardir,nacizane paylasmak istedim.Hepinizi opuyorum.

Evet ekleyebilirsin birde en sonda bi hareket var ,elinde agirlik olan ayakta. Yarim dizlerini kiriyorsun oturur gibi oturmadan kalkiyorsun.direk karin hareketi hic görmemiştim daha önce

Canım herhafta yapacak değilsin ya. Şöyle vin kalabalık olduğu bir zaman yaparsın sanad 2-3 düşer

Evet dediğin gibi yapayim az yemiş olurum.
zaten kilo veremiyorum.tartidaki ilk eksilmede yapayimda ciksin aklimdan...
Ip atlamak cok etkili bi cardio,ender Saraç hic imkaniniz yoksa ip atlayin diyordu..

Karatay'a başlamadan önce bitter çikolata tüketirdim arada. Karar verdim, Ahmet Aydın da yiyebilirsiniz diyordu. %80'lik alıp kahve yanında tüketirim. Ama kahvaltıdan hemen sonra yemek lazım yoksa, leptin çalıştıramayız. Gerçi çikolatalarda da jelatin varmış.

Son düzenleme:
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Şehir içinde yaşıyoruz ve öyle doğayla başbaşa bir spor alanı yok maalesef. Izmirde yaşayanlar bilirler kışın bir sis bulutu iner akşamları şehre. Kömür kokusu. Sanki dibinizde kömür yakıyorlarmış gibi. Camı açıp nefes almak istemez insan. Her ne kadra doğalgazla ısındak da şehirde kömür sobası kullanan çok ve izmir körfezi çanak şeklinde etrafı dağlarla çevrili eğer körfeze yakın oturuyorsanız is duman körfezin üstüne çöküyor dağlar yayılmasına izin vermiyor. Akşamları temiz hava yok yani :) Evde de üşeniyorum. Evde henüz çocuk yok. Eşim de idare eder zaten zayıfla diye o çok baskı yapıyor. Bilmiyorum kararsız kaldım.

Teşekkür ederim amin inşallah, peki ne kadar kilo aldınız bu sürede, bence de gebelik için ideal bir beslenme şekli karatay, Rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.

Amin sağolun..ben 5 kilo aldım şuan,ama kilo neremde bilmiyorum,kimse hamile olduğumu farketmiyor..Benim boyum uzun ,zayıftım zaten kaslıyımdır..sanırım kas araları doldu...ben çok kilo aldığımı düşündüm,ama dr.um zayıflar çabuk alıp dolduruyor dedi,bebekler daha iyi gelişiyor dedi.bebeğim haftasına göre önde gidiyor çok iyi,en son gittiğimde boyu normalden çok daha uzun çıktı..:))) yanaklarım doldu,göğüslerim çok büyüdü..karnım çıktı başkada bişey yok..:)))

Sevgili gurbetcicegi,size de cok gecmis olsun yavrum.Bu tur egzersizler bir ay ara verilse dahi ayni biraktiginiz sayidan basliyamiyorsunuz,daha agir sorunlar cikabiliyor.Hep alistira alistira,arttirarak yapmak en sagliklisi.Seni yeniden aramizda gormek cok guzel.Rabbime emanet olunuz.

Yemeğimi yedim..pazara gittim karıştırdım geldim :)) pazarda bir köylü keşfettim..yumurta-tereyağ aldım..süt sipariş verdim..kocaeli-kandıradan geliyormuş...sebzelerini devamlı alıyordum gerçekten markettekiyle farkediliyordu..çok taze ve lezzetliydi..meğersem sipariş üzerinede süt ,yağ v.s. getiriyormuş..deneyelim bakalım...

birazdan da yürüyüşe çıkıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…