Canim prenscigim ,vallahi icim cizz etti yavrum .Boyle ozel gunlerde ozel durum izni gibi olamiyor mu acaba ?Rabbime emanet olun yavrum.
Sağol Canan ablacım..Eve erken gidiyorum zaten...altımada ısıtıcı yaktım,idare ediyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim prenscigim ,vallahi icim cizz etti yavrum .Boyle ozel gunlerde ozel durum izni gibi olamiyor mu acaba ?Rabbime emanet olun yavrum.
Sağol Canan ablacım..Eve erken gidiyorum zaten...altımada ısıtıcı yaktım,idare ediyorum..
herkes aynı düşüncede olmuyor ne yazıkki canım, eskiden olduğu gibi doğru yanlışı götürmüyorsa b,ilmeiklerini bol bol atsaydın
teşekkür ederim kitabı en kısa zamanda alacağım.sağlıklı yaşıyoruz sayfasına şimdi bakıyordum gerçekten çok güzel şeyler var,karatay beslenmesi bir yaşam tarzı olmuş.
ben batıkentteyim
ben bütün harca toplamda 2-3 kaşık bulgur koymayı düşünüyordum bu yüzden istediğim kadar yiyebilirmiyim diye sormuştum.bana zararsız görünmüştü.yani yinede az mı yiyeyim?
prenscim sende mi istanbuldamısın gerçekten çokk soğukk yağmur yağarken bukadar soğuk olmaz normalde bende kotla geldim işe donuorum aman sen dikat et canım ya külotlu çorap giy içnden
canan abla burdayım beni sormuşsun haftasonları pek yazamıyorum tlfnun internetini kapattırdım
sınavım aynı geçti hiç artmamış doğrularım çok çalışmam lazım çokk
haftasonu cozuttum yine hiç yazmim onları
sabah kkk
öğle 15.00 bulgur pilavı-tavuk ızgara-domates biber-ayran-2 tane mini mini mandalina sabah kayısı yememiştim:))
şimdide ısınmak çin adaçayı tarçın karanfil çayı içiyorum.
evet herşeyimizi oradaki tariflere göre yapıyoruz....orada karatay menüsü yazan yer var oraya tıklayınca bütün tarifler çıkıyor
uzaktasın canım ya...ben EMEK 8. caddede bir yer buldum bayan küçük bir dükkan açmış kızıyla beraber ev yapımı ürünler satıyor, köy yumurtası da var inceledim gerçek köy yumurtası 1 ayı geçkindir her hafta bir koli alıyorum cumartesileri sütde getiriyorlarmış, yakındaki evlere bırakıyoruz dedi adres verdim haftasonu hem süt hem yumurta getiriyor....bu tarafa gelme imkanın olursa telefonunu ve adresını veririm
o zaman istediğin kadar ya hatta hepsini ye
prenscim sende mi istanbuldamısın gerçekten çokk soğukk yağmur yağarken bukadar soğuk olmaz normalde bende kotla geldim işe donuorum aman sen dikat et canım ya külotlu çorap giy içnden
canan abla burdayım beni sormuşsun haftasonları pek yazamıyorum tlfnun internetini kapattırdım
sınavım aynı geçti hiç artmamış doğrularım çok çalışmam lazım çokk
haftasonu cozuttum yine hiç yazmim onları
sabah kkk
öğle 15.00 bulgur pilavı-tavuk ızgara-domates biber-ayran-2 tane mini mini mandalina sabah kayısı yememiştim:))
şimdide ısınmak çin adaçayı tarçın karanfil çayı içiyorum.
ablacım dolmayla ilgili duymak istediğim sanırım buydu çok canım istedi de.
adres ve telefonunu verirsen sevinirim yolum düşerse uğrarım.
Dolma dolma dediniz canım istedi,kara lahana sarsam mı akşam,ama çok yorgunum ben..yemeğim de yok..ıspanakmı yapsam..
Dolma buzlukta zeytinyağlı var ama pirinçten,soğuktada zeytinyağlı canım istemiyor,kıymalı sıcak dolmalar varken..neyse ben yolunu bulurum :)))
Dolma dolma dediniz canım istedi,kara lahana sarsam mı akşam,ama çok yorgunum ben..yemeğim de yok..ıspanakmı yapsam..
Dolma buzlukta zeytinyağlı var ama pirinçten,soğuktada zeytinyağlı canım istemiyor,kıymalı sıcak dolmalar varken..neyse ben yolunu bulurum :)))
Sevgili snowflakecigim,artik bizlerlesin cok sukur .Lutfen yapamiyorum diye birseyi unut artik .Bukadar desteginde var .Gulcugumun ilk onerisi beynine saglikli yeni bir format atmak ,reset yapmak .Yepyeni bir yasam tarzi ile butun guzelliklere baslamak .Cunku burada hersey dogal ,saf ,katkisiz .Sonra canim misafirler uc gunluk ,ama kismetse bahara ve yaza da uc dort kaldi .Kabanlar mantolar cikinca fit bir goruntu icin ,saglik icin hersey deger.Sonra canim misafirlerle birlikte yiyecegimiz yemekleri senelerce ,haddinden Fazla yiyipte Ben sisman halime gelmemismiydim,hepsinin tatlarini biliyoruz ,ozellikle de masum olmayanlarin daha fazla .Yavrum ben elli uc yasinda reset yapabildiysem masallah canli ornek .Acikmiyorum ,canim cekmiyor,cunku hedefim var.Gecen hafta ben dumani tuten kapucinolu kek ile yanyanaydim.Bir keke baktim bir kendime ben d
agir bastim Cok sukur.Hepbirlikte insaallah tam destek .
ayyy çok özür dilerim.keşke yakın olsaydık ben sanada yapardım.napcaz şimdi
alışveriş yapma imkanın varsa kurudolmalık al hemen doldur, tüh ya canın çekti...
hepinize çok teşekkür ederim bugün itibariyle her şeye daha farklı bakmaya başladım.siz benim gözümü açtınız.
daha önce beslenmiyormuşum zehirleniyormuşum bunu çok iyi anladım.
bundan sonra hep sağlıklı besinler hayatımda olacak.
bol leptinli günler bizimle olsun.
Youtube'da Karatay'ın videolarını da izlersen, iyice çözersin. Bizde zaten yardımcı oluruz. :) Ahmet Aydın ve Yavuz Dizdar'ı da izliyorum arada. Ahmet Aydın'ın taş devri kitabını aldım. Karatay mutfağı kitabında da yine tarif dışında güzel bilgiler var. Hangi mevsimde hangi sebzeyi tüketmemiz gerektiği vs...
Egzersiz programımı azaltmaya çalıştıkça arttırıyorum. Bir tane çıkarmıştım, bir tane daha ekledim ama iyi bir egzersiz eklediğimde. Bu akşam bunuda yapmaya çalışacağım.
[video=youtube_share;PYfNA_lmkHM]http://youtu.be/PYfNA_lmkHM[/video]
hoşgeldin canım,
sınava çalışmadın demekki
artık sınavda bittiğine göre karataya kaçamaksız devam edeceksin...sen ders çalışırken kaania ders bahanesiyle kaçamağı artırır gelince onu sıkıya alacağım demiştim .....artık karatay zamanı