Çok teşekkür ederim çok zor oluyor gerçekten,birde ben bankacılık gibi sayısal bölümden mezun olup,çeko gibi hukuk madde v.s. ezber bir bölüme geçtim..Sözelimde iyidir aslında ama iş,ev,çocuk gerçekten zor...Keşke iktisat seçseymişim,kolay olur diye çeko seçtim
( neyse az kaldı,haziranda bitiyor..Temmuz kpss ye girmeye bende niyetlendim ama benim alan bölümlerin çoğu 30 yaş sınırı ..bende 30 yaşındayım zaten :)) benim bu işyerinde 9.senem çok memnunum,sanırım sınava girmicem..
Çok teşekkür ederim,ben de sizin gibi düşündüm,hemde bu halimle..Birde misafiri Allah c.c.gönderirmiş ya,hemen susuverdim.Elektrik yoktu,yaptıklarımı mum ışığında yaptım :)))
Ekinciğim; daha önce yazmıştım bende gıda sektöründe çalışıyorum diye belki görmüşsündür.Bende senin gibi üretimleri çok iyi biliyorum,9 yıldır içindeyim bu sektörün..Biz et ve et işleme entegre tesisler kuruyoruz,kıyma makinası v.s. üretimimiz var.Çok da iyi bir markayız..Ünlü birçok markada makina hatlarımız var,çekimler v.s. yapılırken görüyordum..Hiç anlatmayım..Ben bu sebepten;sucuk-salam-sosis v.s. almam..Bildiğim tekirdağda bir müşterim var,organik et ve baharat kullanıyor sadece,ona çok güveniyorum ona yaptırıyorum.