Dun kizlarmla ortakoy de bulusacaktik kucuk kiziimin vucudu agir oldugu gibi kendiside agir sanki dugune gidecek beni 1,5 saat beklettiiler 5 te bulusacaktik 6,5 oldu aciktikca aciktim bi yerde ayran ictim...neyse tesrif ettiler ama ortakye giden yollar cok kalabalikti buraya gelmeniz cok zor taksim de bulusalim dedim oraya yoneldim..bulustuk....dar mor pantolon giymistim...kizlar bir bana bir birbirlerine bakiyorlar gozler faltasi gibi acik ilk soyledikleri anne ne guzel olmussunnnnnn durup durup tekrarliyorlar, buyuk kiz bacaklarin benden ince olmus arada 8 kg fark olmasiina ragmen diyor...epeyce soku atlatamadilarhem yuruyup hem anne cok guzel olmussun dediler:)..... heykelin orada bir resim cektirdik..face de gormussunuzdur...sonra saray muhallebi cisine girdik terasta iskender yedik, yogurt cok guzeldi bicakla kesilmis kalip seklinde manda yogurduymus...hersey guzel fiat tuzluydu napalim kizlarim mutlu olsun ....sonra gezdik isteklerini aldim...buse cigim cok mutlu oldu, bayrami yalniz gecirecegim diye uzuluyordu simdi hem annesi hem kardesi yanindaydi...hizli tren isi cikmasi buse ye yaradi:)...iyiki yanimdasiniz yoksa yalnizim diye cok uzulecektim dedi...10 a kadar gezdik sonra ayrildik....yarin tekrar gorusecegiz oradan da seraym a gecerim