- 10 Mart 2011
- 1.510
- 1.066
Sende regl den oruc tutamiyorsun ama benim gibi gececisin yoksa orda sabahmi oldu[emoji2]Nii kirazla mi kacamak yaptin, cik cik cik
Cok yasa emi sesli guldum gece gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende regl den oruc tutamiyorsun ama benim gibi gececisin yoksa orda sabahmi oldu[emoji2]Nii kirazla mi kacamak yaptin, cik cik cik
Valla aynen telefonda sesinden heyecan yapan[emoji2][emoji2] yanındayken 150 yi bile geçiyordur benceEvet, sevdicek spor, nabiz 150. Butun kirazlar hatta yemek bile erimistir
Sende regl den oruc tutamiyorsun ama benim gibi gececisin yoksa orda sabahmi oldu[emoji2]
Bende öptüm Bugünlük bana emanet gibi ,zaten sabahtan beri doğru düzgün kimse olmadiKizlar ben yatanzi, dukkanimiza sahip cikalim bos birakmayalim.
Bayram seyran demeyelim. Ben izinliyim sahur yapmadim o yuzden.
Gayfaltimi yapicim sabah,
Iyi geceler cok opuldunuz
Bende öptüm Bugünlük bana emanet gibi ,zaten sabahtan beri doğru düzgün kimse olmadi
Evet seraym nerdesin devir teslim yapmam lazım:))Seraym nerdesin, teoson un measisi bitti, hadi dukkani kapa
Nii kirazla mi kacamak yaptin, cik cik cik
Benim cok uykum geldi seraym da yok sen kapatirsin artikinBen de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buyrun gelin kapımız hep acik :)Ben de gelebilirmiyim araniza nerde diyet orda ben