Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bazı şeyler kitapta yok ben facede bır sıte var canan hocayla iletişimde olan kişilerin sitesi devamlı takip ediyorum oradan öğreniyorum...tavuk konusunda çok şanslısınız sakın diğerlerinden yemeyin internette o tavukların nasıl büyütülüp kesildiğini gösteren bir video izledim iğrrendim 5 aydır almıyorum

hayırlı olsun topiğiniz ne güzel karataycılar gün geçtikce artıyor kolay gelsin hatunlar

teşekkür ederim canım...yaşasın karataycılar...ben 3 ayda bir karatay tahlilleri için kan aldırmaya gidince hastanedeki hemşireler karataycı geldi diyorlar ne için kan aldıracaksın deyınce karatay için diyorum gülüyorlar ama degerleri gördükçe bizde başlayacağız diyorlar....en büyük karatay

ben insülin direncini 3 ayda kırdım 7.6 dan 5.1 e indi buda hocanın kitaptaki değeri...ben başardım sizde başarırsınız.. işe 25 dkk yürüyorum iş dönüşüde eve 25 dkk yürüyorum bu bile yetti tabii sıfır kaçamak en önemliside bu ...

süpersinnnn karataya alıştın başkalarınada tavsiyeye başladın bile ...zamanla tam karataycı olup kopamayacaksın tereddütlerin bitecek...

İNŞALLAH Gül hanım tek sorunum kendime güvensizlik, karatayın mantığını kavradım, yapabiliyorum ama tek korkum nefsime yenik düşmek

ben bebek emzirdiğim için öğle aralarında hızla eve gitmem gerekiyor, akşam çıkışta da büyük oğlanı alıyorum okuldan o yüzden arabayla gidip geliyorum işe ama evde yürüyüş bandım var onda yürümeye çalışıyorum.

Herkese anlatmaya çalışıyorum karatayı ama bazen çok komik şeyler oluyo; geçen akşam benim bebeğimin bakıcısındaydık çayın yanına kuruyemiş sonrasında da meyve faslı o kadar çok ısrar ettiki ' sadece tadına bak tadına bakmayla nolurmuş sanki?? meyveden ne zarar gelirmiş yiyiver bi tane' gibi.... ama teyzeye de nasıl anlatacan çiğneyince insülin salgılanır, yok işte glukagondu leptindi falan filan ...:26::26::26:

yeni topigimiz hayirli olsun.ben bayramdan once 3 kilo vermustim sonra hepsini geri aldim.bidahada basliyamadim.bugun guzel bikahvalti ettim ama gene 2 saat sonra corbami ictim.ben 4. saat dayanamiyorum nasil basaricam sizce

kızlarrrrr hepinize merhabaa
nasılsınız bakalım???
sormayın kızlar ben çok kötüyüm.yediklerimi buraya yazsam beni topikten kovarsınız.bu yüzden yazmıyorum.hem incelmek istiyorum hemde sağlıksız beslenmeye devam ediyorum.tutamıyorum kendimi.napıcam bilmiyorum. kendimi umutsuz vaka olarak görmeye başladım..
Gül abla şu kullandığın omega 3 ün adı nedir? tavsiye edermisin bende kullansam faydasını görürmüyüm..
Lütfen kızlar bana destek olun karatayı çok seviyorum ama kaçamaklardan uzak duramıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum..

yeni topigimiz hayirli olsun.ben bayramdan once 3 kilo vermustim sonra hepsini geri aldim.bidahada basliyamadim.bugun guzel bikahvalti ettim ama gene 2 saat sonra corbami ictim.ben 4. saat dayanamiyorum nasil basaricam sizce

Hoşgeldiniz. ben de yeniyim ama sanırım öğünlerde tam doymuyor olabilirsiniz bir de ekmek sıfır hiç olmaması gerekiyor buna uyabiliyormusunuz??

selam RuweYDaa, beni en çook motive eden şey vücut kitle indexim oldu benimki 33 yani OBEZ. sanırım sizinkide 32.9 yani OBEZ . bunu bilmek bile çok kötü yaaaa
bir de herkes çalışır kazanır istediğini alır giyer ben çalışıyom kazanıyom ama istediğimi alamıyom çünkü yakışmıyooor
tabiiki herşeyden önemlisi sağlık için ama geyik yapmak istemedim
acaba öğünlerinizde karatay uyuyormusunuz doyana kadar yiyormusunuz

Hoşgeldiniz. ben de yeniyim ama sanırım öğünlerde tam doymuyor olabilirsiniz bir de ekmek sıfır hiç olmaması gerekiyor buna uyabiliyormusunuz??

hosbulduk arkadasim.ben kahvaltidan cok doymus kalkiyorum ekmekte yemiyorum ama mutfagi toplarken yada cocuklara yemek isitirken aclik hissim cok fazla oluyo yiyorum.bide acken leptin hormonu salgilanmaz bisey yemek diye okumustum oyuzden yiyorum

hosbulduk arkadasim.ben kahvaltidan cok doymus kalkiyorum ekmekte yemiyorum ama mutfagi toplarken yada cocuklara yemek isitirken aclik hissim cok fazla oluyo yiyorum.bide acken leptin hormonu salgilanmaz bisey yemek diye okumustum oyuzden yiyorum

gül hanım daha iyi bilir daha tecrübeli ama leptin hormonu öğünden hemen iki saat sonra salgılanmıyor zaten .insülin--glukagon--leptin sırası var bunun için de öğünler arası en az 4-5 saat olmalıymış o nedenle de ara öğün önermiyor karatay hoca.
sizin dediğiniz tam doymadan kalkarsak leptin salgılatması için beyne yeterli uyarı gitmiyormuş.

gül hanım daha iyi aydınlatacaktır bizi

arkadaşım öncelikle göstermiş olduğun duyarlılığından dolayı tşkr edrim..
vücut kitle endeksinin obezlik sınırı 33 mü?obezliğe doğru gittiğimin farkındayım aslında ama kendimi yinede durduramıyorum.her akşam yatmadan önce yarın başlıcam diyorum ama olmuyor.beceremiyorum.bir başlasam arkası gelecek biliyorum.çok istediğim için olmuyor heraldeşu anda beni zorlayan tek yiyecek ekmek ve şeker.. şekerli çay ve ekmekli bir kahvaltıdan vazgeçemiyorum.
bu yüzden yeme duygusu tüm duygularımın önüne geçiyor.sonrasına ise sadece pişmanlık kalıyor..

vücut kitle indeksi:
20-25 arası normal
25-30 arası fazla kilolu ( balık etli )
30-40 arası obez
40 üzeri morbit (aşırı) obez

kizlar saat 5:30 da yemek 6:30 da 3 u bir arada ictim.İnsallah yatana kadar bisey yemiycem.herkese iyi geceler

bende baslarda anlatmakta zorluk cektim ben direndim onlar direndi ben galip geldiim karatay ve insulinden anlamayana seker hastasi olmamak icin aralarda yememem lazim diyorum hastayim saniyor israr etmiyorlar:)

Tesekkur ederiz...sabah karatay kahvaltisini eksiksiz olarak yazilan herseyi ,zeytini zeytinyaginin icinde.yersen acikmazsin normal kahvalti aciktirir...karatayin olmazsa olmazi kahvalti ..bugunki yaptigin kahvaltida ya eksik vardi yada yanlis bisey yedin yediklerini yazarsan yanlisi bulurum..dayanamama sebebini bulalim birlikte...karatay uygulamayanlara yaptirdigim kahvaltidan bu zamana kadar hic acikan olmadi...uvey annem seker hastasi hergun igne yapiyor 2 saat acliga dayanamiyor bize ozendi oda yapti 5 saat dayandi sonra bizden alisti biz gittikten sonrada devam ettirmis gecen gun kafasina takilan bisey icin aradi devam ediyorum kiloda veriyorum dedi....sizde dayannirsiniz...

Canim senin beynine format atmaya ihtiyacin var ...kitaplari okudunmu okumadiysan ilk oradan bsla zararli seyleri kafana yerlestir o zaman elin gitmez onlara... ben yiyenlere uzuluyorum eskiden bende yerdim ama yanlisimi duzelttim herkesinde duzeltmesi icin ugrasiyorum...buraya sık girmeye calis yazilanlari devamli oku bu kadar kisi basariyorsa bende basaririm de ...
Omega 3 GN, triple strenght fish oil +resveratrol .....gn den sonraki noktayi yazamiyorum marka yasak bilinmis bir marka devamini bile yazsan google den cikar

Helal olsun size cok guzel anlatmissiniz ..........ac kalkan acikir....az az sık sık yenmeyecek doyana kadar yenecek en az 5 saat tok kalinacak buna dikkat edin ac kalinacak demedim tok kalinilacak dedim biz rejim yapmiyoruzki ac kalalim :) ben hala conrad dayim bakanin biri gitmedi daha..aksam yemeginde corba yemek istedim kac gundur icmemistim 1 kepce corbayi ictim arkasindan acik bufeden karataya uygun seyleri aldim onlari yiyene kadar sohbetle yarim saat gecti karnim doymadi biraz daha fasulye ve kisir aldim hala acim niye boyle oldum diye dusundum corbadan basladim dusunmeye ve hemen buldum corbaya kivam vermek icin icine un katmislardir ve o beni aciktirmistir... Yedigime pisman oldum hala acim evde olsam kesin bir kase yogurt yerdim doyardim...dun aksam yemek gecikecekti cocuklarin yedigi danone yogurda ceviz atip yedim millet 10 da ancak yemege oturdu ben bisey yemedim sabaha kadar kucucuk cevizli yogurtla acikmadan durdum...anlatmak istedigim cok yeyip yanlis yemektense dogru yeyip tok kalmak
...birde aralarda ılık limonlu su icmekte tok tutuyor hoca bol bol icin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…