Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kizlar saat 5:30 da yemek 6:30 da 3 u bir arada ictim.İnsallah yatana kadar bisey yemiycem.herkese iyi geceler

Canim ücübirarada da seker yokmuuuuu....yine acikacaksin...yemek yedin 1 saat sonra sekerli icecek ictin insulin yukselecek ve aclik hissi baslayacak gece dayanamayacaksin....

Son düzenleme:
malesef var.ama ben 5 yildir hergun bir tane iciyodum.arkadasimda kahveye gelince ictim.gunde bir tane icsem olmazmi acaba beni tok tutuyp bide icmezsem kendine gelemiycem gibi geliyo.biliyorum aliskanlik ama hemen birakamiyam cam galiba

Gül ablacım.. Gerçekten sonuç aldığımız için inanıyoruz ve savunuyoruz karatayı.. Hayal değil gerçek.. Kardeşlerini de tebrik ediyorum... Kesin verecekler . Ayrıca VÜCUT KİTLE İNDEKSİNDEN bahsetmişiz.. Ben şunu söyleyeyim. 1 Temmuz'da 2. DERECE ŞİŞMAN yazarken şimdi İDEAL KİLONUZUN ÜSTÜNDE yazıyor. Çok değil 72 olunca İDEAL KİLONUZDASINIZ YAZIYOR.. Ne kaldı şurda 3 kilo.. Neden olmasın.. Obezliğe giden yoldan kurtuldum.. Bu gün sabah 75,8 i de gördüm.. Bedenimden 25 kilo gitti.. Yolum bitmedi.. Devam.. Yolculuk 60...
malesef var.ama ben 5 yildir hergun bir tane iciyodum.arkadasimda kahveye gelince ictim.gunde bir tane icsem olmazmi acaba beni tok tutuyp bide icmezsem kendine gelemiycem gibi geliyo.biliyorum aliskanlik ama hemen birakamiyam cam galiba

Ben de çok severdim eskiden.. Onun yerine koca bir fincan Türk kahvesiiçiyırum.. Tavsiye ederim çok da güzel..

turk kahvesinide severim.ama sekersiz icemem heralde.ama sutlu olarak deniycem belki oyle icebilirim.bide hedef 60 buson diyet nikli arkadasim sizi verdiginiz kilodan dolay tebrik ediyorum.darisi hepimizin basina İnsallah

Gül ablacım.. Gerçekten sonuç aldığımız için inanıyoruz ve savunuyoruz karatayı.. Hayal değil gerçek.. Kardeşlerini de tebrik ediyorum... Kesin verecekler . Ayrıca VÜCUT KİTLE İNDEKSİNDEN bahsetmişiz.. Ben şunu söyleyeyim. 1 Temmuz'da 2. DERECE ŞİŞMAN yazarken şimdi İDEAL KİLONUZUN ÜSTÜNDE yazıyor. Çok değil 72 olunca İDEAL KİLONUZDASINIZ YAZIYOR.. Ne kaldı şurda 3 kilo.. Neden olmasın.. Obezliğe giden yoldan kurtuldum.. Bu gün sabah 75,8 i de gördüm.. Bedenimden 25 kilo gitti.. Yolum bitmedi.. Devam.. Yolculuk 60...
..
Tebrik ederim canim yolun yarisindan fazlasini gectin ve arabanin yarisi gorunmeye basladi :)... listeye baktim en az olculer sende nerdeyse ben kg olarak senden zayifim ama sen boydan kurtardigin icin benden incesin bu ay sonunda benim kg mu gecersin :) kilo verememekten sıkıldım ama yapacak bisey yok karatayi birakamam saglikli yyasam olaarak kabullendim veremesemde almiyorum o da guzel....

Bu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.

sabah 9.30 En Büyük KK

öğlen 15.oo da yeşil mercimek salata 1 elma

akşam 20.00 :sulu köfte salata yoğurt

yeni arkadaşlarımız katılmış hoş geldiniz..bebeklerinizde hayırlı sağlıklı büyüsünler inşallah :emir_bebek:

hepimiz çok iyi gidiyoruz pazartesi ye az kaldı sonuç ne olacak bakalım :) En Büyük TÜRKİYE

Onceki gun aksam 2 tabak fasulye

Dunsabah kkk
Oglen brokoli ayran
Aksam tarhana corba 2 tabak ispanak kavurma

sabah kkk

Canim senin beynine format atmaya ihtiyacin var ...kitaplari okudunmu okumadiysan ilk oradan bsla zararli seyleri kafana yerlestir o zaman elin gitmez onlara... ben yiyenlere uzuluyorum eskiden bende yerdim ama yanlisimi duzelttim herkesinde duzeltmesi icin ugrasiyorum...buraya sık girmeye calis yazilanlari devamli oku bu kadar kisi basariyorsa bende basaririm de ...
Omega 3 GN, triple strenght fish oil +resveratrol .....gn den sonraki noktayi yazamiyorum marka yasak bilinmis bir marka devamini bile yazsan google den cikar

hepinizin günü aydın olsun arkadaşlar...
ablacım sanırım haklısın kitapları yeniden okumaya başlasam iyi olacak.. bugün ayın 1 i olması sebebiyle yeniden başladım .inş tekrar bozmam.acıkmaktan kaynaklanan bi durum değil benimkisi alışkanlık işte.birde atıştıranlardanım.buda zorluyo tabiki..birde
omega 3 kullanmak zorundamıyız..siz nasıl bie faydasını gördünüz?

evet arkadaşlar bugün tekrardan başladım.inş. bozmam :KK76:
işte kahvaltım
2 kupa açık şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 domates
doymadım ama artık sıvılarla doymaya çalışıcam:nazar: :nazar:

sabah 9.30 En Büyük KK

öğlen 15.oo da yeşil mercimek salata 1 elma

akşam 20.00 :sulu köfte salata yoğurt

yeni arkadaşlarımız katılmış hoş geldiniz..bebeklerinizde hayırlı sağlıklı büyüsünler inşallah :emir_bebek:

hepimiz çok iyi gidiyoruz pazartesi ye az kaldı sonuç ne olacak bakalım :) En Büyük TÜRKİYE
Canim islerin yogun sanirim kac gundur yoksun :)

hepinizin günü aydın olsun arkadaşlar...
ablacım sanırım haklısın kitapları yeniden okumaya başlasam iyi olacak.. bugün ayın 1 i olması sebebiyle yeniden başladım .inş tekrar bozmam.acıkmaktan kaynaklanan bi durum değil benimkisi alışkanlık işte.birde atıştıranlardanım.buda zorluyo tabiki..birde
omega 3 kullanmak zorundamıyız..siz nasıl bie faydasını gördünüz?

Bu zamana kadar yediklerinin zarar verdigini dusununce bisey atistirmak isterken bu sagligima zararli diye yemiyorsun aralarda su ve limonlu su icmeye baslarsan elin atistirmya gitmez ben siyah hastasiydim cayi gunde 12 kupa icerdiim su ve limonlu suya baslayinca unuttum haftasonlari kahvaltida demliyorum...omega 3 tatli isteginide yok ediyor ben tatlisiz duramazdim 5 aydir bi lokma yemedim hoca bayramda izin verdi onumde tepsiler dolusu baklava vardi elimi surmedim,,zayiflamaya da yardimci ama bende D vitamini eksik ayda yarim kg zor gidiyor artik

işte kahvaltım
2 kupa açık şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 domates

Hadi bakalim yeni kararin devamli olsun ...ama ilk gunden eksik kahvalti yaptin ve doymadin bu olmadi :KK43: ....karatay kahvaltisi tam yapilacakki 5 saat dayanilsin ve % 30 metabolizma hizlanip yag yaksin ...leptin calisin acken leptin calismaz,,,arkadaslar kahvaltiyi eksiksiz yapin o karayin temeli gune guclu baslamaliyizki enerjimiz artsin ve acikmayalim yoksa kacamaklar cogalir kendimizi tutamayiz,,..

işte kahvaltım
2 kupa açık şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 domates

günaydın.
kahvaltı çok az değilmi ama doymazsın ki bu kadarla

benim kahvaltım saat 7.45
2 yumurta zeytinyağında omlet
1 avuç ceviz içi
5-6 zetin, bol roka domates
kocamaaan iki dilim peynir
yanında sütlü çay

Hadi bakalim yeni kararin devamli olsun ...ama ilk gunden eksik kahvalti yaptin ve doymadin bu olmadi :KK43: ....karatay kahvaltisi tam yapilacakki 5 saat dayanilsin ve % 30 metabolizma hizlanip yag yaksin ...leptin calisin acken leptin calismaz,,,arkadaslar kahvaltiyi eksiksiz yapin o karayin temeli gune guclu baslamaliyizki enerjimiz artsin ve acikmayalim yoksa kacamaklar cogalir kendimizi tutamayiz,,..

kesinlikle 5 saat tok tutuyor. artık sizin dediğiniz gibi öğle yemeğinde çok çabuk doyuyorum neredeyse kuruyemiş ayran vs. ile geçiştirecek kıvama geliyorum.:KK1::KK1:
ama bir de şu hergün tartıya çıkma alışkanlığımım bıraksam hergün değişsin istiyorum 3 gündür aynı moralim bozuluyor

dünkü menüm
sabah 7.30 kkk

öğle 12.30 2-3 kaşık taze fasulye - 2 kaşık tavuk sote, salata yoğurt

akşam 18.00 3 kaşık bulgur pilavı, kuru fasulye salata yoğurt

19.30 sütlü türk kahvesi şekersiz tabiiki

Dün;

Sabah 9:00 KK
Öğlen hiçbirşey yemedim
18:30 Akşam etli karnıbahar yemeği, yoğurtlu közlenmiş patlıcan üstüne zeytinyağlı kuru biber, yeşillik, domates ve 1 kase ayçekirdeği
Aralarda şekersiz çay, filtre kahve, su...

gunaydııınnn :)
Ben de aranıza katılıyorum artık arkadaslar,gecen yıl Karatay la 1,5 ayda 11 kilo vermiştim,ama çok kötü bir beslenmeyle fazlasıyla geri aldım:KK43:bir haftadır karataya adaptasyon süreci oluşturdum ve bugün tam anlamıyla başlıyorum:))

X