Prenscim bebegin saglikli gelisimi karataya borclu bizden daha iyisin sen masallah biz dökülüyoruz resnen :)))
Canan abla ne guzel yazmışsın daha gitmeden ozledim istanbulu elif safak yeni Kitap yazmis istanbuldan cok bahsediyo onu oneririm ben almayi düşünüyorum ayiptir soylemesi uzaktan akrabam olur da kendisi :))) her kitabini okurum severek
Gul abla kacamaklarimi atlamazdin yoksa vaz mi gectin benden Allah islah etsin beni :))))
Sabah kkk ogle 14.00 dersanenin altinda cok guzel ispanakli krep yapiyolar yine ondan yedim cok soguk hava baska yer arayamadim ve boll salata... simdide demli cay iciyorum deneme sinavim var dua edin yuksek alim moral olsun bana optum sekerlerr..
ben senden sana takılmadan yapabilirmiyim vazgeçebilirmiyim...cevap yazmışım senin yanıtına ama yanıtın içinde gibi çıkmış,
"""kaania kullanıcısından alıntı
canan abla sende mi almanyadaydın siz dönmek stiyosunuz ben kaçmak stiyorum bu ülkeden :)) yer değiştirelim en iyisi :))
bugün tartılmayı unuttum ama sanırım yine veremedim çünkü dün kötü yanlışpis şeyler yedim hemde akşam 10 da ne olduklarını anladınız siz canınız çekmesin diye yazmıyorum gecen hafta da aynı şey olmuştu sanırım sabah tartılma anksiyetesi beni yemege itiyor
gül abla çok haklısın beyne format atmak lazım ama nasıl yapıcass onu bilmiyorum işte.. moralim bozulur hopp yemek çok mutlu olunca da hopp yemek düşüyor aklıma aclıkla falan ilgisi yok yani yemeği kafamdan çıkarıp yerine sporu koymam lazım benim sanırım bazı insanlar öyle yapıyomuş spor yaparken endorfin salgılanıyo ya ona bağımlı oluyolarmış bende keşke öyle olsaydım.. uzun yazdım neyse günnah çıkardım rahatladım :))
ah kaania ah 1. liği (kaçamak 1.) elden bırakmamak için herşeyi yiyorsun
şu sınavlarda bitsin hergün seni lazım"""
buda krep için
allah zihin açıklığı versin canım
Son düzenleme: