• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Prenscim bebegin saglikli gelisimi karataya borclu bizden daha iyisin sen masallah biz dökülüyoruz resnen :)))
Canan abla ne guzel yazmışsın daha gitmeden ozledim istanbulu elif safak yeni Kitap yazmis istanbuldan cok bahsediyo onu oneririm ben almayi düşünüyorum ayiptir soylemesi uzaktan akrabam olur da kendisi :))) her kitabini okurum severek
Gul abla kacamaklarimi atlamazdin yoksa vaz mi gectin benden Allah islah etsin beni :))))
Sabah kkk ogle 14.00 dersanenin altinda cok guzel ispanakli krep yapiyolar yine ondan yedim cok soguk hava baska yer arayamadim ve boll salata... simdide demli cay iciyorum deneme sinavim var dua edin yuksek alim moral olsun bana optum sekerlerr..

ben senden sana takılmadan yapabilirmiyim vazgeçebilirmiyim...cevap yazmışım senin yanıtına ama yanıtın içinde gibi çıkmış,

"""kaania kullanıcısından alıntı

canan abla sende mi almanyadaydın siz dönmek stiyosunuz ben kaçmak stiyorum bu ülkeden :)) yer değiştirelim en iyisi :))

bugün tartılmayı unuttum ama sanırım yine veremedim çünkü dün kötü yanlışpis şeyler yedim hemde akşam 10 da ne olduklarını anladınız siz canınız çekmesin diye yazmıyorum gecen hafta da aynı şey olmuştu sanırım sabah tartılma anksiyetesi beni yemege itiyor:(
gül abla çok haklısın beyne format atmak lazım ama nasıl yapıcass onu bilmiyorum işte.. moralim bozulur hopp yemek çok mutlu olunca da hopp yemek düşüyor aklıma aclıkla falan ilgisi yok yani yemeği kafamdan çıkarıp yerine sporu koymam lazım benim sanırım bazı insanlar öyle yapıyomuş spor yaparken endorfin salgılanıyo ya ona bağımlı oluyolarmış bende keşke öyle olsaydım.. uzun yazdım neyse günnah çıkardım rahatladım :))

ah kaania ah 1. liği (kaçamak 1.) elden bırakmamak için herşeyi yiyorsun
şu sınavlarda bitsin hergün seni :57: lazım
"""

buda krep için:57:
allah zihin açıklığı versin canım

Son düzenleme:
Ahhhh gurbetcicegim Ahhhh,msj.ini su saatte okuyunca oyle duygulandim ki ,disaridaki seller bi yana benim gozlerimden akan selleri kimse gormesin canim benim.
canam ablacigim demek sizde yurt disindasiniz, gurbeti yasayan bilir, evlenirken hersey toz pembeydi, ama yillar öyle bir koyuyorki insana aaahhh ah neyse alistik birazda olsa yapacak bir sey yok ablacigim, en cok da hastaneye yattigimda ve ameliyat oldugumda ailemin yokluguna aglamistim.

:(( Canan ablacim ve gurbetcim cok Üzgünüm gece gece huzunlenmenize sebep oldum..içim cizz etti inanin..
yok canim benim senin bir sucun yok nerden bileceksin, gurbette olunca insan cok duygusal oluyor, havasini , suyunu, topragini bile özlüyoruz anlayacagin vatanimizin kiymetini bilin kizlar :34:

canım gece gece duygulandın....
sendemi ankaralısın yoksa bu kadar özlem duyduğuna göre,,,:52:
sayilirim gül abla ben aslen corumluyum, ankara havaalanina iniyoruz, ailemle orda karsilasiyorum ve orda ayriliyorum ya o yüzden ankara benim icin cok farkli :34:

DuaIarımın gözü yüksekte, Iakin haddimin boynu Hakkın karşısında eğiImekte. Rabbim; hakkımızda hayırIı oIan neyse ihsan eyIe… Amin. HayırIı cumalar, günaydın.
ne güzel sözler bunlar ablacigim agzina yüregine saglik, sizede hayirli cumalar:16::16::16:

canan abla sende mi almanyadaydın siz dönmek stiyosunuz ben kaçmak stiyorum bu ülkeden :)) yer değiştirelim en iyisi :))

bugün tartılmayı unuttum ama sanırım yine veremedim çünkü dün kötü yanlışpis şeyler yedim hemde akşam 10 da ne olduklarını anladınız siz canınız çekmesin diye yazmıyorum gecen hafta da aynı şey olmuştu sanırım sabah tartılma anksiyetesi beni yemege itiyor:(
gül abla çok haklısın beyne format atmak lazım ama nasıl yapıcass onu bilmiyorum işte.. moralim bozulur hopp yemek çok mutlu olunca da hopp yemek düşüyor aklıma aclıkla falan ilgisi yok yani yemeği kafamdan çıkarıp yerine sporu koymam lazım benim sanırım bazı insanlar öyle yapıyomuş spor yaparken endorfin salgılanıyo ya ona bağımlı oluyolarmış bende keşke öyle olsaydım.. uzun yazdım neyse günnah çıkardım rahatladım :))

AAAAAHHHHHHHHHHHHHH sevgili kaaniacigim,canim benim,ben de gurbetteyim amma Almanya da degilim,sana gercek bir hayat hikayesinden ufacik bi kesitle yanit verebilrmiyim izninle,yirmialtiyil once -one way ticket- tek yonlu bilet kesilmiscesine ayrildik vatanimdan,geldik gurbete.Vatanimda neyimiz mi eksik ti,hicbir seyim esim istedi geldik.Cok ta genctik.Oglumuz dogdu,arkasindan da kizimiz,daha alti aylikken birseylerin dogru gitmedigini hisedip dr.lara,hastahanelere tasinmaya basladik.Buraya geldigim gunden bugun itibariyle burada bir kelime Turkce bilen yok,ingilizcemle anlastik.Yirmialti senedir ben bir cd alip gonlumce dinlemeye,bir kitapciya girip bir satir Turkce kitap secmeye hasretim,Kanlica da pudra sekerli yogurt yemege hasretim.Emirgan da o kirmizi beyaz cizgili icinde su birikmis cay tabaklarina hasretim.Beni kim mi tuttu vatanimi bu gune kadar ziyaret etmedigim veya geri donemedigim icin;rabbim kimselere bildirmesin guzeller guzeli kizim yirmidort senede yedi kere hastahanelerde musahade altinda tutuldu,en sonuncusu yedi ay olmak uzere.Buna can mi dayanir para mi.Simdi beni bagisla guzel kaaniam basini agrittim,insaalah senin ve hic kimsenin istikbali bana benzemesin,sadece demek istedigim her cicek kendi bahcesine yakisir.Cok parlak gelecekler ve butun dileklerinin hayirlara cikmasini temenni ederim yavrum.
canan ablacigim cok üzüldüm senin icin, senin durumun cok daha zormus, Rabbim yardimcin olsun, bizim burda cok türk var, arkadas cevrem genis, hergün programlarimiz , camide sohbetlerimiz, günlerimiz oluyor, böyle oldugu halde ben dayanamiyorumda sen nasil dayandin ablacigim yaa , kiziniz yanlis anlamadiysam rahatsiz degilmi, Allah acil sifalar versin ablacigim , cok cok gecmis olsun, bundan sonra sende dualarimda olacaksin, o kadar sene türkiyeye hic gidemedin, annelik böyle bir sey, Allahim mükafatinizi ahirette verir insallah, Rabbim sevdigi kullarina sikintilar verirmis, imtihan dünyasinda yasiyoruz, her birimizin imtihani farkli, kimimizi hastalikla, kimimizi, yoklukla, kimimizi, evlatlarimizla siniyor rabbim, önemli olan herseyin Allahtan geldigini bilip, ona boyun edip ve sabredip imtihani kazanmaktir, bunlari sen daha iyi bilirsin ben nacizane söylüyorum ama, Allaha emanet olun ablacigim, üzülmeyin artik biz variz, bizde bir aileyiz, türkce konusabilen arkadaslarin, kardeslerin oldu artik, bizimde duygulu, sicak, cekingen bir ablamiz oldu, senin nasihatlerine ve bilgilerinede cok ihtiyacimiz olacak, burdan ayrilma ablacigim olurmu :34::16::16::16::16::16::16::16::16:

arkadaslar ben pazartesi tartildigimda 2200 gr, kilo vermistim, cumaya kadar 5 gün gecti , zaten iki günü biraz kacamaklarim olmustu, bugün tartildim az önce malesef ayni kilodayim yani 92,9 ciktim :50: kilo verememisim , ama neyseki almamisimda :34:

Prenscim bebegin saglikli gelisimi karataya borclu bizden daha iyisin sen masallah biz dökülüyoruz resnen :)))
Canan abla ne guzel yazmışsın daha gitmeden ozledim istanbulu elif safak yeni Kitap yazmis istanbuldan cok bahsediyo onu oneririm ben almayi düşünüyorum ayiptir soylemesi uzaktan akrabam olur da kendisi :))) her kitabini okurum severek
Gul abla kacamaklarimi atlamazdin yoksa vaz mi gectin benden Allah islah etsin beni :))))
Sabah kkk ogle 14.00 dersanenin altinda cok guzel ispanakli krep yapiyolar yine ondan yedim cok soguk hava baska yer arayamadim ve boll salata... simdide demli cay iciyorum deneme sinavim var dua edin yuksek alim moral olsun bana optum sekerlerr..

Teşekkür ederim..

Eğer içmeye karar verirsen de eczaneden al. Ben A101 ile eczanedekini denedim. Marketten aldığım zor eriyor ve daha zor içiliyor. Eczanedekinin içimi daha rahat, ingiliz karbonatı. Bir arkadaşımda şişkinliğim var dedi, karbonat içeyim en iyisi dedi, şişkinliği gitmiş.

Maşallah. :emir_bebek::nazar: Birşey öğrenmiş olduk, yani ben bilmiyordum. Demekki doğal proteini bol tüketmek gerekiyor. Aklımda olsun. :1:

İnşallah işe yarar. Peki şu an ishal durumu varmı? Vücutta asit fazlası varsa o şekilde gidiyormuş, bende de oldu.

Sağol canım..bende çok şey öğreniyorum,ayrıca protein içeren besinler daha çok süt yapıyormuş onu da ben yeni öğrendim :))
Hem ideal kiloya gelicem hem de bol bol emziricem inşallah..

Aman ne güzel haberler bunlar . Nazar değimesin hep öyle devam etsin :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Amin inşallah :)) Karatay bebeği olucak bu paşa :))

Maşallah :nazar: Bebişine de sanada. :nazar: Ne güzel Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.

Amin canım,Allah herkese nasip etsin nasıl güzel duygular :))

20 dk.yürüdüm geldim,hava temiz ama soğuk burnum dondu :))) kremledim şimdi kendimi derse başlıcam :))

tesekkür ederim gül ablacigim benimde bir kilo cizelgem oldu sagolasin ince ince anlatmissin, benim gibi teknolojiden bir haber olan birisi ancak böyle anlayabilirdi tekrar tesekkürler:16::16::16:

Canim gurbetcicegim ve butun can dostlarim,benim bugune kadar butun sikintilarima gogus germemin tek ilaci yuce rabbime olan inancimi hic bir dakika yitirmemis olmamdir.Cok sukur ki rabbimde beni su ana dek hic birakmadi,hep benimle oldu.Bin sukurler olsun an be an.Ahhh gurbet cicegim,benim sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok,boyle guzel yurekleri bulmusken daha da siki sikiya korumak varken hic birakirmiyim.Bir ornek vereyim,her sali gunu guzel kizimi ziyarete giderim,cok sukur hic aksatmadan,giderken iki otobus aktarmali giderim.Gecen sali gunu otobusun gectigi butun guzergahlar ayniydi ama benim gozume oyle farkli ,oylesine guzel gozuktu ki.Adeta heryer renklenmisti,cunku artik hayatimda sizler vardiniz,adim atislarim bile degismisti,evvel allah artik yalniz degildim.Bana yaptiginiz sevabin bin mislisini rabbim size nasip etsin,hepinizi evlatlarindan sevindirsin insaallah.Ben vardim ama gene varim evvelallah ama bu kez yanimda cok guclu,cok guzel yurekli ,gercek ,has dostlarim,kardeslerim ailemle.Ne mutlu bana.

Rumuz: mydenizzz
Bas.tarihi: 2 Kasım
Bas.kilosu:68.9
Gecen hafta: 67( pztsi)
Guncel: 67.2
Fark:+ 200 gr
Toplam fark: 1.7 kg
Beden:42
Spor jillian 2 gün
Yas:35
Boy:1.65
Yuzde: + 0.298
Hedef :65---60

Herkese hayirli cumalar, iyi hafta sonlari olsun inşallah
Tek tek alinti yapmaya zamanim yok ozur dilerim.yazdiklarinizi gözümün yaşiyla okudum:(( gurbetcim ve canan abla allah yardimciniz olsun..canan abla sizi yürekten okudum ve sabriniza sevginize hayran kaldim.Allahim çok büyük inşallah sıkıntılarinizi giderir..imtihan dunyasindayiz gercekten herkesin sinavi farkli..iyi ki geldiniz topigimize yazdiklarinizi zevkle okuyorum. ..
Prenscim:nazar: maşallah sana da küçük prensinede
Eminim unuttugum yazacak tonla mesajim vardir ama hic vaktim yok.anneme gidecegim iftara..aaaa bu arada kedi naptin sen öyle yaa 5 günde hemde :))) tebrik mi edeyim yoksa üzüldün de teselli mi edeyim bilemedim canim
Gül ablacim, guzel sabah mesajin icin tesekkurler...umarim cok gec kalmamistir bildirimim..

hepinizi çok seviyorum öptüm

Yine bu arada bi pantolonuma daha girebildim:))

ben bildirim yapmadım yine :1:
herkezinkini okuyup çizelgeye ekliyorum,bide mesajlara cevap veriyorum,,,
hem iş hem topik bi ona bi ona kafa karışıyor
ben pazar 67.000 idim 500 leslieden aldım pazartesi 67.500 bildirim yaptım salı 68.000 oldum lesliden 500 gram daha aldım,,bu sabah salı günki 500 gitti pazartesiyle aynıyım kaldı öbür 500

Canan ablacım; ne güzel duygularla yazıyorsunuz..Rabbim herzaman yanınızda/yanımızda olsun..amin..

Mydenizz çok teşekkür ederim..

Ben bu arada kaymak biriktiriyorum 2 seferdir ayırıp buzluğa atıyorum bozulmasın diye..3-4 kez daha ayırmam gerekiyor ama ,haftada bir gün süt alıyorum az çıkıyor kaymağı :)))Tereyağını kendim yapıcam,sağlıklı yaşıyoruz da tarifini görmeden önce başlamıştım biriktirmeye,tarifide üstüne geldi..Ben de ayran yaptığımız küçük yayık da yapıcaktım :))) onun altında kalan ayranı nefis oluyor,annemler köyde yayık çalkalarken ben giderdim başına,gücümde yetmezdi ama çok hoşuma giderdi..Canım annem okul kapanınca bizi toplar doğru köyeee,açılmasına yakın gelirdik..Neler yapardık neler..Hepsini ondan öğrendim..

Yapınca burada da paylaşırım..

Rumuz: mydenizzz
Bas.tarihi: 2 Kasım
Bas.kilosu:68.9
Gecen hafta: 67( pztsi)
Guncel: 67.2
Fark:+ 200 gr
Toplam fark: 1.7 kg
Beden:42
Spor jillian 2 gün
Yas:35
Boy:1.65
Yuzde: + 0.298
Hedef :65---60

Herkese hayirli cumalar, iyi hafta sonlari olsun inşallah
Tek tek alinti yapmaya zamanim yok ozur dilerim.yazdiklarinizi gözümün yaşiyla okudum:(( gurbetcim ve canan abla allah yardimciniz olsun..canan abla sizi yürekten okudum ve sabriniza sevginize hayran kaldim.Allahim çok büyük inşallah sıkıntılarinizi giderir..imtihan dunyasindayiz gercekten herkesin sinavi farkli..iyi ki geldiniz topigimize yazdiklarinizi zevkle okuyorum. ..
Prenscim:nazar: maşallah sana da küçük prensinede
Eminim unuttugum yazacak tonla mesajim vardir ama hic vaktim yok.anneme gidecegim iftara..aaaa bu arada kedi naptin sen öyle yaa 5 günde hemde :))) tebrik mi edeyim yoksa üzüldün de teselli mi edeyim bilemedim canim
Gül ablacim, guzel sabah mesajin icin tesekkurler...umarim cok gec kalmamistir bildirimim..

hepinizi çok seviyorum öptüm

Yine bu arada bi pantolonuma daha girebildim:))

Şu an tebrik edebilirsin ama inşallah daha fazla düşmeden, göbekten kurtulurum.

4 GÜNDE KİLO VERENLER

kedi83 -%2,947 :72::65::nazar::nazar::nazar::119::71:
Squaw -%0,632:nazar::nazar::71:

SABİT KALANLAR

Gul_0663:58:
CANANSU60:58:
Ekin06 :58:
Gurbetçiçeği :58:

KİLO ALANLAR

RuweYDaa… +%1,161 :4:
Fmgenc +%0.313:22:
Mydenizzz +%0.298:22:

YENİLER

bilgeasya
Yaş23
M_a_e 87

HAMİLELER

prenscim…59 kg (başlangıç 54, 18 haftalık):49:

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

ALPRMUS :44:
Erzurumlu:44:
KZCK:50:
İPEKKIZ13:50:
Gulhatun :44:
Snowflake84:44:

bu hafta 4 günlük bildirim olduğu için fazla kg veren yok...
KG veren arkadaşları tebrik ederim :46:
KEDİ cik seni özellikle tebrik ederim harikasın :46: 4 günde 1.5 kg ya yakın zaten etin ne butun ne :52: bu kadar kg vermede hala göbek kaldıysa :47:

Son düzenleme:
Canan ablacım; ne güzel duygularla yazıyorsunuz..Rabbim herzaman yanınızda/yanımızda olsun..amin..

Mydenizz çok teşekkür ederim..

Ben bu arada kaymak biriktiriyorum 2 seferdir ayırıp buzluğa atıyorum bozulmasın diye..3-4 kez daha ayırmam gerekiyor ama ,haftada bir gün süt alıyorum az çıkıyor kaymağı :)))Tereyağını kendim yapıcam,sağlıklı yaşıyoruz da tarifini görmeden önce başlamıştım biriktirmeye,tarifide üstüne geldi..Ben de ayran yaptığımız küçük yayık da yapıcaktım :))) onun altında kalan ayranı nefis oluyor,annemler köyde yayık çalkalarken ben giderdim başına,gücümde yetmezdi ama çok hoşuma giderdi..Canım annem okul kapanınca bizi toplar doğru köyeee,açılmasına yakın gelirdik..Neler yapardık neler..Hepsini ondan öğrendim..

Bizde kuzenimle köyde ahşap yayıkla oturup yayardık. Kaymağı annem süt kaynatınca ayırıyor, bende afiyetle yiyorum. :39:

Son düzenleme:
Canim gurbetcicegim ve butun can dostlarim,benim bugune kadar butun sikintilarima gogus germemin tek ilaci yuce rabbime olan inancimi hic bir dakika yitirmemis olmamdir.Cok sukur ki rabbimde beni su ana dek hic birakmadi,hep benimle oldu.Bin sukurler olsun an be an.Ahhh gurbet cicegim,benim sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok,boyle guzel yurekleri bulmusken daha da siki sikiya korumak varken hic birakirmiyim.Bir ornek vereyim,her sali gunu guzel kizimi ziyarete giderim,cok sukur hic aksatmadan,giderken iki otobus aktarmali giderim.Gecen sali gunu otobusun gectigi butun guzergahlar ayniydi ama benim gozume oyle farkli ,oylesine guzel gozuktu ki.Adeta heryer renklenmisti,cunku artik hayatimda sizler vardiniz,adim atislarim bile degismisti,evvel allah artik yalniz degildim.Bana yaptiginiz sevabin bin mislisini rabbim size nasip etsin,hepinizi evlatlarindan sevindirsin insaallah.Ben vardim ama gene varim evvelallah ama bu kez yanimda cok guclu,cok guzel yurekli ,gercek ,has dostlarim,kardeslerim ailemle.Ne mutlu bana.

AMİN ....duygularınızı o kadar güzel ifade ediyorsunuzki,sıkıntılarınızı bir nebzede olsa hafifletiyor olmamız, sizin dünyanına renk vermemiz benide duygulandırdı bilmeden sizin hayatınızda ne çok değişiklikler yapmışız,inşallah bundan sonra daha da çok yaparız

bende ayrandan yapılanı deneyeceğim sağlıklı yaşıyoruzda tereyağına yorum yapan bir bayan anlatmış...
belki daha çok tereyağ çıkar bayana sordum kaç kg sütten kaç kg tereyağ çıkar diye cevap yazmışmı bakmadım bugün girmeye vaktim olmadı.

sana orada okuduğum bir ipucunu yazayım ..kaymak az çıkıyor dedin ya okan bey demişki yayvan bir kapta yaparsanız kaymak daha çok çıkar diye...bende kaymaları alıp kaseye koyuyorum kız her sabah yiyor tereyağ yapmaya kalmıyor...:1:

buda benim yaptığım karatay sucuğunun olmuş halinden sucuklu yumurta

$IMAG0677.jpg

Back