Canım arkadaşım alemsin vallabayılıyorum senin yazdıklarına ya
Bu arada alprumus arkadaşımızdan ses çıkmıyor hiç, meraklandım. acaba yazdı da ben mi kaçırdım arada?
Yaparken, acaba bir tane yesemmi diye geçirdinmi içinden.
sigara konusunda azimli ekin ama karatayda aynı azmi gösteremiyor oda alışacak artık bunada şükür diyelim bide sık sık şehirdışına gidiyor tercih hakkı bulunmayan zamanlar oluyordur..Bilemiyorum ablacim kendimde herhangi bi hastalık belirtisi hissetmiyorum ama niye böyle oldu anlamadim.yemegi yiyince gözüm açıldı:))
Evet salata ve çorba yetmedi ispanakta azdi derken çok yedim. .biraz öncede sütlü kahvemi ictim ohh misss
Ablacim kaçamak 1. Ve 2. mize ben bir şey diyemiyorum çünkü biri yeni sigarayi bırakmış ki iradesini göstermiş maşallah, diğer arkadasimda ders çalışıyor stresli:))
evet ya kilo yapacak diye yağı o kadar az dökerdimki 35 senem öyle geçtiTarif muhteşem tam Karatay lik çok lezzetli bi yemek..kiyma yerine minik minik doğranmış kusbasiylada guzel oluyor uzerine kaşar rendesi..yapayim bari evde kabakta var.o gün prenscim corbayi aklina düşürdü yaptim içtik afiyetle sira bunda..en guzeli yiyecekleri tadında yiyebilmek.aksamki yeşil salata bol limonlu yağlı idi.eskiden olsa yagsiz tuzsuz hiç eglenceli değil:)))
cok yogun iki günden sonra tekrar herkese merhaba, masallah bol muhabbet olmus ben yokken, okuyamadim hepsini
YEMEK TARIFLERI FELAN SÜPERSINIZ YAAA
bugünde disard islerim vardi, giremedim, ama dün kacamakli bir gün oldu benim icin, o yüzden dünkü menümü hic yazmayayim, bugün ise
Gece 4,30 da Karatay kahvaltisinin yarisini zorla yiyebildim , canim hic istemedi
Iftarda 4,30 da izgarada et ve köfte , ceri domates, roka, cok az dünden kalan mayalinin yarisi
yarinda oruc tutacagim, insallah, bu arada 1. olmusum kendimi tebrik ediyorum, kilom fazla oldugu icin ilk hafta iyi veriyorumda sonra tabiki yavasliyor
Omega 3 e gelince, digerini vermedim daha, bugün kizim okuldan sonra baska bir yere sormus, jelatinsiz omega3 varmi diye, onlarda bitkisel omega3 vermisler, yani balik yagi degil, galiba keten tohumu yagi sanirim, onuda geri yolladim,
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah 9:00 2 zeytin, 2 yumurta, 2 muz, gün kuruu ceviz kayısı çekirdeği kaju. Zeytin bitmiş
Öğlen 13:30 4-5 kaşık yeşil mercimekli bugur pilavı 1 kase yoğurt
Akşam 18:30 2 tane lahmacun ayran kırmızı pancar turp ve havuçtan yapılmış salata keten tohumu da serptim üstüne ve tere
19:30 yine çekirdek
Bu aralar gerçekten karnım doyduğu halde iştah kontrolü problemim var nedenini bir türlü bulamadım ve bu beni çok üzüyor. Bir hastalığım mı var bir şey eksikliği mi var yoksa hormonlarımda mı sıkıntı var. Uzun süren adetlerimle mi alakalı :26:
Bugünkü menümü yazayım,
Sabah 9:00 2 zeytin, 2 yumurta, 2 muz, gün kuruu ceviz kayısı çekirdeği kaju. Zeytin bitmiş
Öğlen 13:30 4-5 kaşık yeşil mercimekli bugur pilavı 1 kase yoğurt
Akşam 18:30 2 tane lahmacun ayran kırmızı pancar turp ve havuçtan yapılmış salata keten tohumu da serptim üstüne ve tere
19:30 yine çekirdek
Bu aralar gerçekten karnım doyduğu halde iştah kontrolü problemim var nedenini bir türlü bulamadım ve bu beni çok üzüyor. Bir hastalığım mı var bir şey eksikliği mi var yoksa hormonlarımda mı sıkıntı var. Uzun süren adetlerimle mi alakalı :26:
Ya yanlış yazmışım 2 muz yok 1 muz yedim :) çünkü zeytin yoktu baktım doyacak bir şey yok fazla peynir de yemiyorum ya ben o yüzden 2 yumurta 1 küçük yerli muz yedim. Omega 3 kullanıyorum evet. Dedim ya karnım tok gözüm aç 1 lahmacunla doymuştum 2. Yi yedim. Şu an karnım tok gözüm aç resmen. Benim adetlerim çok uzun sürüyo ve o dönemlerde sanırım böyle oluyor. Çünkü sürekli olan bir şey değil. 30 günde bir 10 gün adet oluyorum. Yoksa hala sigaranın etkisi mi. Offf bi doktora gitsem iyi olacak.maşşallah canım sabah 2 yumurta 2 muz ooooooo
zayıflama aşamasında 2 tane lahmacunyarasın canım
omega 3 kullanıyormusun
Ya yanlış yazmışım 2 muz yok 1 muz yedim :) çünkü zeytin yoktu baktım doyacak bir şey yok fazla peynir de yemiyorum ya ben o yüzden 2 yumurta 1 küçük yerli muz yedim. Omega 3 kullanıyorum evet. Dedim ya karnım tok gözüm aç 1 lahmacunla doymuştum 2. Yi yedim. Şu an karnım tok gözüm aç resmen. Benim adetlerim çok uzun sürüyo ve o dönemlerde sanırım böyle oluyor. Çünkü sürekli olan bir şey değil. 30 günde bir 10 gün adet oluyorum. Yoksa hala sigaranın etkisi mi. Offf bi doktora gitsem iyi olacak.
Buzlukta ne kadar çok işe yarıyor. Yine evde kekler yapılmış, mutfağın görünen yerine konulmuş.
cok yogun iki günden sonra tekrar herkese merhaba, masallah bol muhabbet olmus ben yokken, okuyamadim hepsini
YEMEK TARIFLERI FELAN SÜPERSINIZ YAAA
bugünde disard islerim vardi, giremedim, ama dün kacamakli bir gün oldu benim icin, o yüzden dünkü menümü hic yazmayayim, bugün ise
Gece 4,30 da Karatay kahvaltisinin yarisini zorla yiyebildim , canim hic istemedi
Iftarda 4,30 da izgarada et ve köfte , ceri domates, roka, cok az dünden kalan mayalinin yarisi
yarinda oruc tutacagim, insallah, bu arada 1. olmusum kendimi tebrik ediyorum, kilom fazla oldugu icin ilk hafta iyi veriyorumda sonra tabiki yavasliyor
Omega 3 e gelince, digerini vermedim daha, bugün kizim okuldan sonra baska bir yere sormus, jelatinsiz omega3 varmi diye, onlarda bitkisel omega3 vermisler, yani balik yagi degil, galiba keten tohumu yagi sanirim, onuda geri yolladim,
Günaydın,
İstanbul'da bugün hava nihayet yumuşadı ve rahatladı :)) Hastalıklar çabucak geçer inşallah..
Dün ;
Sabah -kkk
Öğlen -1 kepçe şehriye mecbur kaldım,1 tabak bulgur pilavı,ayran,salata
Akşam-Tarhana çorbası,Zeytinyağlı taze barbunya dondurucudan,ayran,salata
1 saat sonra oğlum tavada sucuk yaptı,4-5 dilim yedim..Organik et sucuğuydu aylardır yemiyordum çok özlemişim :))
Aralarda limonlu su,erik kurusu,elma,mandalina,çay :)
Tam gaz ders çalışıyorum,ara ara okuyorum..görüşürüz yine..
Kilo bildirim formatı
Rumuz:edut
Başlangıç tarihi:12/12/2013
Başlangıç kg:73.5
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:42
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 63 kg...ikinci 55 kg
selam ben yeni karataya başlıyorum...gecen sene taylan hocanın diyeti ile 10 kilo vermiştim 5 ini geri aldım( 50 leri bir kere görmem lazım.ben,im aç olmasamda yemekle ilgili sorunum var. umarım bu sefer olur ( 20 kilo gibi bir rakam bilmem verilirmi? karbonitrat delisiyim ektradan...
sabah: 1 avu beyaz peynir 6tane zeytin 1 yumurta, sonrasında 2 kkuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?