- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Arkadaslar yazmis zaten, yoksa menun cok guzel.
Oooooomaasallah. Ahh genclik ne guzel.
Ben esimle tanisali 12 sene, evleneli 8 sene oluyor. Eskiden bizde boyleydik. Simdi okuzluk dizboyu
Cok cok gecmis olsun tatlim, Allahim acil sifalar versin. Iyilesince kilolar takir takir gidecek, citir gelin olacaksin insallah.
hakikaten strese girdikçe daha da zorlaşıyor kılo vermek teosoncum..birde ramazan var 1 ay önümüzde onuda hesaba katınca iyice üzülüyorum ne yapacağım dıye ?
ablacımmm ya şimdi sana bunları yazarken bile kalbim hızlı atıyor bılıyor musun ? bence tamamen ilaçların yan etkısı..çok istemıştım hazıran sonu istedıgım kıloda olmayı ama marttan hazırana resmen yerımde saymış gıbı oldum..ne dıyebılırım kı sadece hayırlısı...
Ramazanda ne yapacağımi bende bilmiyorum iftar dan sonra mayisiyorum spor yapmak çok zor olacak
ben geçen sene hafta içi 12 den sonra hafta sonları 1 den sonra leslie yapıyordum, haftada 3 falan hergün olmuyor insanın canı istemiyor, halının üstünde yapınca aşağıya ses gitmiyordu gitmiş olsa aşağıdaki komşum anında çıkardıRamazanda ne yapacağımi bende bilmiyorum iftar dan sonra mayisiyorum spor yapmak çok zor olacak
ben de onu düşünüyorum ve bir program yaptım kendime. sabahları 7-8 arası işe yürüyerek gelecem. hem çok açlık olmayacak hem de sıcak olmayacak...ve halim kalırsa da iftardan sonra kızımı da alıp en azından site içinde tur atcam. yürüyüşten ziyade maksat hazmetmek, çünkü erken yatıyorum bu sefer rahatsız olurum..
ben geçen sene hafta içi 12 den sonra hafta sonları 1 den sonra leslie yapıyordum, haftada 3 falan hergün olmuyor insanın canı istemiyor, halının üstünde yapınca aşağıya ses gitmiyordu gitmiş olsa aşağıdaki komşum anında çıkardı...
Sabahları ve akşamları işe yürüyerek gidip geliyordum bide yeniydim biran önce zayıflayayım diyeBi ara iş dönüşü parkta o sıcakta oruç oruç spor yapıyordum sonrakestim susuzluk yapıyor diye
akşam fazla yememek lazım ama o kadar saat aç kalınca ister istemez biraz bundan biraz ondan derken kaçıyor...
abla ne hırs varmış sende valla oruç oruç nasıl yapmışsın öyle çook azimlisin maşallah gençler senden feyz almalı.ben geçen yıl sıcaktan zorlandım susuzluk yoruyor insanın içi kupkuru boş gibi bizim adananın maşallahı var bu konuda bilirsiniz cayır cayır yanar. Akşam iftardan sonra sırf suya yüklendim sonra çorba ,zaten yemek yenmiyor sıcakta diyet yapmadığım halde 3-4 kilo vermiştim ama böyle olması sağlıklı değil tabiki.bu sene sporu deniycem gücüm yeterse en azından yürüyüş yapayım diyorum ama çok geç saatede eşim izin vermez dışarda yürüyüşe kendide gelmez artık hergün sırf buyüzden kavga ederiz
slm kızlar
yarın nöbetçiyim yokum
perşembe görüşürüz artık
benim şimdiden uykum geldi
bugün çok yoruldum
size selam vermeden yatmayayım dedim
öğlen: 1 kase domates çorbası, 4 yk bulgurlu kabak, 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 2yk kabak, 3 dilim acı mantar (komşu pişirip getirmiş ilk defa yedim), 1.5 kase cacık
Tesekkurler canim ^_^ karatay tornistanmis ^_^ tomruk adamlari centilmenlere cevirme sanati ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok iyi gecmis bitmis o zaman, Allah bidaha vermesin.
Aman yeme tatlim, sen 3. Bebegine hamile saglikli, citir bir annesin.
Sagol canim moral icin, ah ben uzak durucam cislardan da onumde dondurma yiyen bi koca ve misir yiyen bi kiz olunca coookk canim istiyor.
Yakinda evde sıkı yonetim uyguluycam walla.
merhabalar, bugün altyapı yenilemesi varmış diye şirkette tüm gün internet yoktu.
telefondan sohbete katılmaya çalıştım.
09:00
2 haşlanmış yumurta ile KKK
(meyvesiz)
15:00
Mercimek çorbası
19 tane fıstık (10 adet fıstığı kırdım biri tekli çıktı :)))
22:00
1 kupa sütlü tarçınlı Türk kahvesi.
içmesem olmayacaktı çok acıktım.
İç pilavım bozulmuş, meğerse şirketteki bozuk olan dolaba koyuyormuşum. 3 dolap içinden bozuk olanı seçmek de bana mahsus bir durum olsa gerekpilavım çöpe gitti. onun için de öğlen yediğimde zihnen doymadım yanımda başka da şey yoktu. kurstan çıktığımda açlık hissetmeye başladım eve geldim kahve yaptım hemen. leptinim çalışmasına çalıştı da geç vakitte süt içiyorum o sıkıntı.
Öğlen o kadar az yemissin ki iyi dayanmissin 22'ye kadar.hic takma arada olur öyle. Önemli olan çok acikmadan bir şeyler yemek içmek. Sütlü Türk kahvesi favorimdi benim şimdi icemiyorim o ayri.cok tok tutuyor birde damla sakizlisi var o da güzel canim
Eki Görüntüle 1160808
..........................
Eki Görüntüle 1160808
..........................
günaydın ablacım. Hayırdır cumayı erken getirmişsin
helal sana sevgilinin iltifatları başını döndürdüğü için hangisinin çalışıp hangisinin çalışmadığına dikkat edememişsin.....merhabalar, bugün altyapı yenilemesi varmış diye şirkette tüm gün internet yoktu.
telefondan sohbete katılmaya çalıştım.
09:00
2 haşlanmış yumurta ile KKK
(meyvesiz)
15:00
Mercimek çorbası
19 tane fıstık (10 adet fıstığı kırdım biri tekli çıktı :)))
22:00
1 kupa sütlü tarçınlı Türk kahvesi.
içmesem olmayacaktı çok acıktım.
İç pilavım bozulmuş, meğerse şirketteki bozuk olan dolaba koyuyormuşum. 3 dolap içinden bozuk olanı seçmek de bana mahsus bir durum olsa gerekpilavım çöpe gitti. onun için de öğlen yediğimde zihnen doymadım yanımda başka da şey yoktu. kurstan çıktığımda açlık hissetmeye başladım eve geldim kahve yaptım hemen. leptinim çalışmasına çalıştı da geç vakitte süt içiyorum o sıkıntı.
canım bulgur-bugday tarzı şeyleri pş peşe yememeye çalış su tutar tartıda fazla gelirsinslm kızlar
yarın nöbetçiyim yokum
perşembe görüşürüz artık
benim şimdiden uykum geldi
bugün çok yoruldum
size selam vermeden yatmayayım dedim
öğlen: 1 kase domates çorbası, 4 yk bulgurlu kabak, 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 2yk kabak, 3 dilim acı mantar (komşu pişirip getirmiş ilk defa yedim), 1.5 kase cacık
Afiyet olsun canım. yediklerini saymışsın da yaptığın sporu saymamışsın
iyi nöbetler şimdiden, ben spora başlıyorum. öptüm ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?