canlar iyi geceler...gece kuşu geldi
Sanırım bundan sonra bu saatlerde gelicem ...
Gül ablacım biliyor,ben sizi sıkmak için hiç bahsetmemiştim..oğlumun karaciğer enzimleri yükselmişti,küvezden çıktığımızdan beri haftada 3-4 kez hastaneye gidip kan verdik,şükür ki her sonuçta daha da düştü ..dr.iyiye gidiyoruz dedi..bu küvezde kalıp oksijen aldığı için ve ya antibiyotik kullanıldığı için olabilirmiş..dr.sorun yok,hiç bişey çıkmayacak diye beni rahatlatıyor..çünkü çok sağlıklı görünüyor diyor..doğuştan gelen bir rahatsızlık da değil,onun bile testini yaptırdık..buraya da gelemedim,onun dışında herşey yolunda..çoğu vaktim onunla geçiyor..bazen asabi olsa da genelde huzurlu ,sakin bir bebek..bir de hastane işlerimiz bitse de rahat etsek,git gel mahvoldum..büyük oğlum isyanlarda ,onu da yanımda götürüyorum..annem yakınımda değil,kayınvalidem köye gitti
kardeşim geçen hafta evlendi,düğüne gidemedim..dr.izin vermedi..işte böyle ..hızlı geçiyor biz de hayat..
Kilomu bugün söylemeyedim..geç geldik hastaneden,uyumuşuz üçümüzde akşama kadar :))
ben yinede yazayım..sil baştan yapıcam,doğumdan sonraki kilomu bazalarak :)) karışıyor yoksa..
Rumuz: Prenscim
başlangıç tarihi: 05.05.2014
başlangıç kilom: 60
geçen hafta :59,50
bu hafta: 59
fark:500
toplam fark :1000
spor: Emzirme,koşturma
boy: 1.67 cm.
Hedef: 54
yüzde : 0,84
emzirmeye devam ..genel muayenemizi olduk..kilosu iyi,mamaya gerek yok,kilosuna göre boyumuz uzun dedi dr.muz..abisinden uzun doğdu ..sanırım proteinler işe yaradı,yaramayada devam ediyor..
Ben daha sık gelicem,herkesi çok özledim..sevgiler..