- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
hamilelikten sonra bulantıdan dolayı birden verdin yemeye başlayınca onları geri aldın demek ki, bundan sonra fazla almazsın gibime geliyor vucut aynı yemeye devam edecek
kaşar eski kaşar mı,,,yeni olmyacak,,,domates çorbasında un varmıydı
şimdilik açıktan yazmıyorum canım buradan herkes okuyor ,,,faceden yazarım sana da
Yarin dr kontrolum var abla bu kilo hızını sorayim bakalim o ne diyecek.netten yaptigim araştırmaya göre ben su an en az kilo alan gruptayim ama inşallah dediğin gibi bundan sonrası yavaş gider.hizli gidip son 3 ay sekerimin çıkmasından korkuyorum. Gerçi canan hoca gi düşük beslenince hamilede şeker çıkmaz diyor.ozellikle bu aydan sonra insülin hizla artiyormus bu normalmiş. Kaliteli beslenirsek şeker çok yukselmezmis
saol canımcım bende iiyim şükür
gelmez diyordum benimde başıma geldi kadının fesat olduğunu bile bile salak gibi ben kendim sordum bide, zayıflamışmıyım dedim oda yooo bacakların hafif gitmiş dedi yuuuhhh
eşime anlattım siz kadınlarla biz nası başedecez bilmiyorum verdiğini sen kendin biliyorsun bunu tartıda da görüyorsun biri bişe söyleyince yelkenleri hemen indiriyorsun diyor
Yanlis hatirlamiyorsam 10 kilo civarinda kilo vermistin değil mi canım. Yuh artik 10 kiloyu da farketmediyse o kadin gözüne bi baktirsin bariz kıskanmış..ee zatii güzelsin:) daha da guzel oldun catladi
Mrb canım hoşgeldinnn
Kullanıyorum canım bb kremlerden zaten o da olmasa düşün halimibu hafta açılmaya başladı rengim normal bronza dönüyorum
Canım o bayanda karatayı yapmıştı geçen sene ama artık devam etmiyor biraz vermişti öyle kaldı..ben kimseyi takmıcam artık kendim nasıl mutlu hissedeceksem öyle kalacam...
Bende yeni başladım bb ye bende memnun kaldım. Iyi bari tenin acildikca milletin lafi sözü biter, gerçi bu seferde başka bişey bulur bu millet.. kimseyi mutlu edemeyiz bu hayatta en doğrusu senin yöntem takmadikca mutlu olursun