- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
- 248
canım benden ümidini kesin, bu ay da teyze olamıyorsunuz
Canım öncelikle günaydınlar :)
Ben daha önce pilates yapmamıştım alt tarafım üst bedenime göre daha sorunlu,o sebeple ebru nun skinny jeans dvdsi ile başladım,herhalde toplamda 10 gün yaptım,önceki günde dedim tüm vücudumu çalıştırayım,21 günde yağlarınızdan kurtulu yapayım dedim boynumda fıtık başlangıcı var mahvetti beni
Dün tekrar skinny jeans e başladım,ebru nun yaptırdığı kardiyovasküler hareketlerle beraber,yani çok terliyorsun,izlediğim kadarıyla normal pilates daha hafif,ama bn başlamadan eksik olan mazemelerimi internetten temin ettim, özellikle bilek ağırlıklarını hiç çıkarmıyor ebru
Ben değişik spor dallarını yaptım spor salonuna da gittim yaparken sıkılmadığım tek dal pilates oldu:)
Aynen oyle bende cok sey yaptim, orta okulda valeybolla basladim sonra hayatimdan spor hic cikmadi.
hic bos durmam normalde ama bikac aydir hicbirsey yapmiyorum. . En cok pilatesi seviyorum bende, jillianla karisik baslasam iyi olur artik
Yürüyüşle benim kalçam gidiyor onun için korkuyorum yürüyüşten. Annem geçen gün yürüdü, biz kardeşimle oturduk bekledik, üşüyünce de annemden önce eve geldik.
Otur annem sen kiyamam,
yııllllar yıllar önce bende almıştım bu cd lerden 3 tane var
Evet aynen oyle 4 mu 5 sene once mi almistim bende, ilkini hic sevmedim. 2 nasil bakmadim hic.
1 haftadır sağlıklı yaşıyoruza bakmamıştım bunu görünce hoşuma gitti
canan hoca da az önce star da melek in programında sağlıklı yaşıyoruz u takip edin demiş
Eki Görüntüle 1154508
Canan hoca arada girip bizim topige de bakiyor mu acaba :44: