yok tatlım özel falan değil zamanında yine paylaşmıştım topikte aradaki farkı yine yazarım o zaman sıcağı sıcağına hatırlıyordum şimdi defterime baktım 6 tane ayrı tarihlerde jillian ölçümüm var.hepsini yazayım..isteyen arkadaşlara motivasyon olur.ben küçük çapta bi mucize yaşadım jill'de doğum sonrası kendini salan genişleyen vücut toparlandı.. hiç doğum yapmayan arkadaşlarımda vücutlarında deformasyon olmamasına rağmen çok güzel sonuç aldı.. neyse
göğüs: 8 cm
bel: 12 cm
göbek: 10 cm
kalça,basen: 7 cm
kol: 5 cm
bacak: 2 cm inceldi..
toplamda 44 cm incelmişim
zaten bacaklarım ince olduğu için en az oradan gitti..kilo sorunu en çok neredeyse oradan gitti bende... inşallah bu bebekten sonrada yine jillana güveniyorum hem kısa sürüyor hem çok toparlıyor vücudu.. iki defa yaptım canım arka arkaya yani bi 30 gün bitti sonra bi 30 gün daha yaptım
teşekkür ederim ablam..insan kullanmaya kullanmaya şekerin tadını unutuyor..şu an kiraz yiyorum içindeki şeker bariz hissettirdi kendini..
canım karatayda belirli bi aydan sonra kabızlık bende de başladı..bende çok işe yarayan yöntem salata oldu ama öyle azıcık değil..koca kışı salatayla geçirdim..ilk salatayla başladım yemeğe 3 öğün tükettim..2-3 günlük yıkayıp kurulayıp koydum dolaba sonrasında çok pratik oldu hazırlaması..üzerine keten tohumu serptim bazen, haşlanmış serbest dolaşan özgür tavuk
koydum bazen, bazende zeytin peynir ekledim üzerine falan öyle idare ettim..şöyle koccaman bi borcam anca çözdü kabızlık sorunumu..
bu arada aşk vardır aşkkk bi muzun işi olamaz
inşallah Allah razı olsun,,bende annenize acil şifalar dilerim..siz gül ablayla arkadaş mısınız? yaşıt mısınız? kusura bakmayın fazla meraklıyım galiba
nasıl hitap edeceğimi şaşırıyorum da ondanda soruyorum..