- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
- 168
ayy tekrar geldim..sabah bi göründüm sonra kayboldum bu arada kısır ve börek yaptım vallahi normal doğum yapsam sanırım bu tempoya çok rahat olurdu doğum..hiiç mi bitmez bi insanın işi..okul pikniği var öğlen oraya çıkacağım..küçüğümü bakıcısına bırakacağım hava çok güzel ama orada küçüğün peşine koşturmaktansa oturup dinlenmek istiyorum biraz arkadaşlarla.. bana uygun olsun diye kısır yaptım..çocuklara börek..kısır beni çok tok tutuyor muhtemelen kaçamak yapmama da engel olacak
canım inan sonuçtan çok memnun kalacaksın..yalnız aralarda boşluk bırakmamaya gayret edersen iyi olur daha etkili sonuç almak adına..çok mecbur kalmadıkça haftada 1 gün dinleniyordum..sonlarda 2 güne çıkardım dinlenmeyi..birde regl döneminde benim çok sancılı oldu o yüzden reglin ilk 2 günü yapmadım..3. günden itibaren devam ettim..sürekli karın bölgesi çalışınca çokta yoğun oldu reglim...kolay gelsin canım benim..bol şans sınavında:)
canım hoşgeldin çıtır çerezim , umarım tatilin çokk güzel geçmiştir..resmini gördüm hemenn like'ladım
pek bi çıtır oldun maşallah sana
bizde istiyoruz ama bakalım. büyüğe bi alerji dr'u buldum izmir'de hem ona götürüp hem tatili aradan çıkarmak niyetindeyim..malum bu durumda yol beni mahvediyor bir taşla iki kuş planlıyorum bakalım kısmet
bebiş iyidir inşallah teyzesi şu aralar çok şükür şikayetlerim azaldı arada hissediyorumda..en son kontrolde her şey yolundaydı ama bundan sonrası önemli bu haftalardan sonra organlar net görünüyor usg'de.. ayrıntılı için radyoloğumdan randevu almaya cebelleşiyorum adam ağustos sonuna kadar doluymuş inanamadım..ondan başkasına da güvenemiyorum ona sıkıldım biraz inşallah randevu alabilirim
geçen kardeşini yazmışsın ya bi an kendimi görür gibi oldum:18: canım oğlum sağolsun ben böyle endişelendikçe anne korkma ben varım evde olduğum her an sana yardım ederim diyor ama ona kıyamam. temposu zaten çok ağır ,yarış atına döndü çocuklar mübarek..önümüzdeki yıl 4. sınıf olacak ona hissettirmeden halletmem lazım..öyle işte teyzesi bizde haberler bu kadar
canım doğru diyorsun reglken spor daha çok yağ yakmamıza olanak sağlıyormuş fakat jillian çok ağrı yapıyor ve yoğun oluyor diye ben ilk 2 gün yapmadım...birde zaten jill sağolsun yağ yakmaktan çok sıkılaşmaya yarıyor diyebilirim..o yüzden reglin ilk günleri en iyi spor yürüyüş bence:)
kabızlık tuhaf bi durum bi dönem sonra fayda eden şey kar etmemeye başlıyor bende..dönüşümlü tüketince sonuç alıyorum
sen dün kendimi kapatıyorum felan mı yazdın??? bende diyorum bu şeker niye bazı dönemlerde kayboluyor..ben seni ve enerjini çok seviyorum canım hep ol please
ayrıca tek jillian sıkılaşmaya yarıyor hatta kas yaptığın için tartıda bi fark olmuyor yani en azından bende böyle oldu..ikinci seferde ben hem jill hemde 5 km yürüyüş yaptım..takılmam vardı tıkır tıkır indi ibre aşağılara kolay gelsin canım
Sağol canım tatilde güzel geçti inşallah sizde çıkarsınız gerçekten iyi geliyor uzaklaşmak...
valla hiç bu kadar kilo vermemiştim hayatım boyunca o kadar mutlu oludum ki sizlerden olumlu tepkilerde duyunca verdikçe veresim geliyor kiloları
Bebeğimize de maşallah annesi umarım erken randevuyu kaparsında görürsün bebişini daha ayrıntılı..
Ayrıca güzel vakit geçir biraz kafanı dinle... benim yerimede kısırdan yersin artık... ohhh mis gibi afiyet olusn yarasın hem sana hem minnoşa