- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Evet, önce leslie ile ısınıp sonra jullian ile coşmak lazım :) sağol canımmm, umarım olumlu gelişmeleri paylaşırım ben de senin gibi
tebrikler
skinny jeans'i aradım, bulamadım ben internetteindiremedim yani.
ben inanıyorum canım, çok güzel sonuçlar elde edeceğiz ^_^ hadi bakalım 30'dan geri sayım başlasın öyleyse
Ne güzel, maşallah sana canım, instagramdan görüp takip ettim; maşallahın var çok güzelsin :) güzelliğine güzellik katmaya tam gaz devam ediyorsun :) darısı başıma
Sağol cnm o senin güzelliğin hep beraber başarıcaz inşaallah
Cnm bn de indirmedim ama evde sınırsız internet gugıl amcaya Ebru şallı skinny Jeans yaz ilk çıkan video galiba Youtube üzerinden izleyebilirsiniz 1 saat 7-8 dk sanırsam
ben mobil bir insanım gittiğim yerlerde bazen internet olmayabiliyor. onun için indirmem ya da dvd sini almam şart. evde ve telefonumda sınırsız benim de ama lanet olası Turkcell her yerde çekmiyor
sağolasın canım.
Muhtemelen Youtube dan indirmenin yolu vardır fakat bn anlamıyorum o işten hiç:)
Sağol canımm, olacak olacak, motivasyon kaynağımız var; onu düşünerek daha azimle devam ederiz. Gazamız mübarek olsun
araştırır buluruz canım öğrenince yazarım buraya ^_^
şimdi yarın için kahvaltımı hazırlama zamanı sonrasında da jillian ve lesliciğim beni bekler ^_^
aslında bi yandan onları izlerken fonda mehter marşı mı çalsam acaba? bende çok işe yaramıştır her sınav ve toplantı öncesi, hatta tez savunmasına giderken de hücum marşı dinlerim
Bn de sassy suyumu yapayım sonra kitap okuyayım iyi uykular herkese şimdiden
Hahahah, güldürdün beni ya, denemek lazım valla neden olmasın
ben kocişimle sevgiliyken en az 73 olmuştum o halime bile şaşırmıştı çıtır olmuşsun demişti ama ben kendimi yine kilolu görürdüm en fazla 97ye kadar çıktık işte üni son sınıfta çok aldım 15 kilocanım Jillian da 25 dk sürüyor ^_^
ben 3 seviyeyi de indirdim. leslie 'yi de indirdim. en kıymetli klasörümdeler şu an. biz de 15 gündür yüzyüze görüşemedik ama durumumuz farklı. seni tanıdığımdaki halini istiyorum dediği için ben Karatay'a başladım. bu aralar makaleler, köşe yazıları vs derken sömestrı kapama derdinde. ben de görüşelim demiyorum bilerek. bugün özlemiyorsun sen artık beni diye. oysa ben bi kaç gün daha geç görüşsek faydadır diyorum. daha belirgin olsun istiyorum zayıfladığım
sonuç olarak ikimiz de şok etme isteğiyle yanıp tutuşuyoruz anlaşılan.
ayy sizin bu muhabbetleri okudukça kendi halime gülüyorum bende 50 bedenden 48e düştüm kızlaaarrrrrHemen hemen her yerimden verdim cnm,bir beyaz pantolon maceram vardı buraya da yazmıştım :) dizlerim falan etli etli durmuştu,ama bugün denedim bir beyaz pantolon 34 bedene girdim düşünün :)
Şu an 2 gündür de Ebru şallı ile skinny Jeans e başladım bnm de sorunum alt tarafım cnm
bende eye of the tiger dinlerdim şimdi bunu da dinleyeyim bakalım
aslında bi yandan onları izlerken fonda mehter marşı mı çalsam acaba? bende çok işe yaramıştır her sınav ve toplantı öncesi, hatta tez savunmasına giderken de hücum marşı dinlerim
iyi hatırlattın bende yapayımBn de sassy suyumu yapayım sonra kitap okuyayım iyi uykular herkese şimdiden
ooooo kediden de zayıf duruyordur kedinin boyu ile kg su arasında 10 fark var normali de öyle olmalı ,,,,ablanın 19 fark var çok fazla
Eki Görüntüle 1141956
Kahvaltı 08:15
15:00
2 incir
Kahve
17:00-17:30 tam saati hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 1141957
Kırmızı mercimek çorbası
Keten tohumlu bulgur pilavı :)
Yoğurt
Salata
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu hafta listeyi yapamayacağım. Gönüllü aranıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarın
Jullian 30 Day Shread'a başlamayı düşünüyorum. Şu 3 leveldan oluşan program.
Uygulayanınız var mı?
Ya da ona başlama şuna başla dediğiniz başka bişey var mı?
tebrikler
skinny jeans'i aradım, bulamadım ben internetteindiremedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?