Yarın
Jullian 30 Day Shread'a başlamayı düşünüyorum. Şu 3 leveldan oluşan program.
Uygulayanınız var mı?
Ya da ona başlama şuna başla dediğiniz başka bişey var mı?
Benim bugün 4. günüm.
öncesinde Leslie ile 3 mil yürüyorum, sonra Jillian yapıyorum.
Özellikle Cuma akşamı yapmaya başladım, pestilim çıktı ilk iki gün, dün biraz daha iyiydi.
1 saat sonra bugünkünü yapacağım.
bu sabah yataktan kalkarken kendimi daralmış, küçülmüş hissettim. ben bir şey demeden ablam da spor işe yaramaya başlamış dedi.
^_^
Yarın
Uygulayanınız var mı?
Hadi ya, gerçekten mi? Süpermiş o zaman. Kesinlikle yarın başlamalıyım :) Leslie'nin 3 mili ne kadar sürüyor? Bir de ayrıca dışarda yürüyor musun? Yoksa 3 mil videosu ile mi yetiniyorsun?
bende baktım şimdi ona da her gün ayrı level yapıp 4. gün başa mı dönüyor???
hımmm olabilir aslında her level yanlış hatırlamıyorsam 27 dk falandı günde yarım saat iyiYok, her level 10 gün yapılıyor. Ilk level 10 gün, sonra ikinci level 10, üçüncü level 10; bu şekilde 30 günlük süreyi tamamlamamız gerekiyor
bende baktım şimdi ona da her gün ayrı level yapıp 4. gün başa mı dönüyor???
ben de şaşırdım ablam öyle deyince ^_^ Kendimi mi beğeniyorum diye düşünüyordum
bu aralar aşırı yağmur var diye evde yürüyorum, normalde dışarda yürüyordum +10000 adım atıyordum.
Leslie 45 dakika canım. çok gelir diyorsan 2 mil var, o da yarım saat civarı. tavsiye ederim. ^_^ çok iyi ter attırıyor.
Jullian 30 dk falan sürüyor değil mi? Leslie de yarım saat olsa; bir saat. Hımmm. Olabilir! Çok uygun.
Yarın başlayacağım bakalım, bacaklarımı inceltmem lazım.
Erkek arkadaşım 15 gün sonra gelecek, karşısına çok farklı çıkmam lazım, şok olsun
Gerçi ben zayıfladıkça ondan azar işitiyorum, bu değişime pek sevinmeyecek ama olsun
Yarın
Uygulayanınız var mı?
canım Jillian da 25 dk sürüyor ^_^
ben 3 seviyeyi de indirdim. leslie 'yi de indirdim. en kıymetli klasörümdeler şu an. biz de 15 gündür yüzyüze görüşemedik ama durumumuz farklı. seni tanıdığımdaki halini istiyorum dediği için ben Karatay'a başladım. bu aralar makaleler, köşe yazıları vs derken sömestrı kapama derdinde. ben de görüşelim demiyorum bilerek. bugün özlemiyorsun sen artık beni diye. oysa ben bi kaç gün daha geç görüşsek faydadır diyorum. daha belirgin olsun istiyorum zayıfladığım
sonuç olarak ikimiz de şok etme isteğiyle yanıp tutuşuyoruz anlaşılan.
Durumlarımız ve erkek arkadaşlarımızın istedikleri farklı, ama en güzel ortak noktamız şaşırtma isteğimiz senin de dediğin gibi3 gün sonunda dışardan biri bile farkettiğine göre ilk levelı bitirdiğinde baya fit duracaksın şimdiye göre, oyyy çok heyecanlandım ve heveslendim. Yarın başlamalıyım
Cnm shred i bn yapıp bitirdim ,bu program bittiğinde 4-5 er cm inceldim herkese tavsiye ederim
kolay gelsin şimdiden.
tavsiyem önce leslie yi yap, hemen ardından jillian'i.
öyle daha kolay yaptım ben. ilk gün tersini yapmıştım zorlanmıştım. çünkü jillian gerçekten çok yoruyor. bir de kaytarmayın diyor, süre zaten 25 dakika hakkını verin diyor.
En güzel canlı örneksin desene, ne programmış arkadaş :) bacaklarında çok fark etti mi? En büyük derdim bacaklarım ve kalçam
Hemen hemen her yerimden verdim cnm,bir beyaz pantolon maceram vardı buraya da yazmıştım :) dizlerim falan etli etli durmuştu,ama bugün denedim bir beyaz pantolon 34 bedene girdim düşünün :)
Şu an 2 gündür de Ebru şallı ile skinny Jeans e başladım bnm de sorunum alt tarafım cnm
Hemen hemen her yerimden verdim cnm,bir beyaz pantolon maceram vardı buraya da yazmıştım :) dizlerim falan etli etli durmuştu,ama bugün denedim bir beyaz pantolon 34 bedene girdim düşünün :)
Şu an 2 gündür de Ebru şallı ile skinny Jeans e başladım bnm de sorunum alt tarafım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?